Güzellik & Bakım Güzelliğinize güzellik katmak için bıçak altına yatar mısınız? İtalyanKürtt Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Her kadın güzeldir, vücudundan rahatsız olan varsa elbette yapabilir. Güzelliğinize güzellik katmak için bıçak altına yatar mısınız? Cevapla Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SinirliBebek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Şimdilik böyle bir şey düşünmedim. Düşünmek istemiyorum. Eğer güzellik için bıçak altına yatarsam bunun devamı gelecektir. Böyle şeyler bağımlılık yapıyor.- Özellikle dudaklara iğne yaptırılınca çok kötü olabiliyor. 1 0 Yorumla
ThePinkLady Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Neden sadece kadın güzelliği? Bunu isteyen erkeklerde olabilir. Kendi adıma çene estetiği düşünüyorum 1 0 Yorumla
dganhan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Asla beğenen böyle beğensin her topalın bir kör alıcısı vardır. 1 0 Yorumla
seddoo Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Hayir risk makyaj bakım yeter bence Allah’in yaratığı şeyi degistirmek gunah 1 0 Yorumla
Loriella Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl Sağlık problemim olmadan kesinlikle hayır. 1 0 Yorumla
gökyüzüiçimde Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 495 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar