Evet cidden biraz öyleyim neler yapabilirim bakım adına saçlarıma yüzüme hiç bilmiyorm
1 ay
Evet cidden biraz öyleyim neler yapabilirim bakım adına saçlarıma yüzüme hiç bilmiyorm
Kendine zaman ayır birkaç gün tanımaya başla cild tipini öğren bul (yağlı, normal kuru) . Saç şekline göre düz , kıvırcık olmasına , yapısına kuru mu? kırılan mı? Ona göre şampuan bakım kremleri , maskeler bul. Yüzünün ihtiyacına göre aynaya bak neye ihtiyacı var onları bulmaya çalış. Sonra ihtiyacına uygun bakım malzemelerini araştır, markasını içeriğini falan öyle alışveriş yap. Kiçisel tercih yapmalısın ki , sana fayda sağlasın.
Öncelikle saçlarına yakışacak güzel bir kesim bul. Saçlarına argan yağı keratin ve hindistan cevizi ile bakım yap. Hatta saç maskesi satın al onunla da bakım yap. Bunları yaparsan saçların baya toplanır. Her hafta kaş bıyık aldır. Kaliteli bi güzellik merkezine git düzenli cilt bakımı yaptır. Gece yatmadan evvel cilt bakım yağları sür yüzüne. Yüzüne ne kullanman gerektiğini de bakımı yapan kıza sor
Çalışmıyorsan versin kart ve parasını 1 günü sadece güzellik merkezi, kuaförüne ayır, alışverişinide yap oldu bitti ve sonunda en vip bakımlı kadın sensin tebrikler🎉🎉🌹
Neye dayanarak bunu dedi peki. Gerçekten bakımsız mısın yoksa ona mı öyle geliyor. Bakım dediğin nedir saç baş vücut temizliği olur kötü koku olmaz bu yeterli
Cevap
16Cevap
Ilk olarak düzenli olarak temizliğine dikkat etmen gerekiyor ayda bir kuaföre git yine güzellik salonuna ayda bir gitmeyi unutma bolca spor yap vücudunun sıkı ve tut fit fit tut Bunun haricinde kendine yakışan şeyleri giy ve modaya uygun bir şekilde bunu yedirmeye çalış çok şeyin değiştiğini göreceksin
Al kartını eniştenin kuaför ve güzellik salonuna randevu al işi onlara bırak
Kesinlike katılıyorum bundan sonra öyle yapicam. Kıymayınca olmiyormis
Ya sezeryanliyim şimdilik bildigim kadarıyla sezeyandan 1 sene sonra spor diyolar ama yine de gitmek istiyorum
Ağır egzersiz yapma hafif hafif başla. Bir işe baslamazsan ertelersen asla yapamazsın:)
Bana böyle dese ben ayrılırım birde onun için güzelleşecekmiyim
Kadınlar birbirini dolduruşa getirmeyi çok seviyor. Bakım kuaföre gitmek değil. Oje ve makyaj değil. Tarz diye bir başkasına benzemeye çalışmakta değil.
zihniyetleriniz bakıma muhtaç olduğu sürece gerçek bakımdan uzak kalmaya devam edeceksiniz.
Öncelikle yüzüne temizleme jeli alıp sabahları uyanınca onu yap ardından dil temizleme aparatı al dilini temizle diş sağlığına dikkat et sabah kalkınca hafif bi dudak balım rekli olabilir gratistw vanilyalı vücut losyonu var kokusu harika sabah bi duş alıp vücuduna onu surebilirsin saç spreyi var siyah beyaz milky mi ne ismini unuttum gratise gene onu alıp saçlarına sık uygun şeyler zaten makyaj yapma makyaj bakım demek değil kıl tüy dikkat et markette ağda var kağıt şeklinde onun ile alabilirsin uygun hem fiyati biraz seksi şeyler giyebilirsiniz evinde uygun oldukça tanga olabilir sizin cinsel ilişkinize bağlı olarak farklı şeyler deneyebilirsin tırnaklarını yapabilirsin saçlarına yeni bir model deneyebilirsin yani bunları yapıp senin için deme ama ona cilve yaparak göster yani al hah hadi sen dedin yaptım ne oldu deme yani sanki onun hakkı gibi onun için ona güzel gözükmek için bakım yapıyor gibi yapınca çocuk gibi inanıyorlar
Bqkimlıyım güzelim yine aldatılan benim kocam icin tırnağımı bile boyamam kendim icin yaparım
sna hergun uyguladığım çok ozel bir sır verecegim
Sole
sabah kalkarım elime bolca su doldurup yüzümü yıkarım acayip gençleştiriyor
Her gun dus al ya da 2 gunde bir koltuk altina deodarant sık guzel. kokulu parfum yasa vucut parfumu sur yuze bakim nemlendirici kremler sur sacin yagli durmasin tamamdir.
kuaföre ya da güzellik merkezine git onlar komple söyler
Güzellik merkezleri var yardım alabilirsin orada bakıma dair herseyi yapıyorlar
Güzellik salonuna git ilk olarak o zaten sana kendini tanımaya başlamanda yardımcı olacak kendini tanıdıktan sonra, kendine en iyi olan cilt bakım ürünlerini bulacaksın ve her zaman bakımlı görüneceksin
Ona deki ; söylemek kolay degil mi? ozman elini cebine at bana 50000 tl ver demen gerekiyor. önce güzellik merkezine git, ordan kuaföre git ordan sonra alisveris merkezine git alişveris yap
Kaç yıldır evlisiniz ki
Kuaför güzellik salonu gitmiyor musun
Kocan orman kaçkini gibi değilse bir sey bilmiyorum he
sen aynaya bakınca kendini beğeniyorsan sorun yok. kocana bk yemek düşer
Her gün duş al, kaşlarını bıyıklarını al, yeni kıyafetler giyin
Abla sen mi boşanırsın biz mi boşayalım 😂 Şaka şaka
Bakımsız kadın hayattan sogutur dışarda olur gözü hep diyeyim aman dikkat
Tırnaklarına manikür pedikür yaptır saçlarını düzenli kestirmen lazım
Yahu belki kırmızı ojeli veya rujlu görmek istiyor adam seni..
boydan bi foto atar mısın
asılım yap yorumlayalım
Eee hem e işi hem bakım nasıl olacak beyfendi bak
Saç rengi değiştir yeni kıyafet vs al hafif makyaj
Görmek lazım önce seni
Bakımsız halde nasıl evlendiniz
Duş al
Cilveli şeyler giy makyaj yap
Bakım yaz 3434 e gönder
Boşa 😚💅🏻
Kocayı boşa
Gel bana duzeltim