- Güzellik & Bakım konusunda 468 cevap paylaştı.
1 yılAynı durum başına gelse depresiflikten psikiyatriye gidecek insanlar çok ahkam kesmiş bu konuda bilhassa erkekler. Evet herkes bakımlı eş isteyebilir bunu da ancak kendi bakımlıysa isteyebilir. Dişlerinde lekeler olan adamın bunu istemek haddine olmadığı gibi bunu istese bile eşiyle düzgünce konuşarak yapması gerekir. Elinizde olmayann çok sebepten kilo alabilirsiniz her kilo çok yemeye oburluga bağlı değil en ufak sistemik hastalığa hormona bakar bu işler. Dışardaki kadına bakarsa onun da karısına bakacak erkek çoktur hiçbir erkek kilo aldıysan başkasına bakar tabi havasına girmesin onlara bakan 1 kadına bakan 10 kişi neyin tribi Allah'ın maymun kırmalari
11 Yorumla
Soran1 yılKilo aldım diye ortalama biri oldum bir kadında öyle yorum yapmış bazı hemcinslerimde tuhaf oluyor anlamak istemiyorum. Ama anladım ki erkeklere güven olmaz
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 485 cevap paylaştı.
1 yılErkekler kilo konusunda çok takıntılı olmuyorlar ama bazı erkekler ısrarla zayıf kadın sevebiliyorlar bu da kişisel bir tercih ancak burada Önemli olan senin tercihin ve mutluluğun sırf biri seni nasıl istiyor diye O kalıba girmemelisin bence
00 Yorumla
1 yılEvlilikte erkeğinde kadınında kendisine bakması dikkat etmesi önemlidir. Ama eşinin sen hafif bir kilo aldın diye , hemen başkalarına bakması normal değil seni seven sana saygı duyan bir eş bunu yapmaz. Bence eşinle otur konuş sana kendini kötü hissettiren , kendine saygısızlık yapılıyormuş gibi hissettiren ne kadar davranışı , tavırı , hareketi varsa tatlı bir üslup kullanarak güzel güzel anlat belki anlar ve kendine çeki düzen verir.
04 Yorumla
Soran1 yılÖnceden konuştum ama kendimi ifade etmeye bile izin vermiyor sinirleniyor inkar ediyor beyinsiz sanırım bilemiyorum ruhsal olarak beni çok aşağı çekti. Ezikliğini benden kapatıyor yıllardır aslında kilomda bence bir bahane bu öğretsem böylemiş ben görememişim. Ne yapacağım bilmiyorum kaç gündür konşumuyorumda Eve gelmesine yakın hemen yatıyorum yüzünü görmeyim diye kalbim çok kırıldı. Beni ağlattı avm de kabine kapalı kaldım çıkamadım düşünün bıktım yani insanlar eğlenirken beni mutsuz ediyor hep bıkmış durumdayım. İnsan eşiyle boş sohbet eder bir yerlerde gezdirir sevmiyormuş canı sıkılıyotmuş Muş keşke evlenip benim günahıma girmeseymiş. Bide zaten sürekli söylüyor ben evlenmek istemiyordum aslında diyor e evlenmeseydin o zaman diyorum niye benim günahıma girdin 20 yaşındaydım madem böyle hastaydın niye evlendin beyinsiz bari yaptığını işin arkasında dur adam ol azıcık
- 1 yıl
Durumun zor ama kendini eve kapatma , dışarı çık yürüyüş yap , avm içerisinde vitrinlere bakmak gezmek dolaşmak hoşuna gidiyorsa , kendin tek giderek bunları yap mutlaka bir şeyler alman gerekmez. Birde dilim varmıyor ama barınacak yerin ve maddi imkanın varsa gerekeni düşünsen iyi olur. Psikolojik sağlığına her zaman dikkat et Allah yardımcın olsun.
Soran1 yılYok işte olsa boşanırım zaten çaresiz gördüğü için yapıyordur erkekler böyle işte önce güzel hayallerle kandırıp evlenirler sonra üstüne çullanırlar
- 1 yıl
Bu bize karşı biraz saldırganca oldu ama öfkelisin anlıyorum. Gerçekten zor bir durumun içindesin ne diyebilirim ki her şey gönlünün istediği gibi olsun , umarım o adam sana karşı olan davranışlarını güzel yönde değiştirir.
1 yılOlabilir. Ve haklıda. Kendine bakmayan bir kadına diğer erkeklerde bakmaz. Bir insan hastalık sonucu falan değilse kilolu vücudu ile barışık olmamalı spor yapmalı herşeyden önce kendi sağlığı ve kendine saygısı için. Klişe beni böyle beğensinler neysem oyum mantığı kiloda pek doğru değil. Beğenilmek istiyorsan vereceksin o kiloyu.
03 Yorumla
Soran1 yılKilo aldım diye başka kadınlara bakmasını meşrulaştırmaz. Kendisi bana ilgisiz erkekliği düşük belkide bende o yüzden salmışımdır. İyi öyleyse oda adam değil bende başka erkeklere bakayım nasıl olur
- 1 yıl
İkinizde kendinizi düzeltin. İnatlaşmaya gerek yok. Kaldı ki kendini düzeltmen senin için gerekli onun için değil. İnsanlar gelir geçer ama o vücut ömür boyu sende olacak.
Soran1 yılBen elbet Birgün zayıflarım ama onu asla affedemem. Şimdi bir işim olsaydı hiç katlanmazdım. Çünkü çocukla baba evine gitmek çok zor hele bizim toplumumuzda insanlar çok cahil çocuğum incinmesin diye katlanıyorum ama dayanamıyorum bu insana
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle yaşadıklarına üzüldüm, kalbinin bu kadar kırık olması gerçekten zor olmalı. Her zaman hatırlamalısın ki senin güzelliğin ve değerin, bir başkasının görüşüyle belirlenmez. Bahsettiğin durumu düşününce, bu gerçekten incitici. Belki de eşiyle aranızdaki iletişimi güçlendirmek iyi bir başlangıç olabilir. Kilo almak ya da vermek, dış görünüşümüz değil, içsel sağlımızla ilgili bir konudur. Kendine olan güvenini geri kazanmak ve sağlıklı iletişim kurabilmek için belki bir terapiste başvurabilirsin. Unutma, önce sen kendini sevmelisin. Herkesin kendine has güzellikleri vardır ve bu senden alınamaz. 💖 Kendi değerinin farkında ol, sen harikasın! Eğer arkadaşlığa, daha fazla desteğe ihtiyacın varsa buradayız.
03 Yorumla
Soran1 yılCidden ihtiyacım var bu adam psikolojimi bozdu kendisi sinir hastası evlendiğimden beri ilaç kullanıyor bide o haliyle bana kusur buluyorsa başka kadınlara bakıyorsa onun karaktersizliği ne deyim
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılÇok üzgünüm, bu yaşadıkların gerçekten yıpratıcı olabilir. Belki de profesyonel destek almak, ikiniz için de iyi bir çıkış yolu olabilir. Unutma, sen hak ettiğin değeri ve saygıyı her zaman görmelisin. Kendine inan ve kendi güzelliğini keşfet. Destek olmamız gerekiyorsa buradayız. 💪💖
- 1 yıl
İşte sizin gbiler bize dusmezki kıymetin bilinsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zaten evlenmek istemiyordum bunun hepsini okuyunca daha da soğudum neden boşanma davası açmıyorsun yakında seni aldatmaya da başlar
33 Yorumla
Soran1 yılAldatsa umrumda olmaz artık zaten delilleri toplar iki katı nafaka ödettirirm popon kan alırım
Soran1 yılSıça sıça öder o kadar ödemeliyim ki zaten ne b. k yaptığı umrumdada değil artık sktrip gitsin
- Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı.
u 1 yılYani dışarıda başka kızlara bakması hiç hoş bir durum değil özellikle senin yanında bunu yapması asla affedilecek gibi değil.
