Bugün saç ekim merkezine gittim. Simülasyonla bir resmime saç ektiler. Biraz baktım cok ısınamadım. Olmadı, tutmadı. Orda calısan kız arkadas arkadan kulagıma egıldı ektırme bence dedı sessızce. Benımde ıcıme sınmedıgı ıcın ordan cıktım eve geldım. Oturdum dusundum napıyorum ben dıye. Bu benım elımde olan bısey degıl ama ınsanların bu konuda ki bakıslarını biliyorum. Kadınlar sevmez erkekler de genelde alay konusu yaparlar. Ama ben agır yapılı bı adam oldugum ıcın bunu dert etmememı soylerler. Yıllarca da kel olmayı sorun halıne getırmemıstım.Çünkü insanların gerçekten buna dikkat etmediğini düşünürdüm. Kız arkadaslarım hep cok guzel oldular. Ciddi güzellikten bahsediyorum. Yanlarına yakışmadığımı düşünecek kadar. Hep bir tatlısın, karizmatik diye sevdiler. Kafa yapımda düzgün ama bununla yüzleşemiyorum. Kabul edemıyorum. Allah'a isyan eder duruma geldim. kadınların kel sevip sevmemesi değil mesele.Özgüveni ciddi anlamda yıpratıyor bu. Sanki herkes bana bakıyor gibi geliyor. Erkek arkadaslarıma bazen soyluyorum ama sacmala l*n vin diesel gibi adamsın diyolar dalga gecıyorlar. Tamam iri yarıyım ama bunlar kapatmıyor abı benım derdımı.10 tane tabiri caizse yetenegi olan ve kulturlu bı adamım. Muhendısım nıhayetınde konusmayayı bılırım. Bı ton kız arkadasım var, gercek arkadaslarım. Ama onların yanında otururken bıle utanıyorum artık. Yuzlesemıyorum bu konuyla. Dısardan bakıldıgında evet sacım olsa belkı gercekten 7-8 puanlık adam olacakmısım gelıyor ama bugun onuda duydum ıyıce gıttı ozguvenım. Koskoca adam oturup agladım halıme. Sıgara ıcmeyen ben nerdeyse bı paket sıgara bıtırdım 2 saatte. Fark ettim ki mevzu saçta değil tipte.
Böyle seyleri bu siteyi sevdiğim için paylasıyorum. acı gerçekle yüzleşebileceğim en iyi yer burası.
Böyle seyleri bu siteyi sevdiğim için paylasıyorum. acı gerçekle yüzleşebileceğim en iyi yer burası.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer