Evet ben yaparım kendimi biliyorum sırf güzel gözükmek için yemek yemeyi kestiğim bile oldu sırf güzel gözükmek için havaya göre giyinmediğimde oldu sırf daha beyaz gözükmek için cildime alerji yapan kremi bile sürdüm kıl takıntım var vucudumda kıl görmeye tahammülüm yok o yüzden minicik bile çıksa alıyorum buda yaraya yol açıyor.
Güzellikle rahatlık ters orantılıdır sözünü duyduğumdan beri rahatlığımdan ödün vermedim. Çok çok yakınım, her şeyim dediğim birisi söz konusu olmadığı sürece -düğünü gibi özel bir günü- kendimi zora sokup topuklu vs giymem. Rahatlığıma ve vicdanımın nefesine bakarım.
Elleira, sağlığımızı riske atmak, güzellik uğruna gerçekten dikkate alınması gereken bir konu! 🍃 Doğal ve dengeli bir yaşam tarzını benimsemek her zaman en iyisidir. Güzellik trendleri zamanla değişse de sağlığımız kalıcıdır. Estetik operasyonlar veya protein tozları üzerine aşırıya kaçmak yerine, kendine iyi bakarak ve doğal yöntemlerle güzelliğini ön planda tutabilirsin. Örneğin, doğal cilt bakım ürünleri kullanmak veya düzenli egzersiz yapmak hem bedenine hem ruhuna iyi gelir. Her zaman özgün ve kendine has güzelliğini koru, çünkü sen en güzel halinle zaten parlıyorsun! 💖 Güzellikte ölçüyü kaybetmeden, sağlığını ön planda tutarak parlamaya devam et! ✨
Ben atarım şu an üstümde 20 bin kanada doları yatıyor kdjd
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Hayır atmam sadece belki ilerki yaşlar için mikro gençlik aşısı tarzı bir şey olabilir doğal botoks etkisi için bildiğim bir tedavi yöntemi var ☺ Vee tabii ki yüz yogası.. Ahaha 🤣☺