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u 1 yılevet ondan olabilir,
00 Yorumla Sen seni anlayana mucizesin
Kalbin kırılmış
Zor insan sevdiğini her şart ve koşulda sever sevmeli
Onure etmeli onla onur ve gurur duymalı
Modern çağın en büyük pradikmasi Ya anlasilamak ya da anlatamamak
Kilo alıp verebilirsin
Dun senle iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta her zaman ve her şartta diye yemin eden insan şimdi seni beğenmiyor
Arayan bulamaz bulan da kadir kıymet bilmiyor
Sonra kuş yuvadan uçunca onun ruhuna hitap eden olgular olunca da erkeklik taşlar bazıları
Elindeyken kadrini kıymetini bilmek kazım
Bence hala hoş ve güzelsiniz
Takmayın kafanıza
Allah ıslah etsin ne diyelim ki16 Yorumla
Soran1 yılÇok doğru diyosunuz. maalesef bazı insanlar çok nankör yaşım geçtikç öğreniyorum görüyorum kimbilir yaşasam daha neler göreceğim ama kalp incindimi bi daha eskisi gibi olmuyor
Soran1 yıl@aerolite Erkeklerden midem bulanıyor Ne düşmesi dayı canım yanmış şurda bir daha erkek sinek almam hayatıma
Soran1 yılTeselliye ihtiyacım yok öyle aptal biri değilim toyda değilim
Gizli Üye(25-29)1 yılYorumlar şaka gibi kadın kadının düşmanı insanlık hali stres yapmissindir almissindir kilo ilaki böylemi yapması lazım zayıflamak sanki zor bir şey gibi yorumlar yapmışlar sana istediğini yaparsın kiloda alırsın zayıflarsinda
15 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim siZin gibi iyi insnalar görünce umutlanıyorym
Cevap sahibi1 yılCanım ya benim ❤️❤️hiç takma eşin kilolu birisini seviyor olsaydı eğer bu sefer zayifsin diye aynısını yapacaktı sürekli kilo almandan bahsedicekti erkekler ne istediğini bilmiyor sen kendini nasıl seviyorsan öyle barışık ol banada cips yeme obez olucaksin diyorlar takmıyorum 😀ne yapayım canım çekiyor
Soran1 yılYorumlarda şaka gibi cidden insanlar Ne yaşıyor. Ne içiyor anlamış değilim. Diyelim ki kilo aldkm başka kadınlara bakması onun karaktersiz olduğunu göster miyor mu ben neden ondan yakışıklı görünce bakmıyorum öyleyse kendisi çok mu kusursuz ondan güzelim gencim onu tartışıcak olursak sorun bu insanın dengesiz bir ruh hastası oluşu. Beni mutlu edemeyişi
Cevap sahibi1 yılboş ver sende ona aynısını yap odes zayıfsa sende kilolu erkeklere bak ya da eşin kiloluysa zayıf erkeklere ateş 🔥 at bakalım ne yapacak
Soran1 yılBen çok kırıldım ilk yaptığı değil bide kaç gündür üzülüyorum. Hayatımı zindan ediyor sadece başkasına bakması değil sinirli davranması beni üzmesi bir tatlı sohbeti yok üzülüyorum
1 yılSesin anlamıyorsunuz Bir erkek bir kadın için ömür boyu vermesi yanlış bir ömür verilir mi bir kadına ya eşinden suç değil senden suç değil evlendiğinden Suç yani ben hiç bu saate kadar hiçbir kadın aldatmadım mesela Çünkü evlenmedim nişanlanmadım sevgilim olmadı Ben zevkime Yaşar geçerim yani ha bu kadın olmuyorsa illa başka bir kadın vardır yani Hiçbir Kadın da takıntı haline getirmeyin ya da hiçbir erkek takım haline getirmeyeceksin
00 Yorumla
1 yılAnlatmana göre önce dişlerini temizlesin o. Kilo verilir dert edilecek bir durum değil. Boşuna kendini yetersiz hissetme.
00 YorumlaÖnce kendi o göbeklerine baksınlar erkekler. Eskiden Türk kızının kaprisi nazı bitmiyodu şimdi Türk erkeklerinin. Prensesler onlar her konuda tatmin olmaları lazım ki etrafa bakmasınlar vay paşam.
15 Yorumla
Soran1 yılKendiside aman aman biri değil yani evlendikten sonra oda saldı mesela ağzı kokuyor erkeklik görevini yapmaz Benimle vakit geçirmez telefona bakar uflar puflar herşeye beni manipüle eder yanımdan git yeter ki söyler misiniz ben nasıl sağlıklı birey olayım dışarda beni ağlattı yine sürekli kısır döngüler yıprandım cidden bu sefer
Soran1 yılSende söyle ona leşşş kokuyosun diye
- 1 yıl
En iyisi evlenmemek dödlldd
1 yılKilo almanla alakalı bir durum değil bu eşinin karaktersizligiyle alakalı, eşim beni 70 kiloda gördü 120 kilo da gördü ne zayıfladıgımda ne kilo aldığımda hiç bir zaman başka kadına baktığını hissetmedim görmedim gözüme bakar dışarıda ayrı sever sarılır elimi hiç bırakmaz bence kendini suçlama öyle insandan uzak dur değerini bilecek insanla ol
22 Yorumla
Soran1 yılYaşamadan bilemiyorsun insanları öyle buda beni seviyor güya ama her seferinde üzüyor başka kadınlara ateş ateş diyor eşim üzülebilir diye düşünmüyor beyin yok napayım ben söyler misin üstelik erkeklerden tiksiniyorum
- 1 yıl
Boşa gitsin bacım onla ömür mü geçer seni çok sevecek gözü senden başkasını görmeyecek biriyle ol
1 yılmesele onun seni beğenmesi değil senin kendine olan bakış açın.. Sevmeyen birini ne kadar ötelersen o kadar üzerine düşmeye başlar erkek kaybedeceği korkusunu yaşamalı sana karşı olan ilgisizliğine kyıtsız kal zamanla tuhafına gidecektir
02 Yorumla
Soran1 yılBelkide kaybetmek istiyordur bizi bakmak ağzı geliyordur ona bilemiyorum. Çünkü erkek olan her seferinde dışarda karısını üzmez bağırmaz olay çıkartıp ben ruhsal olarak çok bıkmış durumdayım. İşim posaydı şu an arkama bakmadan gitmiştim. Ailemde anlayışsız bununla genç yaşımda evlendim ailem yüzünden. Ne kadar değerim bilindi bilmiyorum burnumdan geldi hayatım böyle toksik insan görmedim. Dışarda çiftleri kıskanır oldum evlimiyim oda belli değil ben neyim. Bide utanmadan bağırıp üste çıkıp kendi ezikliklerini üzerimden kapatmaya çalışıyor bazen boşanmak istiyorum cidden ama bir yandan çoçuğum için sabrediyorum üzülüyor incinmesin istiyorum zerre sevgim yok kendisinden tiksiniyorum ezik insan ya bir kadının üzerinden egosunu tatmin etmeye çalışan ezik bir erkekten ne beklersin böyle birini tercih ettiğim için kendimden utanıyorum gençtim cahildim şimdi tercihlerim farklı olurdu
- 1 yıl
işte kendinden utanma sevgide utanılacak bir şey yok biraz da japon yazar Masumi Toyotome´nin bakış açısı: “Herkes sevilmek ister, ama sevgi nedir, nerede bulunur, biliyor muyuz?” diye sorar. Masumi´ye göre, dünyada üç tür sevgi vardır: eğer, çünkü ve rağmen sevgi türleridir. en zor bulunan sevgi türü rağmen sevgi türüdür. Evlilikler rağmen sevgi türü yoksa ilerlemez. Evet maalesef ülkede ki bir çok kadın ekonomik şartlar nedeniyle evliliğini mecburen devam ettiririyor. sabır dliyorum size ve şans
Güzellik & Bakım konusunda 758 cevap paylaştı. Kadının kendine bakması, bırakmaması önemli. Ama her şey fizik değil sevgi bitmez fizik değişti diye. Karşınızdaki insan da mükemmel değil. Kendinizi yenileyin, değiştirin ama kendiniz için yapın bunu. Gerekirse spora gidin ama kendiniz için..
