Tüylerim sarı ve ince ağdaya alerjim var yapamıyorum lazerde olmuyor söylemeyin bunları bana, jilet kullanıyorum kollarıma bacağıma pürüzsüz yumuşacık oluyor kıllarım ince ve seyrek zaten geç uzuyorlar ayrıca neyse burada jilet kullanan kız mı olur bakımsız erkeksi hareket diyenler var kafama takıldı o yüzden alerjim olmasına rağmen ağda yapmam mı gerekiyor zorbalanmamam için (kendi iradem yok milletin sözüyle hareket ediyorum)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Önemli olan kendin güzel temizlemek yumuşak pürüzsüz olmak bunu nasıl yaptığının önemi yok Bakın bu zaten
Doğru yapılınca o yumuşaklığı jilette veriyor millet niye kadar düşman anlamadım özellikle erkekler, sakallarına ağda yapsınlar o zaman batıyor çünkü
Yani sen de haklısın Ama hal böyle jilet de alıp sert sert çıkıyor ya o sert çıkma anı bazen rahatsız ediyor öperken dokunurken Ama bu senin tercihin Kimse senin tercihini zorlayamaz Önemli olan seni her halinle sevmesi burada Temiz olmak çok daha önemli güzel kokmak güzel davranmak
Sadece kolumu ve bacağımı jiletle alıyorum diğer yerleri eldivenle yine de sorun olur mu? Tüylerim ince bu arada diken diken olmuyor
Yani diğer yerlere daha çok dil değer daha hisseder kol ve bacaklarda az almalısın bence üst bacağı da eldivenle alsan daha iyi olur
Üst bacak eldivene gelmeyecek kadar ince ve küçük o yüzden
Kaç yaşındasın ve Ne zamandır böyle alıyorsun ve Sana dokunan sevgilim ya da erkek arkadaşın ne düşünüyor bu konuda
19 yaşımdayım erkek arkadaşım oldu ama yumuşacıksın ne sürüyosun falan diyordu jiletle almama rağmen 😅 erkeklerin çok anladığını sanmıyorum
O yaştakiler çok anlamıyor olabilir İlk defa Belki bir kadın koluna dokundu Belki o an heyecandan boşalmıştı bile
Ne alaka ya almasan almadı diyecekler napsin ağda yapıp alerji olup kasintidan ölsün mü? En makul yöntem jilet işte
Bu soruyu okuyup ısrarla ağda yapmam gerektiğini söyleyenlerde var sadece kaşıntı olsa yine iyi morluk kan oturması kızarıklık sivilce vs vs
Nasıl yaptığının hesabını açıklamasını niye yapıyorsun ki. Hep merak etmisimdir zor olmuyor bu hepsi jiletle
Hepsi jiletle değil kollarımı ve bacağımı sadece, diğer yerleri eldivenle
Jilet bence kadın vücudu için çok kötü. Hem kıl noktaları belli oluyor hem de daha gür çok cikartir
Bende olmuyor
Bilemem.
Görmeden karar verilmes
Hayır canım ne alaka kışın genelde herkes jilet kullanıyor
Sadece kışın mı?
Genelde kızlar kışın sen sürekli alsan da ne olur ama batıkların çoğaltabilir var mı
Batığım yok ama çok fazla alerjik reaksiyon oluşuyor cildimde bir sürü bilmediğim şeye alerjim var
sarı tüyler fazla belli olmuyor
Sonuçta var
olsun itici değil
Almasan da olur sarı tüy belli mi olacak.
Zorbalık yapıyorlar güneşte parlıyor
Takma böyle zorbaları kafana. Onlar kendilerine baksınlar.
Ya şimdi dürüst ol sarı ince yumuşak tüyler karın göbekte itici mi?
Değil neden itici olsun belli bile değil.
hizliresim. com/39zrbpj böyle
. Dan sonra boşluğu sil
Gördüm silebilirsin bir sıkıntı yok.
Linki silebilirsin demek istedim.
boş ver kalsın 😂
Batık yapar
Yok
Jilet büyük bir hata
Neden mesela
Kalınlaşır ve kararır o tüyler
O esmerlerde oluyor ben sarışınım 5 yıldır kalınlaşmadı
Deriyi tahriş edici olabilir
Sizde bi değişiksiniz, jilet kullanma da ağdadan alerjiden öl demek istiyosun herhalde
Ağda dan kim ölmüş. Ayrıca lazer epilasyon diye bir şey var
Sakallarına ağda yap sonra konuş bence
Senin kıllar sakal kadar yoğun mu