• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Güzellik & Bakım

Hem şişman olup hem güzel olunabilir mi?

Gülüşün
Gülüşün Takip Et
Master Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
927
Yapay Zekaya Sor

Ben kendimi güzel buluyorum ama kiloluyum

Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
36 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • FiqHtShoT
    FiqHtShoT Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Şişman olup güzel olan insanlar da var ve bunun için en önemli şey bakımlı olmaktır ama kilolu olmakta pek sağlıklı bir şey değildir bana göre hem bakımlı hem de fit olmak daha iyidir

Ve asla 70 kilonun üstüne çıkılmamalıdır bir kadın/kız olanlara asla tavsiye etmem

0
    2 Yorumla
    • Gülüşün
      Gülüşün
      1 yıl

Ben 100 kiloyum şu an

Yorumla
    • FiqHtShoT
      FiqHtShoT
      1 yıl

Çok fazla bence kilo ver kendini daha iyi hissedersin

Yorumla

En İyi Cevaplar

• düşünmektükenmektir
    düşünmektükenmektir Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 98%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı.

Bence olmaz , bu kadın için geçerli değil sadece. Bir takıntı hali de değil bende bu düşünce. Bence hiçbir kadın erkek şişmanken güzel değil. Gerçekten çok itici görünüyor. Estetik genel bir olgudur fakat üzgünüm ki gözüme hoş gelmiyor. Göbekli erkek korkunç iticidir gözümde. Beli teker olmuş bir kadın tipsizdir gözümde. Şişmanlar da başka başka gözlere güzel gelebilir ama benim için çirkindir.

0
    1 Yorumla
    • düşünmektükenmektir
      düşünmektükenmektir
      1 yıl

Bir köpek sahiplenmekle basla işe, küçük veya büyük ırk fark etmez. Yavru olursa daha iyi, daha fazla enerjileri olur
      Lütfen satın almayıp sokaktan barınaktan alın. Size bir bilemediniz iki hafta sözü veriyorum. Nasıl kilo ve bedeninizde değişim yaşadığınızı göreceksiniz.

• yürüyürümodabebeğim
    yürüyürümodabebeğim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Evet, senin gibi! Kendini güzel bulman zaten en önemli nokta. Güzel bir yüze, çekici bir ifadeye veya hoş bir enerjiye sahipsen kilon bir engel değil. Ayrıca güzelliğin algısı kişiden kişiye değişir; bir başkası da senin gibi hem güzelliğini hem de kendine olan güvenini fark edecektir.

0
    0 Yorumla
  • PervasıZampara
    PervasıZampara Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Thisirt arkasına uzun araç yazmayı unutma da arabalar karşıdan karşıya geçerken kaza yapmasın akbilide 8 kişilik bas hak geçmesin otobüsün köşesine geçme ki 2 teker üstünde gitmesin araba yürürken hızlı yürüme millet deprem korkusu yaşamasın gaz yaparmen susturucu filtre felan tak ki Ruslar peşine düşmesin bunları yaparsan güzel olursun

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Ne-She
Ne-She Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Sevgili Gülüşün, öncelikle kendini güzel bulman harika bir şey! Çünkü güzellik, öncelikle içten gelir ve senin bu özgüvenin çok kıymetli. Kiloların güzellikle hiçbir ilgisi yok, her bedenin kendine özgü bir güzelliği vardır. Herkesin güzellik anlayışı farklıdır ve sen de kendi güzellik anlayışını yansıtıyorsun. 😊

Doğru giyinme ve uygun makyaj ile kendini daha da iyi hissedebilirsin. Kendi stilini keşfederek ve vurgulamak istediğin özelliklerini ön plana çıkararak zindelik ve cazibenle ışıldayabilirsin! Unutma ki öz güven, güzelliğin en büyük tamamlayıcısıdır. Önemli olan kendine değer vermek ve güzelliğini dışarıya en iyi şekilde yansıtmak. İçindeki enerjiyi ve canlılığı her daim yüksek tut! 💖

1
    2 Yorumla
    • Gülüşün
      Gülüşün
      1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
    • Murano34
      Murano34
      1 yıl