00 Yorumla
1 yılKendi gelişimini tamamlayamamış maalesef eşiniz sizinde dediğiniz gibi daha size kadınlık hissini hissettiremeyen biri dışarıdaki kadınları mı mutlu etmenin peşinde koşuyor
02 Yorumla
Soran1 yılÇocuktan beter suçlu olmasına rağmen bana trip atıyor bide beyinsiz insan gelir özür diler ben böyle beyinsiz biri görmedim zaten. Eve gelmesine yakın hemen yatıyorum o beyinsiz halini görmemek için tiksiniyorum
- 1 yıl
Çok zor yaa gerçekten Allah yardımcın olsun kaç yıllık evlisin
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSen kilo almışsın, o zayıflamış ama karakter olarak.
Bazı erkekler sevdiği kadına kıyamaz. O nedenle hep başka kadınlara bakarlar. Senin ki öyle demek, senin için fesat yoksa adam sana kıyamıyor.
012 Yorumla
Soran1 yılNe konuda kıyamıyor?
Cevap sahibi1 yılİroni yapıyorum hanımefendi. Eşiniz size ayıp ediyor.
Soran1 yılBeni sevdiğini söylüyor
Cevap sahibi1 yılGözü dışarda olmasın o zaman.
Soran1 yılBakmıyormuş ben öyle sanıyormuşum
Cevap sahibi1 yılDiyelim ki öyle diyor, senin öyle sanmana fırsat vermesin o zaman.
Soran1 yılBakıyor görüyorum.
Cevap sahibi1 yılŞimdi bazı insanlar empati yoksunudur ve lafla onları ikna edemezsiniz. Bunun yerine eylem ve tutumla ne demek istediğinizi ancak anlatabilirsiniz.
Siz birlikte iken sokakta, çarşıda veya pazarda yani onun kadınlara baktığı ortamlarda; sizde erkeklere bakın bilinçli olarak ve bunu ona belli edin. Mutlaka size bunu söyleyecektir sizde o zaman bak gördün mü deyin.
Soran1 yılTamam
Cevap sahibi1 yılSen ne tatlı ve iyi bir kadınsın. Şu mübarek günde Rabbimden seni mutlu ve huzurlu etmesini diliyorum. İnşallah eşin gönlündeki gibi bir eş olur.
Soran1 yılTeşekkür ederim sağolun
Cevap sahibi1 yılSizde sağ olun. 🤲
şu an kaç yaşındasın bilmiyorum ama benle evli olsaydın böyle üzülmezdin bak bizim sülalede üzülen kadın yok kadınlardan da erkeği üzen yok
02 Yorumla
Soran1 yılBaşka kadınlara ateş ateş diyor güzel bir kadın görünce tv de ağzı açık bakıyor. Çıplak bir kadın görsün bakıyor. Bende çirkin bir kadın değilim oysaki ondan güzelim
Kilo alman senin cekicikigini arttirir
Kiymetini bilmiyor
Konusmak istersen bi kac taktik verebilirim02 Yorumla
Soran1 yılNasıl intikam alırım bu insandan
1 yılKilo alman başkasına bakmasına bahane değil. Boş boş konuşanlara aldırma. O onun karaktersizliği.
00 Yorumla
1 yılSon cümleniz olmasa gayet düzeyli bir cevap yazmak istiyordum. Neden hepimizi pis diye nitelendiriyorsunuz?
00 Yorumla
1 yılGeçmiş olsun kardeşim inşallah düzelir insan okurken soğuyo evlilikten
02 Yorumla
Soran1 yılTahsilimi tamamlamayıp evlendim ailem yüzünden o kadar pişmanım ki çok incindim. Nasıl düzelir bilmiyorum ama bu insanla aynı evde yaşamak beni üzüyor ailemde cahil onlara anlatamıyorum zaten hiç yanımda olmadılar
- 1 yıl
Doğrudur sabret sen bunlar gelip geçer imtihan hepsi anlaşamiyosanız ayrılın olmadı yinede sen bilirsin kardeşim hayat senin
Gizli Üye(30-35)1 yılBaşka kadınlara bakmasını boş ver, başka kadınlar onu ne yapsin?
Sen çalışmayan ev hanımı biriysen o yüzden sana böyle yapıyordur. Sen güçlü biri olsaydın kimse sana böyle davranmazdi.
