Kendimi hic sevmiyorum? Kendimle aram cok kotu? Nasil duzelir ve boyle olan var mı?

Kendimi cok elestiriyorum. S*l*ksin, g*riz*k*li ozellikle bunu cok sık soyluyorum. Bir seyi de becer, bunu da yapsaydin, akilsizsin, sen yapamazsin ki zaten, daha once yaptin mi, ayni seyleri, hatalari yapip duruyorsun biraz ders al, paran yok, guzelligin yok

ozguvensizsin, bir işini de kendin hallet, bir sey başar, zekan yok, ne icin varsin bu dünyada, ne işe yariyorsun bak diger kizlara neler basardiklarina, şu guzelliklerine bak, sende yok bunlar, evlensen onu seçerler seni mi sececekler, seni kim ne yapsin... daha bircok sey.

Kendime kotu sozler soyluyorum sık sık. Gunde kimbilir kac defa. Kendimi hic sevemiyorum. Ne fiziksel gorunusumu begeniyorum, ne zekami, ne baska bir seyimi. Ic sesim surekli elestiriyor beni. Buna dur diyemiyorum, susturamiyorum bu düşünceleri.

Hayatimda da bircok sey yolunda gitmedi. Yani hadi fiziksel olarak gercekten çirkinim, tip falan hic yok, hicbir sey de kurtarmaz buna yapacak bir seyim yok ama ne istedigim bolumu okuyabildim, ne bu secimdeki bol atama da atanabildim elde var sıfır.

Bak bunu yapabildin, istedigin bir seyi elde edebildin diyebileceğim, bu sekilde tutunabilecegim tek bir dalım yok. Yetersiz, başarısız da hissediyorum fazlasiyla.

Kendimi hic sevmiyorum? Kendimle aram cok kotu? Nasil duzelir ve boyle olan var mı?