AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
179Cevap
Bizim topluma göre sisman çirkindir zayif güzeldir bir deri bir kemik olsun istiyorlar
Tam tersi bi deri bi kemikler hoş bulunmuyor balık etli dolgun insanlar daha iyi bulunuyor
Güzelliğin hacmi artmış ama sağlığın için sağlıklı bir şekilde kilo vermen daha iyi.
Bence güzel olunur bende 85 kiloyum sevgilim ile tanışmadan kendimi çirkin hissediyordum bana o gün iltifanı hala unutmam." gece karası şaçların ve kaşların ay gibi tenin bal rengi gözlerin ve ok gibi kirpiklerin ile kalbime bir ok attın ki bir daha çıkaramazsın benden kurtulamazsın seni seviyorum"demişti. Bu sözleri söylemesinin sebebi "ben kiloluyum beni ne yapacaksın yanında manken gibi kızlar var neden ben demiştim." Üç yıldır manitayız.
85 misin dedin
Zayıflamak zor ama imkansız değil basarabilirsin arkadaşım. Ben sana güveniyorum.👍
Olursun. Ama insanlar hep amaaa der. Tuhaf bi zihniyet
Genelde şişman insanların yüzü daha pürüzsüz güzel oluyor
Beden olumlayıcılar bu soruya evet dese de çoğunluğa göre cevap hayır.
Evet ama spor yapıp aç kalmak zor değil zayıflamak
Aşırı şişmanlık hiç kimseye yakışmıyor. Hafif kilolu ve yüzü güzelse olabilir
Bazılarına yakışıyor hem şişman olup hem yüzü çok güzel olanlar var tabi
Önemli tabi, insan kendini her zaman güzel hissetmeli. Özgüvenin nasıl?
Elbette olunur sadece herkese güzel gelinmez kilo takıntısı var çoğu erkekte
kendini beğenmen önemli olduğun halinden memnun degil isen zayıfla
Şişman biri guzel olur ama sagliksizda olur sağlığın için zayifla
Şişman olan güzeller tontiş tatlı dır. Fit olan güzeller uuu baby dir
Ben 68 kiloyum gayet güzelim ve kolona göre giyin bence kızların her hali güzel 😘❤️
Kendinle barışık olman güzel
Kilolu olupta güzel kişiler var kilo güzelliği örter
Evet bazılarında hakikaten güzellik ve çekicilik oluyor
Kilonun yakıştığı insanlar da vardır illa zayıf olmak gerekmiyor.
Şişman insanların yüzleri diğer insanlara nazaran daha güzeldir
165 boy 80-85 kilo kadın gayet ideal bence etine dolgun ye ye bitmez 😍😍
Ben de aynı bu yüzden bazen kendimi değersiz görüyorum
Olunamaz bir yerden kaybedersin kendinizi seviyorsanız fiziğinizi koruyun
Ya psikayatri ilaçları yüzüne bu kilodaysak?
Yine verirsiniz önemli olan kendinize inanmanız
Haklısın da bu durumda zorlanıyorum haliyle gün içinde iştahım çok açık oluyor buna dur demekte haliyle zor oluyor
Fiziki bakarsan olmaz kalben bakarsan ikiside olur uzvunla bakarsan ikiside hiç olmaz
Ben de kilodan muzdaribim bir ay önce pilatese başladım baya fark etti sana da tavsiye ederim kilo iyi bir şey değil hareketin kısıtlanıyor en başta bana sorarsan sağlığın için vermeyi dene ekstra bir özgüven geliyor.
Hayır. Kimse kendini kandırmasın, siz de bunlara inanıp konfor alanınızda kalmayın. Fazla kilo hoş durmuyor ve sağlıksız. Balık et diye tabir edilen hafif tatlı kilo çok iyi duruyor orası ayrı.
kendimden nefret ederek yaşadım 30 kilo verdim ve dış görünüşün mutluluğu satın alamadığını anladım hala yemek yerken zorlanıyorum psikolojimi bozdu bu durum kendini sev sen kendini sevdikten sonra seni herkes sever
Kilonun fazlası zarardır
Ama seni rahatsız etmeyecek derecedeyse bence kilo bazı kızlara çok yakışıyor
Seni bilmiyorum ama eminim sana da yakışıyordur
Toplum algısı bazen böyle düşünmemenize neden olabilir
evet hatta ben bazen goruyorum kızın mükemmel bi yuzu var kilo verse cogu kisiden iyi olcak ben bunu deneyimlemis bi kiz olarak kilo o kadar fark ettiriyor ki
Bende diyete başlıyorum yarın
başla başla sakın bozma kilo verdikce motive olucan
Haklısın yoksa 100 ü de geçerim bu gidişle
oyle gozune 100 diyince cok gelebilir ama su sekil düsün sadece 10 kilo verdiğinde 90 olucaksın bi 10 verince 80 10 kilo sana fazla gelmesin her hafta 2 kilo verebilirsin
Ay inşallah eğer kilo verirsem buraya yazarım sağol
Evet bunu bende deneyimledim ve kızı tanıyamadım gerçekten o kadar çok değiştiriyor ki bambaşka biri oluyor
Olabilir bu iş aslında kilo vs bağlamayın bir insanın iyileştirici sevgisi önemlidir
Haklısın
Katmer az ye kız😁
Evet tabiki her zayıf kadın güzel mi sizce hayır her zayıf kadının güzel olmadığı gibi her kilolu kadın da çirkin değildir kilolu olup çok güzel kadınlar da vardır
Samsunun kızları başka ama bu konuda, kilolu olsalar da bakımlı ve taş gibiler.
