Kilo çirkinlikle ya da güzellikle alakalı değil fakat bu bir algı haline gelmiş bulunmakta yani zayıf kız güzel kız kilolu kız çirkin kız yahut kilolu erkek çirkin erkektir kaslı erkek yakışıklı erkektir mantığı biraz da bu algıdan kaynaklı fakat alakasızdır ve tabiiki güzellik göreceli bir kavram olduğundan mütevellit kilolu bir insan da güzel olabilir değil direk güzeldir
Burada yorum yapan arkadaşların hepsi ya da daha doğrusu çoğunluğu olabilir demiş ama bu kişilerin kiloludan anladığı en fazla 5-10 kilo fazlası olan insanlar. Gerçek kilolu biri gelip onlarla sevgili hatta karşı cins olmasına gerek yok biri gelse arkadaş olmak istese redderler ne acı yazık. Ben kilolu biri olduğum için bunları yaşadım insanlar pek arkadaş dost olmak istemiyorlar. Sevgili olmayı zaten istemezler ve aşağılayıcı gözle bakarlar.
mutlu insan güzeldir. mutlu olan etrafını da mutlu eder çünkü. çirkinlik dediğimiz şey ise bu tarz görsel detaylardan ziyade karakterle ortaya çıkıyor bence. yol kenarındakı kediyi tekmeleyen birisi dünya yakışıklısı/güzeli de olsa çirkindir. keşke hiç doğmasaymıştır. Bak yine sinirlendim
Kilolu bir insan da zayıf bir insan da güzel ya da yakışıklı kelime kalıplarına da girebilir tam aksi de olabilir, göreceli olduğu konusunda kararlıyım kimse kusursuz olmadığı için başkasının güzel bulmayacağı herhangi bir insan sana dünya güzeli gelebilir
bazi insanlara kilo yakışıyor ama kilo sadece bir yerden degil her yerden alinmali cok aşırı kilo dehilde normal kilo almış birisi güzel oluyor bazı insanlarin yüz hatlari cok ince belirsiz oluyor yüzü cok zayif oluyor mesela kilo alinca yüzü güzelleşen kadinlar gördüm
Kişiye göre degısır bence. Ancak kılo derken tabıkı bununda bır standartı var hanı böyle hafıften balık etlıye gecış durumu hoş olabılır ancak obez durumu pek hoş durmaz yanı guzel duruyor dıyede kendımızı kandırmayalım. Gecen bır yerde okudum avrupada şişmanlıkta turkıye ilk sıradaymış özellıkle kadınlar bu anlamda kadınların daha ıradelı ve bakımlı olmaları şart bence
Kilolu olup da çekici olan kadın gördüm ama kilolu olup da yakışıklı erkek görmedim. Erkekte yağın fazlası östrojeni yükseltiyor zaten. Pilicin yağlısı iyidir ama horozun yağsızı makbuldür derler. :)))))
Yüz güzelliği , giyim tarzı ve zevkli kişiliği vs olabilir. Ama fiziki estetik duruş bakımından olma kısmına katılmıyorum. Güzellik algısı farklı herkesin
Gördüğüm en güzel kadınlar hafif balık etli kadınlardı, kilo alınıp verilebilen bir şey, güzellik/yakışıklılık skalasında yer almaması gereken bir kriter.
Etrafımdaki kilolu güzel sayısı o kadar fazla ki.. resmen manken olacak nitelikteler. O kaş o burun dudak maşallah.. ama zayıf çirkin tanıdığım da çok 😅
Kesinlikle olabilir. Özellikle balık etli olupta kıvrımları olan kadınlara hayranım. Bir kadına ancak her şey bu kadar yakışabilir ve giydiği her şeyi kaldırabilir
Yüzünü görmediğin bir kişi hakkında fiziğinden yola çıkarak güzel ya da çirkin diyebilirmisin? Fiziği güzel olan var yüzü güzel olan var ve birde uyum var bir uyum varsa kilolularda güzel veya yakışıklı olabilir ve güzellik görecelidir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
kilolu bir erkek yakişikli olamaz ama kilolu bir bayan çok tatli ve güzel olabilir 💜
Ya tabi ki zayıf olan vücut yağ oranı düşük olan her zaman daha avantajlıdır jawline dolgusu yaptırmış gibi görünür yüz hatları belirgindir. Fakat kilolu olup yakışıklı olan çok insan da mevcut.
olur... Hatda Baya Tatlış olur... Ama fazla Abartılı olmasın yani... obezite gibi bi kilo Söz konusu bile olamaz, kişinin sağlığı açısından Bile İyi değil
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Teni pürüzsüz bembeyaz süt gibi, gözler renkli ve bakımlı hatunsa 90 kilo olsa da mükemmelll😍😍