Burun estetiği yaptırınca çirkinleşen sonradan yüzü düzelen var mı? kendimi diğer şeylere de mecbur hissediyorum😔?

Nefes alıp verme problemim olduğu için ve hafif kemer olduğu için burun estetiği yaptırdım ama aşırı pişmanım önceki burnumu arayacağımı hiç düşünmezdim yüzümde aşırı fark oluştu çok çirkinleştim momo'ya benzedim kalkık olmuş ve yüzüme göre çok küçük çok kalkık hiç beğenmedim rezil durumdayım öndeki sargım olmasa dışarı çıkacak durumda değilim ve yarın tampon alçım vs. Alınacak üst dudağımı zaten hareket ettiremiyorum robot gibiyim gülemiyorum bu geçici bir şey olsa bile yakışmadığı kalıcı ve acı bir gerçek ve ben diş görünüşe aşırı takan biriyim psikolojim bozuldu resmen özgüven kaybı yaşıyorum doktora da ne diyeceğimi bilmiyorum çok kalkık olmamasını bana yakismayacagini söylemiştim ameliyattan bir kaç saniye önce ama bana sen kızsın kız olduğun için hafif gösterişli olsun çok hafif kalkık olsun dedi bir şey diyemedim sonra uyuttular zaten ama ben aşırı kötü hissediyorum çirkinleştim resmen yüzüm değişik bir şey oldu 😭 eğer böyle kalırsam mecbur dudak dolgusu yüz estetiği bilmem neye de ihtiyaç duyacak gibi hissediyorum ama her şey çok pahalı ve o bile yakışıp yakismayacagi şüpheli geri dönüşü de yok mahvoldum resmen
Burun estetiği yaptırınca çirkinleşen sonradan yüzü düzelen var mı? kendimi diğer şeylere de mecbur hissediyorum😔?