Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şişman olup güzel olan insanlar da var ve bunun için en önemli şey bakımlı olmaktır ama kilolu olmakta pek sağlıklı bir şey değildir bana göre hem bakımlı hem de fit olmak daha iyidir
Ve asla 70 kilonun üstüne çıkılmamalıdır bir kadın/kız olanlara asla tavsiye etmem02 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı.
1 yılBence olmaz , bu kadın için geçerli değil sadece. Bir takıntı hali de değil bende bu düşünce. Bence hiçbir kadın erkek şişmanken güzel değil. Gerçekten çok itici görünüyor. Estetik genel bir olgudur fakat üzgünüm ki gözüme hoş gelmiyor. Göbekli erkek korkunç iticidir gözümde. Beli teker olmuş bir kadın tipsizdir gözümde. Şişmanlar da başka başka gözlere güzel gelebilir ama benim için çirkindir.
01 Yorumla- 1 yıl
Bir köpek sahiplenmekle basla işe, küçük veya büyük ırk fark etmez. Yavru olursa daha iyi, daha fazla enerjileri olur
Lütfen satın almayıp sokaktan barınaktan alın. Size bir bilemediniz iki hafta sözü veriyorum. Nasıl kilo ve bedeninizde değişim yaşadığınızı göreceksiniz.
1 yıl
Evet, senin gibi! Kendini güzel bulman zaten en önemli nokta. Güzel bir yüze, çekici bir ifadeye veya hoş bir enerjiye sahipsen kilon bir engel değil. Ayrıca güzelliğin algısı kişiden kişiye değişir; bir başkası da senin gibi hem güzelliğini hem de kendine olan güvenini fark edecektir.00 Yorumla
1 yılThisirt arkasına uzun araç yazmayı unutma da arabalar karşıdan karşıya geçerken kaza yapmasın akbilide 8 kişilik bas hak geçmesin otobüsün köşesine geçme ki 2 teker üstünde gitmesin araba yürürken hızlı yürüme millet deprem korkusu yaşamasın gaz yaparmen susturucu filtre felan tak ki Ruslar peşine düşmesin bunları yaparsan güzel olursun
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Gülüşün, öncelikle kendini güzel bulman harika bir şey! Çünkü güzellik, öncelikle içten gelir ve senin bu özgüvenin çok kıymetli. Kiloların güzellikle hiçbir ilgisi yok, her bedenin kendine özgü bir güzelliği vardır. Herkesin güzellik anlayışı farklıdır ve sen de kendi güzellik anlayışını yansıtıyorsun. 😊
Doğru giyinme ve uygun makyaj ile kendini daha da iyi hissedebilirsin. Kendi stilini keşfederek ve vurgulamak istediğin özelliklerini ön plana çıkararak zindelik ve cazibenle ışıldayabilirsin! Unutma ki öz güven, güzelliğin en büyük tamamlayıcısıdır. Önemli olan kendine değer vermek ve güzelliğini dışarıya en iyi şekilde yansıtmak. İçindeki enerjiyi ve canlılığı her daim yüksek tut! 💖12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
177Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u 1 yılolunur evet
01 Yorumla- 1 yıl
Aynen
Gizli Üye(18-24)1 yılGüzel olabilmek için illa zayıfmı olmak gerek pürüzsüz cilde sahip mi olmak gerek bazı insanlar kusurlarıyla çok güzeldir önemli olan dışındaki değil içindeki kusurlar sen kötü biriysen eğer asla güzel değilsindir içinin kötülüğü dışına vurur kısaca sivilcelerinlede güzel olabilirsin ancak kusurlarını sevmen kabul etmen lazım özgüvenli olman lazım sen kendini böyle görürsen başkaları neden güzel görsün önce sen kendini seviceksin bunu da belli ediceksin kendini sevdiğini kusurlarını kafaya takmadığını 🙃🙂🙂
00 Yorumla
1 yılEğer sağlıklı ve hızlı kilo varmek istiyorsan su orucu tut. Halk arasinda aralıklı oruç denilen bir yöntem. İlk bir iki hafta 8-16 yi uygula. Sonra açlık süresini uzat. Sonra omad yani 24 saatte tek öğün. Günde tek öğün le uzun süre devam edebilirsin. Buna alistiktan sonra da 72 saat denemeleri yapabilirsin. Beyaz market ekmeğini kesinlikle birakmalisin. Beyaz market ekmeginin kalorisi değil sebep olduğu açlık krizi sana bunu yaptiramaz. Ve tabiki seker içeren abur cuburlar. 5 ayda 37 kilo vermeye başaran biri olarak söylüyorum bunları. Açlığın faydalarını bir arastir
15 Yorumla- 1 yıl
Arkadaşa kesinlikle katılmıyorum. İşinde uzman diyetisyenlerin hiçbiri orucu onaylamaz, açlığı onaylamaz. Aksine az az sık sık sağlıklı beslenmeden bahsedilir. Kilo vermek istiyorsa kesinlikle bir köpek sahiplenmelisiniz. Onun enerjisi ile metabolizmanız çalışması gereken düzeye gelerek kilo alımınıza sebep olan faktörleri harekete geçirebilir. Deneyin göreceksiniz. Kilo vermenin en önemli koşu harekettir. Yemek kısmak değil. Bedenin ilacı açlık değil harekettir. Hareket yoksa ölüsünüz. Yaşamıyorsunuz demektir.
- 1 yıl
Düşünmektükenmektir. Oruç tut sihhat bul sözünü hiç isitmedin mi. Az az sık sık yemek oğlak boğa Başak burclarinin uydurduğu biseydir. Sporun elbette önemli faydaları var. Hareketsizligi zaten tavsiye etmedim. Otofaji diye bir şey var. Ve bu 16 saat ve üzerindeki aclikta gerçekleşen biseydir. Otofaji gençlik pinaridir. Vücutta biriken zombi hücrelerini acliktan başka hiçbir şey yok edemez. Kanser hücrelerini bile vücut açlıkla yok eder. Evcil hayvan beslemek konusuna gelirsek. Oksitosin hormonuyla alakali birseydir o. Evcil hayvan olmasa da karşılıklı aşkı yakalayan herkeste oksitosin çalışır. Tabi oğlak boğa Başak aşktan ne anlar 😂😂
- 1 yıl
Basaa olduğumu kim söylüyor? Konumuzun aşkla ne ilgisi var? Baştan sona karşıdakinin düşüncesine saygı duymayan hamleler ile gelenin yazdığı iki kelime dahi normalde okunmamalidir. Evcil hayvan demen dahi faşizan bir turcu olduğunun göstergesidir. Bir koyunla da metabolizma hizlandirilabilir sıkıntı yok. Oruç başlı başına bedeni yoran, kesinlikle yapılmaması gereken eylemdir. Dinciler yüzünden birkac saglikcinin da bu akıma uymak zorunda hissedip özgür yorum yapamadığı konulardan biridir. İdeal kiloya ulaşmak isteyen, sağlıklı bir hayatı isteyen hiç kimse oruç tutmamalıdır. Çok manen bedeni dolduracak bir eylem isteniliyorsa kişi yoga da yapabilir. Zayıflamak için yemekten kısmak (tonla abur cubur ye bu doğrudur demiyorum) zayıflamanın düşmanıdır diyorum.
Gelelim tekrar hayvana, hayvanlar mutluluk verir tabi ama benim bahsettiğim kısmı köpekle koşmak yürümek "zorundasindir" siz oksitosine bağlayıp kendinizi rezil etmişsiniz. Kedi de diyebilirdim demedim çünkü kediler yaklaşık 18saat zaten uyur.
Kıssadan hisse:sizin düşüncelerinize aykırı yazana karşı gelmek yerine kulak vermelisiniz. - 1 yıl
Faşist demişsiniz. bBu benim düşüncem değil. Bilimin kanıtladığı bir şey. Sık sık az az yemek toplumu tüketime yönlendiren bir yöntemdir. Kapitalist bir oyundur. Bu konuyu daha detaylı arastirmanizi tavsiye ederim. Bu benim kendi düşüncem değil bilimin ispat ettiği bir olgudur. Gida erisiminin kolay olduğu şu zamanlarda az az sık sık bir beslenme sistemi yapilabilir. Fakat bu da sindirim sistemi ve metabolizma üzerinde ciddi zararlara sebebiyet veriyor. Siz dusuncenizi dile getiriyorsunuz ben bilimin ispatladigi bir hadiseyi buraya getiriyorum. Kendi yorumum değil kanitla konuşuyorum. Büyüme hormonu denilen hormon un nasıl aktif olduğunu ne işe yaradığını bı araştırın. Düşüncelerle değil bilimle konusalim. Zira bir yanlışa inanmış bir insandan daha tehlikeli kim olabilir ki. İnsanları yanlışa yonlendirmeye gerek yok
- Güzellik & Bakım konusunda 670 cevap paylaştı.
1 yılbariz şişmanlığı ve obeziteyi özellikle ileri yaşlılık dönemleri için çok tehlikeli ve sağlıksız bulmakla birlikte, kağıt üstündeki şişmanlığa, görsel olarak net bir şişmanlık diyemeyiz. kısacası, görmek lazım. şişman ama hangi şişman, şişman ama nasıl şişman?
11 Yorumla
1 yılOlunur bence
Annem hep gençlik yıllarından bahsederdi çok kiloluymuş ama köydeki en güzel kız bendim derdi Şu an zayıf yine güzel o ayrı bence kilolu zayıf fark etmez güzellik algısı insandan insana değişiyor ben kilolu diye cirkin demem zayıf diye güzel demem20 YorumlaKesinlikle olunabilir. Bana göre güzellik sadece fiziksel görünümle sınırlı değil; bir insanın enerjisi, özgüveni, nasıl davrandığı ve içtenliği de güzelliğin bir parçası. Şişman ya da zayıf olmak, kişiyi dışardan farklı gösterebilir ama asıl güzellik, insanın kendisiyle barışık olması, olduğu gibi kendini sevmesinde yatıyor. İnsanın kendini olduğu gibi kabullenmesi ve mutlu olması, başkalarına da yansıyor ve güzellik dediğimiz şey aslında burada ortaya çıkıyor.
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılHayır kanks inan ki öyle değil. Ben bazen şok oluyorum yüzüne dahi bakamayacağım kadar çirkin ( mecazı anlamda) olan insanlar gerçekten kendilerini güzel zannedip güzellikleriyle övünüyorlar. Yani göreceli bir kavram olduğundan sen kendine hoş görünüyor olaiblirsin ama çoğunluğa göre şişman olup güzel görünmek diye bir şey yok. Güzelsindir ama kilo bunu kapatır.
10 Yorumla
1 yılSağlıklı bir insan olun gerisi önemli değil bende boyumdan dolayı çok kilo vermiştim boy:1.58/kg:64 yani 8-9 ay gibi 14 kg vermiştim gayet sağlıklı oldum AllAh'ıma çok şükür ama hiç dert etmeye gerek yok, bir bakmışsın diyeceksiniz ki 'dert edindiğim şeye bak!' diyeceksiniz gerek yok
00 Yorumla
1 yılSoru yanlış olmuş bütün kadınlar güzeldir sadece bakımlı bakımsız diye ayırabiliriz. Bana göre zayıf kadınlar pek çekici gelmiyor maalesef nedense balıketli kadınlar daha güzel ve alımlı duruyor. Evet, ben bunu kabul ediyorum. Kilolu kadınların yüzlerinin güzel olması durumu var. Kilolu kadınların diğer kadınlara oranla daha şirin bulunması durumu var. Bu kadınların daha neşeli olması durumu var
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSağlık için zayıf olmaya katılıyorum ama bazı insanlar da kilosuyla mutlu ve sağlıklı birilerine kendimizi beğendireceğiz diye kendimizi zora sokmanın anlamı yok diye düşünüyorum herkesin nasıl gördüğüne umursamıyorum ben kendimi güzel görüyorum bu da bana yetiyor gerisi boş kimin ne düşündüğü nasıl gördüğü benim umrumda değil evet kiloluyum ama giyimle kuşamımla kendimle yüzümde gözlerimle gayet güzel ve tatlı bir bayanım ben yani kilolu olmam bunu değiştirmez
20 Yorumla
1 yılOlunabilir ama obez olunan biri pek güzel olamaz gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen de kiloluyum fakat kilolu nasıl bir kilo? Vücudu çok şekilli kilolular var. Kum saati mesela çok güzel duruyo genelde vücudunu eğer beğenmiyorsan bir yerden başlayabilirsin geç değil :) güzellik içinse illa tonla makyaj botoks estetik yaptırman gerektirmiyor bakım hafif bir makyaj güzel beslenme yetecektir♡
10 Yorumla
Evet şişmanlarda Barbie bebek olabiliyor
10 YorumlaKendine şişman dediği halde benim dibimi düşüren bazı kadınlar olmuştu.
Yani hem şişman olup hem de güzel bulunabilirsin.
Hem yağ katmanları kırışıkları doldurup, genç gösteriyormuş 😂
00 Yorumla
1 yılElbette olunur. Ayrıca öncelikli kriterlerim var tabi
- Ses
- Konuşma tarzı
- Saygı
- Sevgi
- Jest mimik
10 Yorumla
1 yılBir kız var. Kilolu ama bakımlı, yüzü öyle güzel ki anlatamam. Muazzam bir kız. Zayıf kızlar filan hikaye kadın dediğin dolgun olacak kilolu olacak. Tahta kurusu gibi kızı napim ben
10 Yorumla
1 yılBir arkadaş tanıdım dünya güzeli yemin edebilirim. Yüzü bebek ya resmen. Ama vücut kilo çok kötü şişman yani. Açıkça söyledim kendini bu şekilde olduğundan kötü gösteriyorsun diye kilo verilir boy gibi bisey değil ki etrafında ki insanların ay nolcak kilodan bisey olmaz demesi tam bi sinsilik bence. Hem sağlığa hem görünüşe çok büyük sıkıntı bence. Şişman kadın güzellemesine çok karşıyım? Kadınların buna kanamasına da.
00 Yorumla
1 yılSorun yok.
Özbenlik sevgisi ve özgüven; insanların dünyaya mutlu ve huzurlu bakmalarına vesile olan bir duygudur.
Sizi tebrik ederim.
00 Yorumla
1 yılOlur tabi bazı erkekler şişman sever. Şişmanlık bir kusur değildir. Şişman insanlar sakın komplekse kapılmasın. Ama ben şahsen tercih etmem. Çünkü cinsellik te çok sıkıntı oluyor.
00 YorumlaErkek gözüyle bakamıyorum hemcinslerime. Ama (obez olmamak şartıyla) kilosuna rağmen çekici karizmatik adamlar var. Kadın da vardır düz mantık 😄
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 395 cevap paylaştı. birkaç kilo fazlan varsa olabilir tabii ama obezite sayılabilecek ya da o sınırlarda kilo fazlası olan insanın güzel olduğunu düşünmüyorum. hareket alanın bile kısıtlanıyor nasıl güzel olunacak
00 Yorumla
1 yılBalık etliyse tamam da, bir insan çok kiloluysa istediği kadar güzel olsun farketmez. Onu pek sevmezler. O kendini güzel bulsa da. Bizim Türk kadını da özellikle belli bir yaştan sonra öyle bir hal alıyor ki sanki topaç. Eğer ciddi bir rahatsızlığı yoksa biraz kendisini düşünmeli ve daha az yiyip daha çok spor yapmalı bu kişiler. Hareket berekettir. Hareket ediniz
00 YorumlaBende zayıfım Kilolu insanlar çok güzel tatlı oluyor neden güzel olmayasınız kendinizi sevdikten begendikten sonra kimin ne dediğinin önemi var çok güzelsiniz
00 Yorumla
1 yılAslında söyle ben kendimden örnek veriyim yemeği aşırı seven biriydim ve asla diyet yapacak biride değildim iki merdiven cikinca konusamiycak hale geliyordum inanılmaz kiloluydum nisanlandim Nisan elbisem inanılmaz kötü durdu üstümde ve nişan günü elbisem yandan yırtıldı ve o günden sonra başladı benim maceram tam 8 ayda 17 kilo verdim şimdi hem merdiven çıkıyorum hep giydiğim kıyafet yakisiyo
00 Yorumla
1 yılCanım cidden güzel olunur tanıdığım çok kişi var 100kg ama aşırı güzeller sende o kişisin kesin ama yinede geç olmadan ve güzellik için değil sağlık için ve lütfen beni yanlış anlama iyiliğin için
00 Yorumla
1 yılBen iki kez kilo vermiş bir olarak söylüyorum kesinlikle kendini iyi hissettiğin kilon senin en güzel halin. ilk kilomu pandemi de verdim. Erkek arkadaşım seni yanıma yakıştırmıyorum dedi ,45 kilo tam tamına sonra onu terk ettim 65 kiloda çıkın kutlu hissettim. ikinci kilomu da lohusalık sonrası. annelik kilolarım ile mutluydum bebeğimi hatırlatıyor iyi hissediyordum ama hareket kabiliyetim azalmıştı mutsuzdum. tekrar kilo verdim. şu an 73 kiloyum hedef 65
00 Yorumla
1 yılOlamaz zayıfla bende şu an seninle aynı durumdayım. Şekersiz çay şekersiz kahve az yemek modunda bugün ilk günüm. Kilolu insan güzel görünmez bir ikincisi iş bulamaz ben dün işten red yedim nedenini bilmiyorum hala çok üzgünüm. Kilolu insana kimse bakmaz herkes ötekileştirir.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şu zamana kadar gördüğüm kilolu kadınların hepsi o kadar güzeldiki.. Birisi de yengemin kardeşiydi ay parçası derler ya öyleydi ameliyat oldu zayıfladı ama güzelliği gitti inanki.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 629 cevap paylaştı.
1 yılbunun örnekleri var hem şişman hem güzel ama şişmanlık şimdi güzel gelsede ileri ki yıllarda sağlık sorunları ile geri dönüşü olacaktır o yüzden bence kilo vermen daha önemli
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 312 cevap paylaştı. Şişmanlığı kafaya taktığınız kadar keşke eğitim , öğrenim , sanat ( soyunmadan 🙄 ) meslek sahibi olma gibi şeyleri de taksaydınız
10 YorumlaBakımlı olmak gerekli bir kriter.
Ama gerçekten kilolu olup çok çok güzel olan kadınlar tanıyorum. Bakmaya sohbet etmeye doyamadığım10 Yorumla
1 yılyüz güzelliği varsa kişide şişman bile olsa güzel olabilir
ama yine de zayıflaması daha iyi olur :)10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 397 cevap paylaştı. Tabi ki de mümkün hem güzel olunmaklada kalınmıyor genelde hayat enerjileri daha yüksek oluyor tontiş ve ponçik yanaklı kadınların
10 YorumlaŞişman olmak bir devajantaj değildir, bir insan hem şişman hem güzel, hem alımlı hem de çekici olabilir
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 752 cevap paylaştı.
u 1 yılKalbi ruhu güzel olmadıktan sonra bedeni kralice Elizabeth olmuş ne fayda. 😀
10 Yorumla Sen kendini güzel bulup kendinle barışık yaşıyorsan bence gerisinin hiç önemi yok
20 Yorumla
1 yılGüzellik yüzden ibaret
Yüz güzelliği
Vücut güzelliği diye bir şey yok Vücut seksiliği var.01 Yorumla- 1 yıl
Şişman olsan yüzün güzelse güzelsindir
1 yılEvet üniversitede öyle biri vardı. Ya bu kadar güzel di ki kilolu ydu baya güzel yüzüne aşık olmuştum
00 YorumlaBazı insanlara kilo yakışıyor sanırım sen de öylesin ki kilonu abartıyor da olabilirsin orasını bilemem işte
00 Yorumla
1 yılBazısına kilo yakışır deniz seki örneğin. Bi de çok abartılı bir kilo değilse güzel bi kadının güzelliğini örtemez. Ama abartmanın alemi yok bence.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı. aslında kilo verse çok güzel kadın dedikleri kadın sen misin? Boyun kilon kaç?