Kilo aşktır haha
Kilolu olup çok yakışıklı ve iyi erkeklerle evlenen güzel tanıdıklarım var. Bazı güzel ince kızlar bulamamışken. Kader / şans farklı bir şey. Ama yeme spor yap bol bol. Kilo hoş değil.
neden olunmasın, güzelliği belirleyen şey zayıflık ya da kilolu olmak değildir ki, bence güzellik içinin dışa yansımasıdır iyiliktir, kendini sev eminim ki çok güzelsin 🫶🏻
kilolular zaten daha güzel olur ama emin ol zayıflarsan kendini daha da beğeneceksin ve kilolara genelde güzel değil tatlısın derler kendin için zayıfla güzelliğine güzellik kat
Eminim güzelsindir kac kilo fazlan var? Bende pandemide 31 kilo aldim kilo vermeye basladim 111 den şu an 95 i gördüm yola devam diyet yapiyorum hemen gitsin die bakma olaya
Neden güzel olmasın ki? Balık etli kadınlar candır gerisi heyecandır diyor ve susuyorum 🤭☺️
Hiç boşuna güzel diye avutmasınlar zayıflamayana kadar seni asla güzel bulmayacaklar nerden biliyorsun diye sorma
Kesinlikle yanlış bir düşünce renkler ve zevkler herkes için farklıdır eğer seni böyle sevebilecek birini bulursan her halükarda güzel olursun
1.75 boyunda 70 kilo birisi olarak diyorum ki, ne aşırı zayıf ne de aşırı kilo güzel degildir. Cok zayif olunca çocuksu oluyor. Cok kilolu olunca da pek guzel gorunmuyor. Bu arada 45 kilo olup fitmiş gibi konusanlar ayri bi komik bhdhdjdbd
Öyle bişey yok şişman güzel mi olur kilo kötü be
Kes be
Ben yazmayı kestim aha sende zıkkımlanmayı kes kilolu kadından güzel olunmaz ha sen kendini güzel sana bilirsin zaten insan kendini begenmezse catlar ölürmüş diyetisyene git zayıf la benden sana 2000 TL harclık
Bende kiloluyum ama vücudum şekilli ve yüzüme özen gösteririm kendimi güzel buluyorum kilo veremiyorsan spor ile şekillen
Şişman bi kadin zayif bir kadindan kat kat güzel ola bilir ve bunu unutmamak gerekki hepimiz güzeliz kendimize böyle sorular sorarak yipranamayiz
Bence kilo özgüveni ve sağlığı etkilemiyorsa tamamen normal. Ben de kilo vermeye çalışıp veremeyenlerdenim 🤧
merhaba tabiki oluna bilir insanin kendisiyle basirik olmasida cok onemlitabiki cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir...
Elbette. Şisman insan çok tatlı olur. Gülüşü çok güzel olur. Özellikle şişman seven erkekler var. Çok abartılıysa biraz kilo ver.
Tabiki aşkomm , güzellikle kilonun alakası yok bence ama kilondan rahatsızsan spor yapabilirsin böylelikle güzelliğine güzellik katarsınn💞🎀
Eğer ki egoist değil de oturmayı kalkmayı iyi bilen efendi biri isen boy kilo vs önemli olmaz her türlü güzelsündir
Aşırı şişman değilde yüzü güzel bir kız zaten güzel olabilir
Kilolu olup o kadar güzel yüzü olan arkadaşım var ki… güzelliğine bitiyorum onun
Bunu sormanız bile hata bence. Her kadın güzeldir, kilolu olmak güzelliğe engel değildir. 💐😉
Elbette. Guzelligin sismanlikla, zayiflikla alakasi yoktur
Tabi ki olabilir. Bir sürü büyük beden modeli güpgüzel kadınlar var.
Bence olunabilir şişkoların yüzü bana daha samimi ve tatlı geliyor
Olunabilir tabii ama fazla kilo sağlıksız değil mi?
Güzel olan her hali ile güzeldir. Sibel Can da kilolu ama aynı anda güzel ve çekici.
tabiki olunur kilolu olup çok alımlı cilveli güzel kadınlar var
Buna evet diyenler, şişman erkek yakışıklı olamaz kafasındalar..
Elbette güzellik kişiden kişiye değişir sonuçta
#Hükümdar
Çok yagliysan olmaz maalesef ben yağlı erkek sevmem açıkçası kadında da iyi durmuyor