Kilo aldığım için eşim beni beğenmiyor olabilir mi?

Ne zaman dışarı çıksak başka kadınlara bakıyor görüyorum. Benimle beraber ne zaman dışarı çıksa hep sorun çıkarıyor beni incitiyor. Kendisi sinirli biriside geçen gün söyledim ona ne zaman dışarı çıksak bana kötü davranıyorsun dedim başka kadınları görünce Beni beğen miyor musun dedim sırıttı. Ben çok incindim kalbim kırık kendiside yakışıklı değil dişlerinde lekeler var bu haliyle bana bu şekilde yapması üzüyor

Güncellemeler
1 yıl
Bana kilosun beğenmiyorum demedi ama ne zaman dışarı çıksak bana sorun çıkarıyor sizce neden böyle yapıyor ezik midir anlamıyorum beni dışarda rencide ediyor bağırıyor gri zekalımıdıa anlamıyorum kendimi savununca iyice sinirleniyor böyle insanlar neden evleniyor anlamıyorum. Sanki kendi çok iyi kusursuz gibi daha erkekliği bile yok doğru düzgün daha bana kadın hissettiremiyorken başka kadınlara bakması beni üzüyor cidden çıldırıyorum
Güncellemeler
1 yıl
Ben kilo aldım diye başka kadınlara bakması ne kadar doğru? Bu kadar üzüleceğimi bilseydim evlenmezdim. Beni sevdiğini sanıyordum benden başkasına bakmaz diyordum yanılmışım. Çok kırgınım aşırı çıldırdım. Erkrkler neden pissiniz
Kilo aldığım için eşim beni beğenmiyor olabilir mi?