Kilolu kızlar çok güzel

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

149

Cevap

177

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.

olunur evet

0
    1 Yorumla
    • Gülüşün
      Gülüşün
      1 yıl

Aynen

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Güzel olabilmek için illa zayıfmı olmak gerek pürüzsüz cilde sahip mi olmak gerek bazı insanlar kusurlarıyla çok güzeldir önemli olan dışındaki değil içindeki kusurlar sen kötü biriysen eğer asla güzel değilsindir içinin kötülüğü dışına vurur kısaca sivilcelerinlede güzel olabilirsin ancak kusurlarını sevmen kabul etmen lazım özgüvenli olman lazım sen kendini böyle görürsen başkaları neden güzel görsün önce sen kendini seviceksin bunu da belli ediceksin kendini sevdiğini kusurlarını kafaya takmadığını 🙃🙂🙂

0
    0 Yorumla
  • Designer10
    Designer10 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    1 yıl

Eğer sağlıklı ve hızlı kilo varmek istiyorsan su orucu tut. Halk arasinda aralıklı oruç denilen bir yöntem. İlk bir iki hafta 8-16 yi uygula. Sonra açlık süresini uzat. Sonra omad yani 24 saatte tek öğün. Günde tek öğün le uzun süre devam edebilirsin. Buna alistiktan sonra da 72 saat denemeleri yapabilirsin. Beyaz market ekmeğini kesinlikle birakmalisin. Beyaz market ekmeginin kalorisi değil sebep olduğu açlık krizi sana bunu yaptiramaz. Ve tabiki seker içeren abur cuburlar. 5 ayda 37 kilo vermeye başaran biri olarak söylüyorum bunları. Açlığın faydalarını bir arastir

1
    5 Yorumla
    • Gülüşün
      Gülüşün
      1 yıl

Tek öğün besleneceğim sağol

Yorumla
    • düşünmektükenmektir
      düşünmektükenmektir
      1 yıl

Arkadaşa kesinlikle katılmıyorum. İşinde uzman diyetisyenlerin hiçbiri orucu onaylamaz, açlığı onaylamaz. Aksine az az sık sık sağlıklı beslenmeden bahsedilir. Kilo vermek istiyorsa kesinlikle bir köpek sahiplenmelisiniz. Onun enerjisi ile metabolizmanız çalışması gereken düzeye gelerek kilo alımınıza sebep olan faktörleri harekete geçirebilir. Deneyin göreceksiniz. Kilo vermenin en önemli koşu harekettir. Yemek kısmak değil. Bedenin ilacı açlık değil harekettir. Hareket yoksa ölüsünüz. Yaşamıyorsunuz demektir.

Yorumla
    • Designer10
      Designer10
      1 yıl

Düşünmektükenmektir. Oruç tut sihhat bul sözünü hiç isitmedin mi. Az az sık sık yemek oğlak boğa Başak burclarinin uydurduğu biseydir. Sporun elbette önemli faydaları var. Hareketsizligi zaten tavsiye etmedim. Otofaji diye bir şey var. Ve bu 16 saat ve üzerindeki aclikta gerçekleşen biseydir. Otofaji gençlik pinaridir. Vücutta biriken zombi hücrelerini acliktan başka hiçbir şey yok edemez. Kanser hücrelerini bile vücut açlıkla yok eder. Evcil hayvan beslemek konusuna gelirsek. Oksitosin hormonuyla alakali birseydir o. Evcil hayvan olmasa da karşılıklı aşkı yakalayan herkeste oksitosin çalışır. Tabi oğlak boğa Başak aşktan ne anlar 😂😂

