Neden insanların özgüvenini düşürme çabasına giriyor bazı kişiler? 160 boyunda 70 kilo biri ortalamadan güzel olamaz mı?

Yani ben bı yorum yazıyorum soruya 160 boyunda 70 kiloyum ve kendimi çok güzel buluyorum çevremin de bana katıldığını düşünüyorum diye. Soru neydi tam olarak hatırlamıyorum bu arada. Ama beni hiç görmeyen biri gelip şey yazıyor durduk yere 70 kilo obezitedir ve kesinlikle güzel olma ihtimalin yok çok cirkinsindir kendini kandırma diye. Ben kendimi görüyorum ve çevrem de görüyor o yüzden güzel olduğumu düşünüyorum diyorum. Ama sonra bu şahıslar milleti görmeden yorum yapma haddinde bulunuyorlar ki bence 70 güzel olamayacak bir kilo da değil kesinlikle 80 üzeri kilolar olabilir ama ona da gidip birine böyle yazmak ne kadar mantıklı bilemiyorum. Kendimi begensem bile cidden sinirimi bozdu. Kilo vermem lazım mı demedim o yüzden fikir belirtmesine gerek yok. Sizce 70 kilo biri ortalamadan güzel olamaz mı? Bu tarz kişiler neden böyle yazıyor? Bence özgüvensiz olmakla alakalı tamamen.
Neden insanların özgüvenini düşürme çabasına giriyor bazı kişiler? 160 boyunda 70 kilo biri ortalamadan güzel olamaz mı?