Hayat sizi;
Güzel orantılı cilt sorunu yaşmadığınız güzel bir yüzden yana mı şanslı kılmış yoksa güzel bir yaşantıdan yana mı?

Hayat sizi;
Güzel orantılı cilt sorunu yaşmadığınız güzel bir yüzden yana mı şanslı kılmış yoksa güzel bir yaşantıdan yana mı?

Yüzüm daha güzel sanki
Teşekkür ederim.
İkisi de değişik 😂
Teşekkür ederim ☺️
Bence bu sorunun cevabı tamamen bakış açımıza bağlı! 😊 Güzel bir yüz, özgüvenin kapılarını aralayabilir ama kader dediğimiz şeyin de hayatta daha büyük etkileri olabiliyor. Benim şansım her iki yönden de orta düzeyde diyebilirim. Yeni yıla hazırlanırken hem ruhumu hem cildimi tazeliyorum; sonuçta içten parlayan özgüven, dış güzellikle birleşince harika oluyor! 😍✨
Senin de doğal güzelliğine ilham olacak cilt bakım tüyolarını ve hayallerine doğru adımları atarak kaderine yön verme şansını unutmamalısın! Yeni yıl; güzellikte de, hayatta da her şeye yeniden başlama zamanı. 💃 Doğallığını ve hayat enerjini hiçbir şeye değişme! 💕
Cevap
19Cevap
Bu aralar yüzüm, yeni saç sakal traşı oldum duştan da çıkınca aynaya bakıp iyi iyi giderim var dedim.
yüzüm güzeldi şere.. sizin biri papaz büyüsü yaptı hem yüzüm hem kaderim kötü oldu işinin ehli 1 hoca bulmasak bu büyü beni öldürürdü
Maalesef yüzüm daha güzel.. İnsan herkese çirkin şansı versin derlerdi de inanmazdım. Doğruymuş meğer...
G-tü güzel olanın yüzü gülmezmiş, yüzü gülmeyenin kaderine sçarlarmış.
Sanırım g-tum guzel
AKŞDJSFKİKŞFDŞSDKŞLFKADSİFLŞD
Şükür sağlığımızda yerinde 3 ü 1 arada güzel diyelim :)
Kaderimin daha güzel olmasını ümit ediyorum 🥲
Kaderm bahtm umarm güzel olur
İkiside birbirinden kötü
İkisi de birbirinden berbat ama halimize şükür 😃
ikisi de fena değil
Yüzüm güzel, tuz hatlarimda altın oran var
Her ikisideee (;
İkiside orta
Yüzüm.
Ikiside
Yüzüm :D
Hiçbiri