Yorumla
    • düşünmektükenmektir
      düşünmektükenmektir
      1 yıl

Basaa olduğumu kim söylüyor? Konumuzun aşkla ne ilgisi var? Baştan sona karşıdakinin düşüncesine saygı duymayan hamleler ile gelenin yazdığı iki kelime dahi normalde okunmamalidir. Evcil hayvan demen dahi faşizan bir turcu olduğunun göstergesidir. Bir koyunla da metabolizma hizlandirilabilir sıkıntı yok. Oruç başlı başına bedeni yoran, kesinlikle yapılmaması gereken eylemdir. Dinciler yüzünden birkac saglikcinin da bu akıma uymak zorunda hissedip özgür yorum yapamadığı konulardan biridir. İdeal kiloya ulaşmak isteyen, sağlıklı bir hayatı isteyen hiç kimse oruç tutmamalıdır. Çok manen bedeni dolduracak bir eylem isteniliyorsa kişi yoga da yapabilir. Zayıflamak için yemekten kısmak (tonla abur cubur ye bu doğrudur demiyorum) zayıflamanın düşmanıdır diyorum.
      Gelelim tekrar hayvana, hayvanlar mutluluk verir tabi ama benim bahsettiğim kısmı köpekle koşmak yürümek "zorundasindir" siz oksitosine bağlayıp kendinizi rezil etmişsiniz. Kedi de diyebilirdim demedim çünkü kediler yaklaşık 18saat zaten uyur.
      Kıssadan hisse:sizin düşüncelerinize aykırı yazana karşı gelmek yerine kulak vermelisiniz.

Yorumla
    • Designer10
      Designer10
      1 yıl

Faşist demişsiniz. bBu benim düşüncem değil. Bilimin kanıtladığı bir şey. Sık sık az az yemek toplumu tüketime yönlendiren bir yöntemdir. Kapitalist bir oyundur. Bu konuyu daha detaylı arastirmanizi tavsiye ederim. Bu benim kendi düşüncem değil bilimin ispat ettiği bir olgudur. Gida erisiminin kolay olduğu şu zamanlarda az az sık sık bir beslenme sistemi yapilabilir. Fakat bu da sindirim sistemi ve metabolizma üzerinde ciddi zararlara sebebiyet veriyor. Siz dusuncenizi dile getiriyorsunuz ben bilimin ispatladigi bir hadiseyi buraya getiriyorum. Kendi yorumum değil kanitla konuşuyorum. Büyüme hormonu denilen hormon un nasıl aktif olduğunu ne işe yaradığını bı araştırın. Düşüncelerle değil bilimle konusalim. Zira bir yanlışa inanmış bir insandan daha tehlikeli kim olabilir ki. İnsanları yanlışa yonlendirmeye gerek yok

Yorumla
  • çpkn_kuruFASULYE007
    çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 670 cevap paylaştı.

bariz şişmanlığı ve obeziteyi özellikle ileri yaşlılık dönemleri için çok tehlikeli ve sağlıksız bulmakla birlikte, kağıt üstündeki şişmanlığa, görsel olarak net bir şişmanlık diyemeyiz. kısacası, görmek lazım. şişman ama hangi şişman, şişman ama nasıl şişman?

1
    1 Yorumla
    • Gülüşün
      Gülüşün
      1 yıl

Sağlık için zararlı o konuda haklısın

Yorumla
  • kimsesizqwer
    kimsesizqwer Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Olunur bence

Annem hep gençlik yıllarından bahsederdi çok kiloluymuş ama köydeki en güzel kız bendim derdi Şu an zayıf yine güzel o ayrı bence kilolu zayıf fark etmez güzellik algısı insandan insana değişiyor ben kilolu diye cirkin demem zayıf diye güzel demem

2
    0 Yorumla
  • SilentSpy
    SilentSpy Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Kesinlikle olunabilir. Bana göre güzellik sadece fiziksel görünümle sınırlı değil; bir insanın enerjisi, özgüveni, nasıl davrandığı ve içtenliği de güzelliğin bir parçası. Şişman ya da zayıf olmak, kişiyi dışardan farklı gösterebilir ama asıl güzellik, insanın kendisiyle barışık olması, olduğu gibi kendini sevmesinde yatıyor. İnsanın kendini olduğu gibi kabullenmesi ve mutlu olması, başkalarına da yansıyor ve güzellik dediğimiz şey aslında burada ortaya çıkıyor.