02 Yorumla
Soran1 yılÇocuğum vardı onu büyüttüm bende boş durmadım neticede kadınların yaptığı görülmez zaten hele ev hanımıysan üstelik çalışmamı istemedi. Çocuk istedi. Bende elbet ilerde çalışırım ama kalbim onu asla affetmeyecek.
Cevap sahibi1 yılÖyle erkeklerin bazıları tuhaf. Seni güya korumak için senin güçlenmene de mâni oluyor.
1 yılAman bu sefer kendine baksan 90 60 90olsan bu sefer kıskançlığıyla hayatını zindan edicek
04 Yorumla
Soran1 yılBu halimle bile ediyor düşün
- 1 yıl
Neden evlenmiyorum bu yüzden... erkekler böyle dışarda başka kadına bakarlar ama o kadını yanında eşim diye gezdirmezler beni aldatır derler... Onun yerine ortalama biriyle evlenir dışarı çıkınca hayalindeki kadınlara bakarlar... Bunun tek çözümü ne bilmiyorum...
Soran1 yılBen 20 yaşımda evlendim zaten 12 yaş büyük benden. Evlendiğimde kilolu değildim. Biz severek evlendik. Ortalama birimde aldatabilir bu arada. Ortalamanın üstünde fazlayımda ona kendi tipine göre
Soran1 yılHayalindeki kadınla evlenseymiş öyleyse evlenirken 33 yaşındaydı. Ben genç tazeydim benden daha iyisini bulup evlenseydi madem başka hayalindeki kadın nasıl olabilirdi acaba kaşarrrrr felan mı gerçi böyle erkeklere kaşarrlarrrr müstehaktır
1 yılKaç kilosun? Kilo itici duruyor. Diş lekeleri kolay. Erkek fizikten hoşlanır
02 Yorumla
Soran1 yılkolaysa neden temizlettirmiyior ağzıda kokuyor. Bakımsız kendiside bide o haliyle daha bana erkeklik yapamıyorken başka kadınlara bakması üzüyor erkekliği bile doğru düzgün yok. İnsan birazda kendinde kusur bulur
- 1 yıl
Erkekler kendinde kusur bulmaz maalesef. İşin zor Allah sabır versin. Derteleşiriz istersen
Gizli Üye(18-24)1 yılKilonla ilgisi yok bu arada seven öylede seviyor senin kocanıj gözüm dışarda zaten karakterinde var yani ayrıl bence ya da bu evliliği mantık olarak gör sende aynını yap
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 318 cevap paylaştı.
1 yılErkekler tipine bakmadan kadını beğenmezler kadınlara hastalığı bile yakıştırmazlar
00 Yorumla Eşin seni beğenmiyorsa
zaten hiç eşin olmamış demektir
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 499 cevap paylaştı. Fazla kilo itici bir durum isteksizlik oluşur diş lekelerin 10 dk lık çözümü var ama kilo uzun iş
01 Yorumla
Soran1 yılDişlerinde ki lekelri temizlettirmiyor ağzı kokuyor. Ondan gencim üstelik. Kilomverebilirm ama onun bu karsktesizliği kalbimin kırklışı geri dönmeyecek
Gizli Üye(45 üstü)1 yılevet o kadar haklısın ki boy ve kilon kaç abartılacak bi kilo mu var
03 Yorumla
Soran1 yılYani istesem veririm kilo ama onun böyle yapması erkekliğe ne kadar sığıyor ben. Genç Yaşımda evlendim onla ufak bir pürüzde böyle davranması içinmi yıllarımı verdim
Cevap sahibi1 yılhaklısın ama bi kaç şey soylerim buradan yazamıyorum diğer taraftan olabilir iyi anlayacaksin
Soran1 yılBoş yapma sende
Gizli Üye(18-24)1 yılSorun sende değil sorun eşinin karakterinde boşan bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYa takma kafana. Sende seni beğenen isteyenler ile keyfini çıkar gününü gün et.
00 YorumlaDüzenli spor yap. Evlilik bakım ile yürüyor.
11 Yorumla
Soran1 yılSorun artık benim bakımlı olmam değil Benim ondan tiksiniyor olmam
1 yılYüksek ihtimalle evet. Zayifladiktan sonra hal hareketleri değişir ve üstüne düşerse tekmeyi vur onu acılarla birak
00 Yorumla
1 yılBoşansana ablacım böylesi ile yaşanır mı? Miden bulanır gibi anlatıyorsun zaten.