03 YorumlaBence güzel olabilir ama olay kendini güzel bulmak sanırım, kilo ile ilgili sorunun varsa hayatının iplerini eline al ve zayıfla
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 859 cevap paylaştı.
1 yılEvet ama hem obez olup hem güzel olunamaz şişman maksimum 75tir hadi 79 olsun 80 kilo üzeri obezdir ve güzel olamaz
05 Yorumla- 1 yıl
Gayette olunur sen 100 kilo güzel görmedin belki ama ben gördüm
- 1 yıl
Körsün o zaman
- 1 yıl
100 kilo biri güzel falan olamaz
- 1 yıl
Maksimum 80 ki o da aşırı fazla
- 1 yıl
Yok değil bence göbek candır olmazsa olmaz bence
Evet olunur. Kilolu olup vücudu orantılı olanlar var, yüzü aşırı güzel olanlar var. Kilo güzelliğe engel değil.
00 Yorumla
1 yılAkıl olsunda oda düşünülür nice zayıflar var hiç biri bi bka yaramıyor
02 Yorumla- 1 yıl
Vallaha pek göremiyorum ama inşallah kardeş
- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılDombililer ve Fillerin akraba oldugu soylenir.
02 Yorumla- 1 yıl
Evet. Hic bir dombiliyi guzel bulmam
1 yılOlunabilir elbette ama görseldeki hanımefendi güzel değil
10 Yorumla
1 yılOluur tabi genelde sevimli sempatik tatlı olurlar kilolular
10 YorumlaOlunabilir neden olunmasın ki ama zayıf insanlar daha sağlıklı
10 YorumlaHayır. Yüzün güzeldir o ayrı ama yüz güzelliğini gölgeler kilo
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
1 yılYüzü güzel olabilir ama hiçbir zaman ilgi çekici olmaz dalga konusu olur
11 Yorumla
1 yılNedense tüm şişmanlar ilgimi çekiyor ben zayif olmama rağmen şişmanlar bile beni red ediyor 🤔
10 Yorumla
1 yılMaymun kendini beğenmezse çatlarmış. Ayrıca kilo, aşırı olmamak kaydıyla her insana yakışabilir. Balık etli dediğimiz tabir. Bir anda 20 kilo alan birisi olarak söylüyorum ve balık etli halimi de çok seviyorum
14 Yorumla- 1 yıl
Sabahları limonlu su ve sirke içiyorum faydasını görüyorum ama zaman lazım tabii ki
- 1 yıl
Sen de bir yerden başla bence. Sağlığını etkiler
- Güzellik & Bakım konusunda 618 cevap paylaştı.
1 yılKilolu kadınlar hep güzeldir sen niye kendini öyle gissediyorsun ki
10 Yorumla neden olunmasin yahu bbw mankenler ve Dünya güzelleri var
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bakımlı, tertemiz, kültürlü ve kişilikli bir kız şişmanda olsa güzeldir.
10 Yorumla
1 yılHayır kilolu bir insan güzel olamaz Benim fikrim bu Zayıf olsun çamurdan olsun
10 Yorumla
1 yılsevgilin nutella mı yoksa ben mi derse nasıl cevap verirsin
04 Yorumla- 1 yıl
Nutella daha mantıklı
- 1 yıl
nutellanın sahibinin yakışıklı oğlu tam sana göre,
türk istersen sarelle - 1 yıl
Esmer mi
- Güzellik & Bakım konusunda 705 cevap paylaştı.
1 yılHuyun güzel olsun sağlıkla verebilirsin istemen yeter takılma boşver☺
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Hiçbir şey olmaz merak etme sağlığına dikkat et yeter
10 Yorumla- Devamını Gör (266)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat