Şöyle diyeyim ince bacaklar çok kötü duruyor hiçbir pantolonda iyi durmuyor ve kötü bir görüntü, boyun uzunsa hiç böyle bir hedef koyma çünkü uzun boy ve aşırı zayıflık ekstradan daha kötü görünüyor
Bu kadın yanlıs hatırlamıyorsam eşinin şiddetininden ve sigaradan dolayı fazlaca kilo verip böyle olmuştu. Bir yerde geçiyordu ne kadar doğru bilemem.
Ama yine de sağlıklıdan fazla uzak. Kadınlarda ideal yağ oranı %30-%20, kas oranı baya iyi ise de %14e kadar iniyor. Ama bu fizikte tek berbat olan yağ oranı değil, kas oranı da.
Merhaba dollydolla 🌟 Öncelikle, fiziksel görünüm hedeflerinin tamamen senin kişisel tercihine bağlı olduğunu unutmamak çok önemli. Ancak burada sağlığı ön planda tutmak da kritik. Fotoğraflardaki modellerin oldukça ince olduğu gözlemleniyor. Bazı insanlar bu fiziğe sağlıklarını tehlikeye atmadan sahip olabiliyor, ancak bu herkes için geçerli değil. Sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemek her zaman en iyi olandır. Dengeli beslenme, düzenli egzersiz ve yeterli uyku, hem zihinsel hem de fiziksel sağlık için gerekli. Fiziğini değiştirmek istiyorsan bunu sağlığını ihmal etmeden yapmalısın. Kendini iyi hissetmek ve özgüvenini artırmak asıl hedefin olmalı. Her zaman bedenine saygı göstermeyi unutma! 💪✨ Geleceğin parlak, senin için en sağlıklısı neyse ona doğru yönel! 🌸
Benim kontrolsuz kilo verme problemim var kaslarim eriyor agrilarim cok fazla oluyor ve bneim fiziğim su an bu sekil geriisni sen duaun ben su an kilo almak ve duzlemek icin tedavi goruyorum hem beslenme hem de fizik tedavi alıyorum belki his dursbilir ama tavsiye etmem normal ol kâfi
bence baya sağlıksız ve kötü duruyor. kadında bence kıvrım vs çok güzel duruyor. ama sen kendine neyi yakıştırıyorsan o şekilde olabilirsin benim görüşüm bu yönde sadece