Yüzüme defalarca çirkin olduğum vuruldu estetikle ameliyat ile yüzümünçok güzel olma ihtimali var mı?

Üniversite okuyorum şu anda 25 yaşındayım 2. Sınıfım çünkü psikolojik rahatsızlığımdan dolayı geç kazandım, zaten psikolojik rahatsızlığımın ana sebebide dış görünüşüm. Sınıfta benden yaşça küçük insanlar bile beni dışlıyor. Hocaya soru soruyorum yüzüme bakmadan konuşuyor anlatıyor diğer öğrencilerin yüzüne bakarak anlatıyor.

Sevgilim olmuyor zaten imkansız fotoğraflarda shop yapmasam bile güzel çıkıyorum olduğumdan ve buluşunca karşı cins hayal kırıklığına uğruyor ve beğenilmiyorum.

Yüzüme defalarca çirkinsin estetik ameliyatına ihtiyacın var denildi.

Ve bunu en çok diyenler karşı cinsimdi flört halinde olduğum anlık fotoğraf attığımda beğenmeyen erkeklerdi.

Tipsizsin o yüzden seninle buluşmuyorum diyen bile oldu ve bu erkekler okadar yakışıklı zenginde değildi. Orta halli insanlardı

Yaşadıklarım bunlar sizce estetik ameliyatı en kötü yüzü bile çok güzel yapabilme ihtimali var mı?

Yüzüme defalarca çirkin olduğum vuruldu estetikle ameliyat ile yüzümünçok güzel olma ihtimali var mı?