Nefes alıp verme problemim olduğu için ve hafif kemer olduğu için burun estetiği yaptırdım ama aşırı pişmanım önceki burnumu arayacağımı hiç düşünmezdim yüzümde aşırı fark oluştu çok çirkinleştim momo'ya benzedim kalkık olmuş ve yüzüme göre çok küçük çok kalkık hiç beğenmedim rezil durumdayım öndeki sargım olmasa dışarı çıkacak durumda değilim ve yarın tampon alçım vs. Alınacak üst dudağımı zaten hareket ettiremiyorum robot gibiyim gülemiyorum bu geçici bir şey olsa bile yakışmadığı kalıcı ve acı bir gerçek ve ben diş görünüşe aşırı takan biriyim psikolojim bozuldu resmen özgüven kaybı yaşıyorum doktora da ne diyeceğimi bilmiyorum çok kalkık olmamasını bana yakismayacagini söylemiştim ameliyattan bir kaç saniye önce ama bana sen kızsın kız olduğun için hafif gösterişli olsun çok hafif kalkık olsun dedi bir şey diyemedim sonra uyuttular zaten ama ben aşırı kötü hissediyorum çirkinleştim resmen yüzüm değişik bir şey oldu 😭 eğer böyle kalırsam mecbur dudak dolgusu yüz estetiği bilmem neye de ihtiyaç duyacak gibi hissediyorum ama her şey çok pahalı ve o bile yakışıp yakismayacagi şüpheli geri dönüşü de yok mahvoldum resmen
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Zamanla bi tık düşüyo burun ve bi kaç ayda oturuyo ablamda oldu ama bende çirkinleşirim düşüncesiyle olmaya korkuyorum ama doktoru iyi araştırmak gerek
Ama yine kurtarmaz domuz burun gibi oldu ve yüzüme hiçbir şekilde nereden bakarsan bak yakışmıyor benim en korktuğum şeyde kaba büyük bir buruna dönmesi şu an tampon ve alçıdan tam anlayamıyorum nasıl bir şekle sahip olduğunu ama öndeki sargiyi kaldırmadan hayatıma devam edebilecek gibi değilim gerçekten parasıyla rezil olanlardanım ağlayıp duruyorum burnumu hatırladıkça
Ablanın ki nasıl oldu
Sanırım değişime pek açık biri değilsin canını sıkma zamanla yüzüne tam oturacak daha tamponlar bile çıkmamış zamanla belli olur ablamınki ilk zamanlar çok şişti aşırı çirkindi ama zamanla şişlikler falan inince daha iyi oldu
Eski burnun nasıldı peki
Ya herkes diyo aotalsın burnunda hiçbir şey yoktu karakteristik burnun vardı sana çok yakışıyor die bende gerçekten bu burundan sonra aynısını düşünüyorum sadece hafif kemer vardı sarkık bile değildi önü dümdüzdü problem olarakta bazen yemek yerken uyurken nefes almada problem yaşıyordum et vardı burun estiğini de çoğunlukla görüntüye gerçekten aşırı takan ve güzelleşmek için yaptırdım ama çok kötü oldum eskiden doğal kendime farklı bir güzelliğim vardı şimdi düşündükçe kendimi parcalayasim geliyo kamera açamıyorum yüzüm zaten küçüktü iyice küçük gözükmeye başladı aynaya bile ne hale geldim diye bakmaya korkar haldeyim cidden psikolojimi bozdu yeni ciddi ilişkiden çıkmıştım bide onun üzerine bunu yaşamış olmam beni daha kötü yaptı dışarı çıkmak bile istemiyorum birde bu alçılar falan çıkarılsa hiç hiç düşünemiyorum dudağım zaten inceydi tuhaf duruyor gözlerim büyüdü falan yani şişlikler inse bile ben düzeleceğini hiç sanmiyorum nabcagimi da bilmiyorum
Birde ablanın yüzü ne kadar süre sonra düzeldi benim mesela 1. Haftam olacak yarın ama şişliklerim neredeyse indi göz kısımlarımda ne morluk ne şişlik kalmadı ama bilmiyorum dudak üstü ve yanaklarım tuhaf duruyor şiş mi değil mi burun estetiği yaptirdigim için mi ortaya çıktı öyle kalacak ayırt edemiyorum ama gerçekten inşallah değişir de güzel olur diye düşünmek istiyorum aksi beni kafamı duvara vurdurtacak derecede
Birde bu sargı alçılar alındıktan sonra daha da kötü gözükme ihtimali var o beni ürpertiyor
Şiş olduğu için gözüne tuhaf gelmesi çok normal ablam burun estetiğini bir yıl önce yaptırmıştı şişliklerin inmesi neredeyse 6 7 ayı falan aldı umarım istediğin gibi olur ayrıca ne kadara oldun ve nasıl bir burun istedin ve nasıl bir burun yaptılar sana
30k'ya oldum benim istediğim düz burun olcakti hiçbir oynama olmayacaktı 'boyut olarak' sadece yan durunca kemer görüntüsü olmasın istemiştim yani fotoğraf falan çekilmeye yan poz vermek için sadece üst kısmında kusur olsun istemiyodum bunlar küçültmeye çalışmışlar domuz burun gibi kalkık yapmışlar ama kaba da duruyor anlamadım benim önceki burnum çok çok büyük bir burun değildi yüzüme uygundu sadece kemer vardı o burundan nasıl böyle bir kaba büyük burun çıktı bilmiyorum
Bugün gidicemmistr alçı ve tamponu aldırmaya bende morluk yok şişlikte kalmadı hiç değilse gözümde falan ama diğer yerleri şişlik var mı yok mu anlayamıyorum
Tamponlar çıktımı
Evet çıktı güzel oldu gibi gözüküyor
Zamanla daha güzel gelicek sana alışıcaksın yeni burnuna bi kaç ay sonra güncelleme falan yaparmısın bende estetik yaptırmak istiyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum
Bence çok ihtiyacın olmadigi sürece güzellik algısı içinse yaptırma pişman olma ihtimalin olabilir benim yinede eski halim daha güzel şimdiki halimi begenemiyorum çok
foto atsana
Atamiyacagim kadar kötü işte cekilemiyorum kamera açamıyorum aynaya bakamiyorum
bi at ya merak ettim degerlendirelim
Değerlendirmeye gerek yok söylediğim gibi zaten puan verin gibi bir şey sormuyorum zaten psikolojim alt üst durumda bir dur ya
Kötü oldu işte yüzüme hiç yakışmadı
yahu mersk ettim
Düzelir belki
Hiç sanmıyorum
Paramla rezil oldum az para da vermedim 🤦🏼♀️
Benimde param yok estetik yaptıramıyorum diye üzülüyorum bir yandan da kemdimi teselli ediyorum yapay diye