Güzellik & Bakım En gerekli ve en gereksiz makyaj malzemesi size göre hangisi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 102 Yapay Zekaya Sor Makyaj komple gereksiz diyenler gelmesin 😘 seçin 1 tane en gerekli ve en gereksizini.#EdamedaBeauty 💄💅💖🩷 Güncellemeler1 yıl Günceldir En gerekli ve en gereksiz makyaj malzemesi size göre hangisi? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
busegmss Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 783 cevap paylaştı. En gereksizi şeffaf maskara, en gereklilerinden biri sabitleyici sprey. 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl En gerekli maskara benim için en gereksiz kalın yapılı fondötenler. 2 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 526 cevap paylaştı. Böyle şey gibi bir şey var makasın tutma kısmındaki şekle benzeyen bir şey var göze sokup bi şeyler yapılıyor ne gerek var lan ona 1 3 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 🤣 Çok güldürdün beni 🧔🏻♂️ djdjdjds Kirpik kıvırıcı o 😂 Yorumla Flankes1 1 yıl İşte ne gerek var ona zaten kıvrık 🙄😂 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤦♀️😂 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Sırlarımı açığa vermeyi sevmem. Buda benim için bir sır. :D 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Xjdjdjd Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. En gerekli kapatıcı En gereksiz kontür diyeceğim umarim yanlış yazmamisimdir 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Doğru yazdın Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Maskara ve gloss en önemlisiKirpik kıvırıcı olmasada olur çünkü maskaramdan memnunum gerek kalmıyor 😅 2 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 717 cevap paylaştı. Yüzüme komple siyah makyaj yapmıştım o gereksizdi en gereklisi yüzüme hafif bir fondöten dudağımada hafif bir kırmızı ruj ❤️ 1 0 Yorumla
benginnn Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 395 cevap paylaştı. Bence hiçbiri gereksiz değil, hepsi belli zamanlarda çok işe yarayabiliyor 2 0 Yorumla
sakinolzeynep Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Lipgloss, allık ve maskara olmazsa olmaz bence 1 0 Yorumla
tomrishanimm Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl maskara en gereklisi. en gereksizi bilmiyorum hepsi çok önemli bence 🎀 1 0 Yorumla
Askozade Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Benim olmazsa olmazım maskara. En gerekli bu. Hepsi lazım ya seçim yapamıcam 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Rimel olmazsa olmazKontör mü kontür mü neyse o napıyo ben bilmiyorum bile 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Highlighter, blush, bronzlastirici, conturing vs gereksiz çok kullanmam 1 0 Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl En gerekli bb krem en en gereksizi kaş sabitleyici bencee 1 0 Yorumla
Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Benim için parfüm dışında hepsi boş bide nemlendirici 🤣 1 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. En gerekli kesinlikle ruj 💄✅En gereksiz kesinlikle higlighter ✅ 1 0 Yorumla
eskilerdentuba Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl En gereklisi maskara , en gereksizi de bence pudra. Şahsen bir faydası olmuyor ✍🏻 1 0 Yorumla
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı. En gereklisi bana göre göz makyajı gereksizide fondöten ve allıkmı ne ondan 😀😀 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Ben hiçbirini kullanmıyorum 1 2 Yorumla Edameda06 1 yıl 😂 Yorumla Gof34 1 yıl 😂 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Ruj çok önemli 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 591 cevap paylaştı. En gerekli ruj En gereksiz pudra. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. hiçbiri gereksiz değil 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 968 cevap paylaştı. En gereklisi rimel, en gereksizi kontür 1 0 Yorumla
ayarsizayar94 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kontur ve highlighter'a bir türlü alışamadım... 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl En gereksiz bronzer en gerekli rimel 1 0 Yorumla
Gizemnurr9 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 431 cevap paylaştı. En gerekli ruj en gereksiz allık 1 0 Yorumla
tyjudjjtjsjds Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl en gerekli ruj en gereksiz göz kalemi 1 0 Yorumla
GGƏĆƏ Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 320 cevap paylaştı. Fondöten, rimel, ruj ve allik. Kafi 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. oje ve ruj gereksiz 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 757 cevap paylaştı. Fondöten 1 1 Yorumla u Bihteeerrr 1 yıl Gerekliyse ruj maskara Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kontür. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
En gereksizi şeffaf maskara, en gereklilerinden biri sabitleyici sprey.
En gerekli maskara benim için en gereksiz kalın yapılı fondötenler.
Böyle şey gibi bir şey var makasın tutma kısmındaki şekle benzeyen bir şey var göze sokup bi şeyler yapılıyor ne gerek var lan ona
🤣 🤣 Çok güldürdün beni 🧔🏻♂️ djdjdjds
Kirpik kıvırıcı o 😂
İşte ne gerek var ona zaten kıvrık 🙄😂
🤦♀️😂
Sırlarımı açığa vermeyi sevmem. Buda benim için bir sır. :D
Xjdjdjd
En gerekli kapatıcı
En gereksiz kontür diyeceğim umarim yanlış yazmamisimdir
Doğru yazdın
Maskara ve gloss en önemlisi
Kirpik kıvırıcı olmasada olur çünkü maskaramdan memnunum gerek kalmıyor 😅
Yüzüme komple siyah makyaj yapmıştım o gereksizdi en gereklisi yüzüme hafif bir fondöten dudağımada hafif bir kırmızı ruj ❤️
Bence hiçbiri gereksiz değil, hepsi belli zamanlarda çok işe yarayabiliyor
Lipgloss, allık ve maskara olmazsa olmaz bence
maskara en gereklisi. en gereksizi bilmiyorum hepsi çok önemli bence 🎀
Benim olmazsa olmazım maskara. En gerekli bu. Hepsi lazım ya seçim yapamıcam
Rimel olmazsa olmaz
Kontör mü kontür mü neyse o napıyo ben bilmiyorum bile
Highlighter, blush, bronzlastirici, conturing vs gereksiz çok kullanmam
En gerekli bb krem en en gereksizi kaş sabitleyici bencee
Benim için parfüm dışında hepsi boş bide nemlendirici 🤣
En gerekli kesinlikle ruj 💄✅
En gereksiz kesinlikle higlighter ✅
En gereklisi maskara , en gereksizi de bence pudra. Şahsen bir faydası olmuyor ✍🏻
En gereklisi bana göre göz makyajı gereksizide fondöten ve allıkmı ne ondan 😀😀
Ben hiçbirini kullanmıyorum
😂
😂
maskara kesinlikle kullanılmalı en gerekli
Bana göre hepsi
Ruj çok önemli
En gerekli ruj
En gereksiz pudra.
hiçbiri gereksiz değil
En gereklisi rimel, en gereksizi kontür
Kontur ve highlighter'a bir türlü alışamadım...
En gereksiz bronzer en gerekli rimel
Kirpik kıvırma aleti😂😂😂
En gerekli ruj en gereksiz allık
En gerekli mascara en gereksiz bronzer
En gerekli allık en gereksiz göz kalemi
en gerekli ruj en gereksiz göz kalemi
Fondöten, rimel, ruj ve allik. Kafi
Fondöten gereksiz ruj gerekli
En Gerekli Kapatici tabiki en gereksizzz yok ya hepsi lazim
En gerekli rimel en gereksiz fondöten 💅
oje ve ruj gereksiz
En gerekli ruj En gereksiz fondöten