Güzellik & Bakım Yüzüm çok çirkin, erkek yüzüne benziyor. Sizce beni estetik kurtarır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor : (((( yananlarım çok büyük ve ineğe benziyorum Güncellemeler+1 yıl Ya da trans mı olayım 😂 bazen aklıma o gelio Yüzüm çok çirkin, erkek yüzüne benziyor. Sizce beni estetik kurtarır mı? Cevapla Estetik Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kendine haksızlık etme. İnsan fabrika çıktısı bir mal değildir ki standartları olsun. kimine göre güzel kimine göre çirkin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Beni görsen öyle demezsin ineke benziyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demem demicem sendeki güzellikleri görmeye çalışırm bir insan olarak. herkesin mutlaka güzelliği ya da güzellikleri vardır, yeter ki insan olan görmeye çalışsın Yorumla
idilbaharyılmaz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Sacmalama sen gördüğüm en güzel insansın 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Görmedin ki beni ama öyle değilim yine de teşekkür ederim Yorumla idilbaharyılmaz +1 yıl Gormesemde hisslerim kuvvetlidir benim oylesin oylesin kendini üzme Yorumla
mutluyaşamsırrı Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl he trans ol parası iyiymş töbe ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama bazen cidden aklıma gelip Yorumla mutluyaşamsırrı +1 yıl seni merak ettim resmini sorun ne Yorumla
baristokrat Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Her kadın güzeldir sen önce kendini sev 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle bir şey yok mlsf Yorumla baristokrat +1 yıl Bakış açısı diyelim Yorumla
İbrahimNT Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl E resmini ataydin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Utanıyorum Yorumla İbrahimNT +1 yıl Ya nolcak Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Bi gorelim yuzunu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Utanıyorum olmaz Yorumla cevher67 +1 yıl Utanacak ne var Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. inanmam ilgi bekleyen kız sorusu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cidden çirkin olmam şoku 😂 Yorumla Aydınlı009 +1 yıl kesin öyledir :D Yorumla
morgökyüzündeyim Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kurtarır 0 6 Yorumla oo2oo +1 yıl Boş umut verme adama Yorumla morgökyüzündeyim +1 yıl Soru sahibi adam değil kadın. Estetikle düzelir bu bir gerçek. Çok güzel olamasa da çirkinlikten kurtulur en azından. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim bu ay dudak dolgusu burun dolgusu ve çene çizgisi dolgusu yaptıracağım önümüzdeki sene ise burun estetiği ve bişektomi düşünüyorum Yorumla oo2oo +1 yıl Kadınlar adam değil mi diyorsun yani? Yorumla morgökyüzündeyim +1 yıl Kadına adam demek kadına erkek demek. Kadın insandır, adam değildir. Yorumla morgökyüzündeyim +1 yıl Rica ederim. Kendini iyi hissedeceksen yaptır. Yorumla
Lidde Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Kuruntu mu gerçek mi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Gerçek Yorumla Lidde +1 yıl Pp resmi ekle görelim bakalım nasılsın Yorumla Soran +1 yıl Utanıyorum yüzümden Yorumla Lidde +1 yıl Utanma bisey olmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kendine haksızlık etme. İnsan fabrika çıktısı bir mal değildir ki standartları olsun. kimine göre güzel kimine göre çirkin
Beni görsen öyle demezsin ineke benziyorum
Demem demicem sendeki güzellikleri görmeye çalışırm bir insan olarak. herkesin mutlaka güzelliği ya da güzellikleri vardır, yeter ki insan olan görmeye çalışsın
Sacmalama sen gördüğüm en güzel insansın
Görmedin ki beni ama öyle değilim yine de teşekkür ederim
Gormesemde hisslerim kuvvetlidir benim oylesin oylesin kendini üzme
he trans ol parası iyiymş töbe ya
Ama bazen cidden aklıma gelip
seni merak ettim resmini sorun ne
Her kadın güzeldir sen önce kendini sev
Öyle bir şey yok mlsf
Bakış açısı diyelim
E resmini ataydin
Utanıyorum
Ya nolcak
Bi gorelim yuzunu
Utanıyorum olmaz
Utanacak ne var
inanmam ilgi bekleyen kız sorusu
Cidden çirkin olmam şoku 😂
kesin öyledir :D
Belki
Umarım
Kurtarır
Boş umut verme adama
Soru sahibi adam değil kadın. Estetikle düzelir bu bir gerçek. Çok güzel olamasa da çirkinlikten kurtulur en azından.
Teşekkür ederim bu ay dudak dolgusu burun dolgusu ve çene çizgisi dolgusu yaptıracağım önümüzdeki sene ise burun estetiği ve bişektomi düşünüyorum
Kadınlar adam değil mi diyorsun yani?
Kadına adam demek kadına erkek demek. Kadın insandır, adam değildir.
Rica ederim. Kendini iyi hissedeceksen yaptır.
Önce kendini sev
Paran varsa evt
Allah yarattıgını güzel yaratır
Görmek lazım
gormek lazim
Kuruntu mu gerçek mi
Gerçek
Pp resmi ekle görelim bakalım nasılsın
Utanıyorum yüzümden
Utanma bisey olmaz
Esmermisin
NASIL YANİ