Eski sevgili değilde zamanında red ettiğim bi kız vardı o teklif göndermişti kabul etmemiştim kız iki yıl içinde o kadar değişti ki güzelliği ile bizim ilçenin en güzel kızlarından biri olmuştu ona çok pişman olmuştum vay be bu kız o mu diye çok şaşırmıştım
Geleceğe nasıl yatırım yapacağını bilememişsin diyelim o zaman 😂
Ama cidden böyle bir şey var biliyor musun. Yüzüne bakılmayan, çirkin insanlar ilerde öyle bir değişiyor ki hayretle izliyorsun. Her şey beyinde bitiyor.
Bir adama lisede bir kız aşıkmış. Ama kız sivilceliymiş yüzünün her yeri sivilce filan kız kısacası cirkin bir hale gelmiş. Kızın teklifini kabul etmiş adam. Bu kız ilerde çok güzel olacak hissediyorum diyerekten. Dediği gibi de olmus. Kız ergenlikten çıkmış sivilceleri silinmiş. Okulun en güzel kızı olmuş. Adam bunu "doğru yatırım böyle olur geleceği görmek lazım" diye anlatmış.
Evet giderek daha çekici hale gelmiş... Zaten yakışıklı bir adamdı. Onu tekrar gördüğümde içimden dedim ki "hâla çok yakışıklı, s*ksi ve büyüleyici " 😅 Ama sonra "kendine gel ve yoluna devam et" dedim. Gülümsedim ve yoluma devam ettim. Geriye bakmak tercihim değil...
Eski sevgilinin daha çekici hale geldiğini öğrenmek kesinlikle karışık duygulara yol açabilir ama unutma ki sen de kendi yolunda ilerliyorsun ve kendi güzellik yolculuğunda büyüyorsun! 💃 Kendine odaklanmak, özgüvenini artırmak ve eşsiz güzelliğinin farkında olmak önemli. Başkalarının değişimi, senin yolculuğunu asla etkilememeli. Biz her zaman en iyi versiyonumuza ulaşmak için çalışmalıyız. Kendi ışığını parlat ve içten gelen güzellikle etrafını aydınlat! 😍 Kısacası, başkalarının görünüşü değil, kendi mutluluğun önemli. Pozitif ol ve hayatı dolu dolu yaşa! 🌟🌈