2
    0 Yorumla
  • psychoparadıse
    psychoparadıse Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 93%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Hayır kanks inan ki öyle değil. Ben bazen şok oluyorum yüzüne dahi bakamayacağım kadar çirkin ( mecazı anlamda) olan insanlar gerçekten kendilerini güzel zannedip güzellikleriyle övünüyorlar. Yani göreceli bir kavram olduğundan sen kendine hoş görünüyor olaiblirsin ama çoğunluğa göre şişman olup güzel görünmek diye bir şey yok. Güzelsindir ama kilo bunu kapatır.

1
    0 Yorumla
  • Aysedgbfbbfccvn
    Aysedgbfbbfccvn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl

Sağlıklı bir insan olun gerisi önemli değil bende boyumdan dolayı çok kilo vermiştim boy:1.58/kg:64 yani 8-9 ay gibi 14 kg vermiştim gayet sağlıklı oldum AllAh'ıma çok şükür ama hiç dert etmeye gerek yok, bir bakmışsın diyeceksiniz ki 'dert edindiğim şeye bak!' diyeceksiniz gerek yok

0
    0 Yorumla
  • kilimcininoglu
    kilimcininoglu Takip Et
    Guru Yaş: 37
    1 yıl

Soru yanlış olmuş bütün kadınlar güzeldir sadece bakımlı bakımsız diye ayırabiliriz. Bana göre zayıf kadınlar pek çekici gelmiyor maalesef nedense balıketli kadınlar daha güzel ve alımlı duruyor. Evet, ben bunu kabul ediyorum. Kilolu kadınların yüzlerinin güzel olması durumu var. Kilolu kadınların diğer kadınlara oranla daha şirin bulunması durumu var. Bu kadınların daha neşeli olması durumu var

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Sağlık için zayıf olmaya katılıyorum ama bazı insanlar da kilosuyla mutlu ve sağlıklı birilerine kendimizi beğendireceğiz diye kendimizi zora sokmanın anlamı yok diye düşünüyorum herkesin nasıl gördüğüne umursamıyorum ben kendimi güzel görüyorum bu da bana yetiyor gerisi boş kimin ne düşündüğü nasıl gördüğü benim umrumda değil evet kiloluyum ama giyimle kuşamımla kendimle yüzümde gözlerimle gayet güzel ve tatlı bir bayanım ben yani kilolu olmam bunu değiştirmez

2
    0 Yorumla
  • sesizlerinsesi
    sesizlerinsesi Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 20
    1 yıl

Olunabilir ama obez olunan biri pek güzel olamaz gibi

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Ben de kiloluyum fakat kilolu nasıl bir kilo? Vücudu çok şekilli kilolular var. Kum saati mesela çok güzel duruyo genelde vücudunu eğer beğenmiyorsan bir yerden başlayabilirsin geç değil :) güzellik içinse illa tonla makyaj botoks estetik yaptırman gerektirmiyor bakım hafif bir makyaj güzel beslenme yetecektir♡

1
    0 Yorumla
  • Dearhead
    Dearhead Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Evet şişmanlarda Barbie bebek olabiliyor

1
    0 Yorumla
  • _kdrygt_
    _kdrygt_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Kendine şişman dediği halde benim dibimi düşüren bazı kadınlar olmuştu.

Yani hem şişman olup hem de güzel bulunabilirsin.

Hem yağ katmanları kırışıkları doldurup, genç gösteriyormuş 😂

0
    0 Yorumla
  • ckgizlihesap
    ckgizlihesap Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Elbette olunur. Ayrıca öncelikli kriterlerim var tabi

• Ses
    • Konuşma tarzı
    • Saygı
    • Sevgi
    • Jest mimik
    1
    0 Yorumla
  • Ciimeyilnoktakom0
    Ciimeyilnoktakom0 Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Bir kız var. Kilolu ama bakımlı, yüzü öyle güzel ki anlatamam. Muazzam bir kız. Zayıf kızlar filan hikaye kadın dediğin dolgun olacak kilolu olacak. Tahta kurusu gibi kızı napim ben

1
    0 Yorumla
  • kafamdangecenseyler
    kafamdangecenseyler Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    1 yıl

Bir arkadaş tanıdım dünya güzeli yemin edebilirim. Yüzü bebek ya resmen. Ama vücut kilo çok kötü şişman yani. Açıkça söyledim kendini bu şekilde olduğundan kötü gösteriyorsun diye kilo verilir boy gibi bisey değil ki etrafında ki insanların ay nolcak kilodan bisey olmaz demesi tam bi sinsilik bence. Hem sağlığa hem görünüşe çok büyük sıkıntı bence. Şişman kadın güzellemesine çok karşıyım? Kadınların buna kanamasına da.