02 Yorumla
Soran1 yılÇocuk var öyle kolay olmuyor. İşim yok
- 1 yıl
İş bulsan sonra atılım yapıp kendini geliştirip boşansan daha iyi olur eğer eşin düzelmez ise zor
1 yılKendini neden beğendirmeye çalışıyorsun böyle birine
01 Yorumla
Soran1 yılKendimi beğendirmeye çalışmıyorum. Senin eşin dışarda sürekli sorun çıkarsa başka kadınlara bakıp inkar etse napardın ki erkekliği doğru düzgün yok ilaç içmekten kendisi bin kusuru var zaten bana kusur bulamaz o ayrı ben ondan gencim genç yaşımda bakire evlendim onunla kendisi bakir bile değildi. Kendi ezikliklerini benim üzerimden kapatmaya çalışması artık zoruma gidiyor
Olabilir açıkçası şişman kadınlar çok itici gelir erkeklere
00 Yorumla
1 yılYanlış düşünüyorsun karının etkisi herzaman iyi olur agzinintadini bilirse
00 Yorumla
1 yılKilona bağlı vücut yapını görmek lazım duba gibimi yoksa dolgun musun
00 Yorumla
1 yılSende onlayken başkasına bak boşan
01 Yorumla
Soran1 yılO kadar pisler ki bu erkekler kendi ezik yönlerini kadınları bastırarak kapatmaya çalışıyorlar
Pazara giderken elindekinden de olmasin sonra
06 Yorumla
Soran1 yılBöyle insanlara müstehaktır herşeyde başa gelen çekiliyor
Soran1 yılDeğmeyecek biri için mi intikam alıcam. Bu saatten sonra yerim parasını otururum aşağı karşısında canım yok acımam bundan sonra kimseye insanlar canımı çok yaktı
Soran1 yılEşin sana bu şekilde davransa üzülmezmisin bir hayatı paylaşıyoruz
- Güzellik & Bakım konusunda 966 cevap paylaştı.
1 yılKaç kilosun ki
04 Yorumla
Soran1 yıl70 üsü
- 1 yıl
Gayet iyi göbek oluştu mu
Soran1 yıl90 kiloyum
- 1 yıl
Daha da iyi bu arada : D göbek var ozaman oturunca 2 kat olcak kadarsa mükemmel
1 yılBu karakter meselesi kendine baksın bir önce
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kiloyla beraber asıl daha çekici olursun
00 Yorumla
1 yılSende kendine bak biraz
00 YorumlaZayıflama kürleri kullan
00 Yorumla
1 yılKaç yaşındasın çocuk var mı
00 Yorumla
1 yılOlabilir eski haline dön
00 Yorumla
1 yılEn son ne zaman beraber oldunuz?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılElindekinin kıymetini bilmiyor bence
02 Yorumla
Soran1 yılDaha çok arar beni
Cevap sahibi1 yılKilon fazla değil. Ben bulamıyorum adam bulmuş bunuyor
Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı. Ona neden bakiyorsun desene
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılkaç kilosunuz?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKac kilosun ki
00 Yorumla
1 yılKilo alma sende begenmiyodur tabi
03 Yorumla
Soran1 yılKendisinin de ağzı leş gibi kokuyor ben üzülmesin diye söylemiyordum
- 1 yıl
Tamam sen de onunla olma bence
Soran1 yılZaten olmuyorum adam mı sanki
Güzellik & Bakım konusunda 442 cevap paylaştı. Tokatla eşini.
01 Yorumla
Soran1 yılAyrılmak istiyorum ondan görmek istemiyorum. Çocuğum var diye katlanıyorum patavatsiz insana
1 yılÇokmu kiloluusn
01 Yorumla
Soran1 yıl90 kiloyum
Zayıfla sen de
00 Yorumla
1 yılOlabilir
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sence?
00 Yorumla
1 yılolabilir ya da giyimin kötü
00 Yorumla
1 yılBoy kilo kaç
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası