Saçlarım sarı 1 yıldır bir kez dip boyasi oldum ta Kasım da dipllerim baya geldi ama param yok. Kuaför çok para istiyor çalışmam lazım. Baya dibim geldi üstlenirim simsiyah ben kezbannn miyimmm

Saçlarım sarı 1 yıldır bir kez dip boyasi oldum ta Kasım da dipllerim baya geldi ama param yok. Kuaför çok para istiyor çalışmam lazım. Baya dibim geldi üstlenirim simsiyah ben kezbannn miyimmm

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dip boyanın gelmesi kötü duruyor maalesef. Ama şartlar uymuyorsa yapacak bişey yok takılma boş ver.
Resimdeki karı bile kezban gibi gözüküyor seni tahmin edemiyorum
Bu esmer ama. Ben beyazım
İşte tahmin edemiyorum görmek lazım
4 5 ay falan olsa anlatım da yani yanmasın o da dinlendiriyorsa diye evde bpya ya da kahve yap o ne ya
Yanmasın diye 9 ay bekleyen var. Takip ettiğim sosyal medya fenomeni bir kız. Kahve yapmam sarıdan vazgecince dönüş yok artık o açıdan bekliycem
saçın açık renkse evde yapabilirsinki
Evde olmuyor işte. Sarı boya alsam ucuz ama turuncumsu yapar rengi mahfeder
mor sampuan?
Onu da denedim çok fark etmiyor süper ombre yapan kuaförüm var ona gidicem pahalı ama adam sanat yapıyor. Onun zevkini yaşamam lazım az daha bekleyip
Kendin boyasan tutar tabi diplerin Kendi saçınsa ve simsiyah değilse simsiyahsa tutmayabilir ona bir şey diyemem
Hayır, henüz maaşı yatmamıştır. 😃
Dip boyası için binlerce paraya ihtiyacın yok
Var, boyalar ucuz istesem alırım ama onda renk tutmaz turuncumsu olur mor şampuan bir halta yaramıyor. Çok güzel sanat yapan kuaförüm var ona gitmek istiyorum çok pahalı sosyetik kuaför olduğu için ama adam gerçekten mükemmel yapıyor bayılıyorum
Ne kadar diyor
En son 1.500 yapmıştı şimdi daha Cook alır 2 bin den aşağı cikamam kesin ama değiyor çünkü cidden aşırı güzel yapıyor sarı saçın yakimasigi insana bile yakistiriyor
2 bin bir şey değil eğer dediğin gibi de yapıyorsa. Bide dipten boyatma hemen dibin gelir o şekilde
Zenginler için 2 bin bir şey değil ama ben Zengin değilim.. aslında ilk ombrem dipten değildi bu sosyetik kuaför dipten boyadı her yeri ombre dışına çıktı ama çok güzel olmuştu ben 2 bin diyorum tahmin ediyorum daha fazla alır kesin ama tanıdığım diye indirim yapıyor bana
Git bi görüş o halde
Yok ya tarz
papağan gibi olmuş gsggshshjxcshsc
değildir
evet
Kezbandır net