0
    0 Yorumla
  • Yabangülü21
    Yabangülü21 Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Sorun yok.

Özbenlik sevgisi ve özgüven; insanların dünyaya mutlu ve huzurlu bakmalarına vesile olan bir duygudur.

Sizi tebrik ederim.

0
    0 Yorumla
  • Hsuwuehebdj
    Hsuwuehebdj Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 101%
    1 yıl

Olur tabi bazı erkekler şişman sever. Şişmanlık bir kusur değildir. Şişman insanlar sakın komplekse kapılmasın. Ama ben şahsen tercih etmem. Çünkü cinsellik te çok sıkıntı oluyor.

0
    0 Yorumla
  • Mrhbcınım
    Mrhbcınım Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 70%
    1 yıl

Erkek gözüyle bakamıyorum hemcinslerime. Ama (obez olmamak şartıyla) kilosuna rağmen çekici karizmatik adamlar var. Kadın da vardır düz mantık 😄

0
    0 Yorumla
  • benginnn
    benginnn Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 99%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 395 cevap paylaştı.

birkaç kilo fazlan varsa olabilir tabii ama obezite sayılabilecek ya da o sınırlarda kilo fazlası olan insanın güzel olduğunu düşünmüyorum. hareket alanın bile kısıtlanıyor nasıl güzel olunacak

0
    0 Yorumla
  • Ozcansopinion
    Ozcansopinion Takip Et
    Xper 2 Yaş: 43
    1 yıl

Balık etliyse tamam da, bir insan çok kiloluysa istediği kadar güzel olsun farketmez. Onu pek sevmezler. O kendini güzel bulsa da. Bizim Türk kadını da özellikle belli bir yaştan sonra öyle bir hal alıyor ki sanki topaç. Eğer ciddi bir rahatsızlığı yoksa biraz kendisini düşünmeli ve daha az yiyip daha çok spor yapmalı bu kişiler. Hareket berekettir. Hareket ediniz

0
    0 Yorumla
  • Gulso2860
    Gulso2860 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 96%
    1 yıl

Bende zayıfım Kilolu insanlar çok güzel tatlı oluyor neden güzel olmayasınız kendinizi sevdikten begendikten sonra kimin ne dediğinin önemi var çok güzelsiniz

0
    0 Yorumla
  • Şeymaorhanli
    Şeymaorhanli Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    1 yıl

Aslında söyle ben kendimden örnek veriyim yemeği aşırı seven biriydim ve asla diyet yapacak biride değildim iki merdiven cikinca konusamiycak hale geliyordum inanılmaz kiloluydum nisanlandim Nisan elbisem inanılmaz kötü durdu üstümde ve nişan günü elbisem yandan yırtıldı ve o günden sonra başladı benim maceram tam 8 ayda 17 kilo verdim şimdi hem merdiven çıkıyorum hep giydiğim kıyafet yakisiyo

0
    0 Yorumla
  • Ölmek_isteyenbiri
    Ölmek_isteyenbiri Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25 , eic 94%
    1 yıl

Canım cidden güzel olunur tanıdığım çok kişi var 100kg ama aşırı güzeller sende o kişisin kesin ama yinede geç olmadan ve güzellik için değil sağlık için ve lütfen beni yanlış anlama iyiliğin için

0
    0 Yorumla
  • fatmanur1232
    fatmanur1232 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    1 yıl

Ben iki kez kilo vermiş bir olarak söylüyorum kesinlikle kendini iyi hissettiğin kilon senin en güzel halin. ilk kilomu pandemi de verdim. Erkek arkadaşım seni yanıma yakıştırmıyorum dedi ,45 kilo tam tamına sonra onu terk ettim 65 kiloda çıkın kutlu hissettim. ikinci kilomu da lohusalık sonrası. annelik kilolarım ile mutluydum bebeğimi hatırlatıyor iyi hissediyordum ama hareket kabiliyetim azalmıştı mutsuzdum. tekrar kilo verdim. şu an 73 kiloyum hedef 65

0
    0 Yorumla
  • eskihesabimikaybettm
    eskihesabimikaybettm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 19
    1 yıl

Olamaz zayıfla bende şu an seninle aynı durumdayım. Şekersiz çay şekersiz kahve az yemek modunda bugün ilk günüm. Kilolu insan güzel görünmez bir ikincisi iş bulamaz ben dün işten red yedim nedenini bilmiyorum hala çok üzgünüm. Kilolu insana kimse bakmaz herkes ötekileştirir.

0
    0 Yorumla
  • mervems91
    mervems91 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 68%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Şu zamana kadar gördüğüm kilolu kadınların hepsi o kadar güzeldiki.. Birisi de yengemin kardeşiydi ay parçası derler ya öyleydi ameliyat oldu zayıfladı ama güzelliği gitti inanki.

0
    0 Yorumla
  • CaptainVenture
    CaptainVenture Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 97%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 629 cevap paylaştı.

bunun örnekleri var hem şişman hem güzel ama şişmanlık şimdi güzel gelsede ileri ki yıllarda sağlık sorunları ile geri dönüşü olacaktır o yüzden bence kilo vermen daha önemli

0
    0 Yorumla
  • beyt_16
    beyt_16 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 82%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 312 cevap paylaştı.

Şişmanlığı kafaya taktığınız kadar keşke eğitim , öğrenim , sanat ( soyunmadan 🙄 ) meslek sahibi olma gibi şeyleri de taksaydınız

1
    0 Yorumla
  • Drk06
    Drk06 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45 , eic 100%
    1 yıl

Bakımlı olmak gerekli bir kriter.
    Ama gerçekten kilolu olup çok çok güzel olan kadınlar tanıyorum. Bakmaya sohbet etmeye doyamadığım

1
    0 Yorumla
  • lightOfMind
    lightOfMind Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

yüz güzelliği varsa kişide şişman bile olsa güzel olabilir
    ama yine de zayıflaması daha iyi olur :)

1
    0 Yorumla
  • ALTAYBEY
    ALTAYBEY Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 58%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 397 cevap paylaştı.

Tabi ki de mümkün hem güzel olunmaklada kalınmıyor genelde hayat enerjileri daha yüksek oluyor tontiş ve ponçik yanaklı kadınların

1
    0 Yorumla
  • TheBourty
    TheBourty Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl

Şişman olmak bir devajantaj değildir, bir insan hem şişman hem güzel, hem alımlı hem de çekici olabilir

1
    0 Yorumla
  • Bihteeerrr u
    Bihteeerrr Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 752 cevap paylaştı.

Kalbi ruhu güzel olmadıktan sonra bedeni kralice Elizabeth olmuş ne fayda. 😀

1
    0 Yorumla
  • MrKuzey
    MrKuzey Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Sen kendini güzel bulup kendinle barışık yaşıyorsan bence gerisinin hiç önemi yok

2
    0 Yorumla
  • sentinustmofficial
    sentinustmofficial Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Güzellik yüzden ibaret
    Yüz güzelliği

Vücut güzelliği diye bir şey yok Vücut seksiliği var.

0
    1 Yorumla
    • sentinustmofficial
      sentinustmofficial
      1 yıl

Şişman olsan yüzün güzelse güzelsindir

Yorumla
  • Sookratess
    Sookratess Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Evet üniversitede öyle biri vardı. Ya bu kadar güzel di ki kilolu ydu baya güzel yüzüne aşık olmuştum

0
    0 Yorumla
  • Asi_l
    Asi_l Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Bazı insanlara kilo yakışıyor sanırım sen de öylesin ki kilonu abartıyor da olabilirsin orasını bilemem işte

0
    0 Yorumla
  • Hızlırecep
    Hızlırecep Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Bazısına kilo yakışır deniz seki örneğin. Bi de çok abartılı bir kilo değilse güzel bi kadının güzelliğini örtemez. Ama abartmanın alemi yok bence.

0
    0 Yorumla
  • MagarsuS
    MagarsuS Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı.

aslında kilo verse çok güzel kadın dedikleri kadın sen misin? Boyun kilon kaç?

0
    3 Yorumla
    • Gülüşün
      Gülüşün
      1 yıl

168 boy 100 kilo

Yorumla
    • MagarsuS
      MagarsuS
      1 yıl

biraz iradeli olursan halledersin bence dert etme kilo alınır verilir

Yorumla
    • Gülüşün
      Gülüşün
      1 yıl

Modum düştü ama yine de yarın diyete başlıyorum bakalım sağlıklı beslenebilecek miyim

Yorumla
  • Leenax
    Leenax Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Bence güzel olabilir ama olay kendini güzel bulmak sanırım, kilo ile ilgili sorunun varsa hayatının iplerini eline al ve zayıfla

0
    0 Yorumla
  • berilmutsuzolanhanii
    berilmutsuzolanhanii Takip Et
    Guru Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 859 cevap paylaştı.

Evet ama hem obez olup hem güzel olunamaz şişman maksimum 75tir hadi 79 olsun 80 kilo üzeri obezdir ve güzel olamaz

0
    5 Yorumla
    • Sismanciyim
      Sismanciyim
      1 yıl

Gayette olunur sen 100 kilo güzel görmedin belki ama ben gördüm

Yorumla
    • berilmutsuzolanhanii
      berilmutsuzolanhanii
      1 yıl

Körsün o zaman

Yorumla
    • berilmutsuzolanhanii
      berilmutsuzolanhanii
      1 yıl

100 kilo biri güzel falan olamaz

Yorumla
    • berilmutsuzolanhanii
      berilmutsuzolanhanii
      1 yıl

Maksimum 80 ki o da aşırı fazla

Yorumla
    • Sismanciyim
      Sismanciyim
      1 yıl

Yok değil bence göbek candır olmazsa olmaz bence

Yorumla
  • GhostArt
    GhostArt Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Evet olunur. Kilolu olup vücudu orantılı olanlar var, yüzü aşırı güzel olanlar var. Kilo güzelliğe engel değil.

0
    0 Yorumla
  • DertPaketEdition
    DertPaketEdition Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Akıl olsunda oda düşünülür nice zayıflar var hiç biri bi bka yaramıyor

0
    2 Yorumla
    • Gülüşün
      Gülüşün
      1 yıl

Herkesin aklı yerinde olur inşallah

Yorumla
    • DertPaketEdition
      DertPaketEdition
      1 yıl

Vallaha pek göremiyorum ama inşallah kardeş

Yorumla
  • BirGaripGörünmezAdam
    BirGaripGörünmezAdam Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Dombililer ve Fillerin akraba oldugu soylenir.

0
    2 Yorumla
    • Gülüşün
      Gülüşün
      1 yıl

Diyorsun

Yorumla
    • BirGaripGörünmezAdam
      BirGaripGörünmezAdam
      1 yıl

Evet. Hic bir dombiliyi guzel bulmam

Yorumla
  • Turnusolkoku
    Turnusolkoku Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Olunabilir elbette ama görseldeki hanımefendi güzel değil

1
    0 Yorumla
  • Mericeyn10
    Mericeyn10 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    1 yıl

Oluur tabi genelde sevimli sempatik tatlı olurlar kilolular

1
    0 Yorumla
  • MurooZers
    MurooZers Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 77%
    1 yıl

Olunabilir neden olunmasın ki ama zayıf insanlar daha sağlıklı

1
    0 Yorumla
  • psipsiben
    psipsiben Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Hayır. Yüzün güzeldir o ayrı ama yüz güzelliğini gölgeler kilo

1
    1 Yorumla
    • sadecetakılıyorom
      sadecetakılıyorom
      1 yıl

Kesinlikle

Yorumla
  • serpil2255
    serpil2255 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 103 , eic 94%
    1 yıl

Yüzü güzel olabilir ama hiçbir zaman ilgi çekici olmaz dalga konusu olur

1
    1 Yorumla
    • mimar3406
      mimar3406
      1 yıl

Bencede aşko

Yorumla
  • 1sualimvar
    1sualimvar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 40%
    1 yıl

Nedense tüm şişmanlar ilgimi çekiyor ben zayif olmama rağmen şişmanlar bile beni red ediyor 🤔

1
    0 Yorumla
  • AjlanTekinkoç
    AjlanTekinkoç Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    1 yıl

Maymun kendini beğenmezse çatlarmış. Ayrıca kilo, aşırı olmamak kaydıyla her insana yakışabilir. Balık etli dediğimiz tabir. Bir anda 20 kilo alan birisi olarak söylüyorum ve balık etli halimi de çok seviyorum

1
    4 Yorumla
    • Gülüşün
      Gülüşün
      1 yıl

Ben obezim balık etli değilim

Yorumla
    • AjlanTekinkoç
      AjlanTekinkoç
      1 yıl

Sabahları limonlu su ve sirke içiyorum faydasını görüyorum ama zaman lazım tabii ki

Yorumla
    • AjlanTekinkoç
      AjlanTekinkoç
      1 yıl

Sen de bir yerden başla bence. Sağlığını etkiler

Yorumla
    • Gülüşün
      Gülüşün
      1 yıl

Haklısın diyet yapmam gerek

Yorumla
  • İST34MLT44
    İST34MLT44 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 618 cevap paylaştı.

Kilolu kadınlar hep güzeldir sen niye kendini öyle gissediyorsun ki

1
    0 Yorumla
  • edding750
    edding750 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 58%
    1 yıl

neden olunmasin yahu bbw mankenler ve Dünya güzelleri var

1
    0 Yorumla
  • mehcab
    mehcab Takip Et
    Master Yaş: 81 , eic 75%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Bakımlı, tertemiz, kültürlü ve kişilikli bir kız şişmanda olsa güzeldir.

1
    0 Yorumla
  • İstavritliAşure
    İstavritliAşure Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 99%
    1 yıl

Hayır kilolu bir insan güzel olamaz Benim fikrim bu Zayıf olsun çamurdan olsun

1
    0 Yorumla
  • 000bambam000
    000bambam000 Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    1 yıl

sevgilin nutella mı yoksa ben mi derse nasıl cevap verirsin

0
    4 Yorumla
    • Gülüşün
      Gülüşün
      1 yıl

Arada kaldım şimdi akakaj

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      1 yıl

Nutella daha mantıklı

Yorumla
    • 000bambam000
      000bambam000
      1 yıl

nutellanın sahibinin yakışıklı oğlu tam sana göre,
      türk istersen sarelle

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      1 yıl

Esmer mi

Yorumla
  • sarıdilber
    sarıdilber Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 705 cevap paylaştı.

Huyun güzel olsun sağlıkla verebilirsin istemen yeter takılma boşver☺

1
    0 Yorumla
  • Gof34
    Gof34 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.

Hiçbir şey olmaz merak etme sağlığına dikkat et yeter

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (266)
Devamını Gör(311)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Hem şişman olup hem güzel olunabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kilolu biri güzel olabilir mi? 21 cevap verildi
Kilolu bir insan güzel/yakışıklı olabilir mi? 193 cevap verildi
Bir kız hem aşırı derecede şişman hem de aşırı derecede güzel olabilir mi? 16 cevap verildi
Bir insan kiloluyken de güzel ya da yakışıklı olabilir mi? 16 cevap verildi
Bir kız kilolu olup da güzel olabilir mi? 67 cevap verildi
Kilolu olunca güzel olunmaz mı? 15 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aynaya bakıp 'işte zirvem bu' dediğiniz yaş kaçtı?
  • Çeyizinize el örgüsü eşyalar koyar mısınız?
  • Sizin üçlü saç bakım ürününüz hangisi?
  • El örgüsü halıları beğeniyor musunuz?
  • Gerçek sevenler hayalmi oldu mazidemi kaldı sizce?
  • Sarının 50 tonu!! Neon saçlar geri dönmeli mi?
  • Kupa maçı bu tüylü stadyumda oynansa harika olmaz mı?
  • Evin içinde bu kıyafet yanlış mı?
  • 21 gün spor yapma challenge deneyen var mı?
  • En çok dinlediğiniz sanatçılar hangileri?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