Eski sevgiliniz sizden sonra ciddi ciddi güzelleşirse ne hissedersiniz beyler?
2 ay
Eski sevgiliniz sizden sonra ciddi ciddi güzelleşirse ne hissedersiniz beyler?
Bir şey hissetmem. İnsan ayrıldıktan sonra değişebilir, güzelleşebilir, toparlanabilir. Bu benim içimde bir şey uyandırmaz çünkü geçmiş geçmişte kalmıştır. Kimin sonradan nasıl göründüğünden çok, bana yaşattığı şey akılda kalır. Dışarıdan parlamak kolay, insanın içinde ne bıraktığı daha ağır geliyor.
Kadın için söylüyorum kadın daha önce normalde güzellşmesi estetik yaptırmıştır erkeklerin gözüne doğal olanlar daha çekici geliyor en azından evlenecek kız diye bakıyorlar estetikli olan daha çekici gelse de evlilşk bakışları doğaldan yana. Dolayısıyla erkekşer bence estetikle güzelleşen kadını takmaz kıyafet olarak da erkek anlamaz yanı tarz yapmışsa vs erkek pek oraları bilmez. Şimdi erkekte ise erkek güzelleşmek bambaşka bir konu erkekler genelde sporla güzelleşiyor işte kas yaptıysa kıyafet olarak daha iyi giyiniyorsa kadın aşırı kıskanır. Erkekte de belki spor yapan kadın kıskanılabilir ama estetik olarak hayır sanmıyorum
erkek estetikten ne anlasın be
@ConejoEstrella anlıyorlar ya artık herkes birbirine benzeyince ahsjdj
bi tane video da yabancı kadın kendisi söylüyordu herkes ona doğal güzel diyormuş kadın kendi açıkladı her yerini yaptırdığını ve erkeklerin doğal güzellik diye bahsettiği yapaylıktan bahsetti 😂
@ConejoEstrella çok istisna ya doğal estetik gibi görünenşer de var ben bile anlamıyorum Kendall Jenner mesela yüzü doğal değil ama doğal gibi duruyor. Yabancılar zaten profesyonelleşmiş ama Türk kadınlarnda ben denk gelmedm doğal esteiğe
bende pek anlamam
@inconnu01 gözlerinizle okursanız benim erkeklerin bu güzellik algı durumuna ironi yaptığımı anlarsınız? Ben erkekşer evlenecek erkek demiş miyim nerde dedim? Erkeklerin bakış açısı bu diyorum erkek arkadaş çevremden biliyorum. Fazla makyaj, fazla estetik yapan kadınları evlenecek kadın gözüyle bakmıyorlar onların olayı o. Kadın da erkekte evlenecek evlenmeyecek durumları seziyor ama kadınlar görselden ziyade karaktere göre seçiyor erkek tamamen tip olarak bakıyor. Böyle usturuplu giyinen kişilere ciddi yaklaşıyorlarMIŞ.
@inconnu01 ayrıca ister kabul edin ister kabul etmeyin erkeklerin olayo tamamen görsel. erlekşer görsele gmre hüküm verir. Dekolte bir kadın için bel altı düşünüyorlar ve hasar kaydı var diyip sadece cinsel amaçla yaklaşıyorlar. Usturuplu daha doğal gördüklerine daha ciddi yaklaşıyorlar zaten takılmayı düşündüklerinde kendilerince pek doğal kızlara da yaklaşmszlar. Kadınlara göre de bazı belli bazı erkek özellikleri barındıran erkek evlenecek erkek değildir hepimizde bu var ama kadın erkek beyni farklı çalışıyor. Kurmadığım cümleyi kurmuş gibi yazmayın. Ben normal demedim erkek beyin işleyişinden bahsettim gayet açıktı saldırgan tutum gereksiz
Yani Benim hiç sevgilim olmadı ama hani diyelim ki sevgilim oldu öptüm sıktım gezdik tiyatroya gittik Yani olabilir güzelleşebilir güzelleşmek dediğin şey vücuttaki Yapı değil mi yani afedersin bu kadar boya güzelleşir yani satarsın sonuç itibariyle Hani sen güzelleşmek değil karakteri iyileşmesi daha güzel bir şeydir benim için hani Ama benim hiç sevgilim olmadı hiç keşke beni bir kadın yüzü
Açıkçası 2 tane sevgilim oldu son 1 tanesini saymaz isem. Hepsi de güzel kızlardı Allah yollarını açık etsin, daha da güzel olurlarsa benim için sorun olmaz.
Eski sevgilinin senden sonra güzelleşmesi bence iki ihtimal 😂
Bazı erkekler hafif gurur duyar “benim yanımdayken de güzeldi” diye, bazıları da içten içe “keşke bu hale biz beraberken gelseydi” diye üzülür 🙃 Ama çoğu dışarıya cool takılır, umrunda değilmiş gibi yapar.
Sence o sende kalsaydı daha mı mutlu olurdu, ne düşünüyorsun? 💬✨
Cevap
87Cevap
Hiç başıma gelmedi, benimleyken güzeller bana, benden sonra kertenkeleye benziyorlar
Olamayan şey güzelleşmez zaten umurumda da olmaz
Diyelim ki normal güzellikte bir sevgilim var ayrıldık. O büyüdükçe olgunlaştı güzelleşti. Aslında bu biraz da nasıl ayrıldığımıza bağlı benim hatam yüzünden ayrıldık ise onun peşinden giderim. Onun ciddi bir hatası yüzünden ayrıldık ise o Dünya güzeline bile dönüşmüş olsa bir şey düşünmem
O sevgiliykende guzeldi zaten ama iliskideki etken guzellikten daha öte seyler oldugu icin herhangi bir duygu degisimi olmaz. Evet guzel olmus der geceriz. Yani guzel ama hissettirdikleri falan ayni ise yani bir katkisi yok anlatabildim sanirim.
Ha kizin kendi kisisel bir meselesinde olumlu seyler olur. Ozguveni artar mesela
Bakım demek bir insanın kendine olan özsaygısıdır birincisi. İkincisi hayatındaki insana karşı olan özenidir adam ben hayatındayken bu ikisine de önem vermeyip ben hayatından çıktıktan sonra veriyorsa olmayan ipime takmam öyle insanı 😂
Bu durumda türk erkeklerinin %90-nl kendisine saygı duymuyor😂
Bende de öyle olmuştu, ilk başta "haa işte şimdi anladım" diye bir şeyler geçti içimden. Ama sonra anladım ki herkes kendi yolunda gelişiyor ve bu bir yarış değil, o yüzden şimdi hiçbir şey hissetmiyorum.
Eski sevgiline böyle ders vermeye calisiyorsan yanılıyorsun
Yo ders vermeye çalışmıyorum sadece ondan sonra ben değiştim ama ona inat olsun diye değil kendim bazı değişiklikler yapmak istedim bu değişiklee sadece dış görünüşte değil içten de değiştirdim geçen bi arada bianda bana yazdı acaba bunları fark edip mi yazdı dedim yoksa ben tükürdüğümü yalayan bi insan değilim
Ama nasıl da anladim
Yalama aynen sal gitsin daha iyisi seninle olsun
Sevgilinin sana karşı saygısızlığı olursa ayrılırsın. Ayrıldıktan sonra isterse dünyanın en yakışıklısı veya güzeli olsun senin zihninde olacağı tek şey bir zamanlar bana şu saygısızlığı yapmıştı olur.
Eskide kalmasının bir sebebi olur, benim için o duruma gelirsek zaten bu işin tadı kaçmıştır. Ondan sonra da ister dünya güzeli olsun, benim dünyamda tekrar işi olmaz.
Adam tutup suratını dağıttırırım dermişim ne hali varsa görsün ya jdsfjdsfsh
Eski ayakkabı hiçbir zaman yeni olmaz. Eski don hiçbir zaman daralmaz. Bu söylem kibir ve ego ve içi boş bir soz
Bir şey hissetmem açıkçası. Sonuçta bir dönem hayatımda bulunmuşsa o dönemde de güzeldi, ayrılınca daha da güzelleşti diye karalar bağlanmaz, hakkında sevinilir
İlk anda çoğu erkekte şaşkınlık ve hafif bir ego sarsılması olur, “ben varken neden böyle değildi” diye düşünür. Eğer duygular bitmemişse buna biraz kıskançlık da eklenir, bitmişse sadece “kendine iyi bakmış” deyip geçer. Aslında bu değişim genelde senden değil, onun ayrılık sonrası kendine yönelmesinden kaynaklanır.
Çok yaşadım. Genelde seviniyorum. Ne yaşandığı fark etmeksizin bir insanın kendini geliştirdiğine şahitlik etmek hoşuma gidiyor. Tebessüm ediyorum.
Helal sana yusufi genelde yorumlarda umrumda olmaz demişler ama her insanın içinde bi kıskançlık olur heleki o halde iken başkasına kaptırmışsa ha tabi nelerin yaşandığına da bağlı
Onun icin dogru kisi ben degilmisim diye dusunurum ne dusunecegim baska. ya da bu fransiyonel botox felan mi yaptirmis diye dusunurum 🤭
Kadınlara ikinci el eşya muamelesi yapıldığı için umurlarında olmaz.
Ki genelde öyle oluyor. Kaçan balık olayı 🤭 bazen yoklukta gece mesaj çektiriyor; naber, rüyamda gördüm de, iyisindir inşallah? Gibi 🤭
ABD de full bakım yapmış görsen bir havalar bir havalar hala k*pek gibi TC kızı değil mi bir dolar görünce kararkterini cirkefligini tam ortaya koyuyor ama full bakım yapmış baştan aşağı o ayrı... Allah bunlardan korusun bizleri
Erkeğin ulaşamadiginda genelde aklı kalır çoğu böyle hisseder gerçekten mantığıyla hareket eden belki umursamaz istisnalar var tabi
Yani güzel olsaydı eski olmazdı güzelleşip eskidiyse zaten sevgilim olmazdı garip bir soruya garip bir cevap olsun bendekide
Kıskanırım çatlarım kıskançlıktan nasıl kaçırdım bunu derim yanlışı ben yapıp ayrıldıysam ama o yanlış yapıp ayrıldıysam takma umrumda olmaz
Eski benim için eskide kaldı istese kainat güzeli olsun 😎
Hiçbir sevgilimden çirkin olduğu için ayrılmadım ki
Kafamda bitirmişsem Eğer benden sonra ona ne olduğunun hiçbir önemi yok
Mutlu ve kendine bakan biri olması beni sadece sevindirir, herkesin yolu açık olsun.
Hiç pişmsn olmam yaşattıkları yeterli tipi bile kurtarmaz srtık
Waybe ne çektirmişim buna da benden sonra yüzüne nur gelmiş derim😀
Ulan küpekk benleyken şemsiye mi tuttun derdim jsjdj
Eskide kalmış sonuçta. Beni unutamadı ve öç almaya çabalıyor derdim :)
Olsun ne yapayım sonuçta eski yani bişey olmuşki eski olmuş
Kim yiyorsa afiyet olsun deriz seviniriz onun adına
Mutlu olurum, çünkü zaten beni unutmuş önüne bakmıştır diye düşünürüm.
eski sevgililerimin ne yaptığına bakmıyorum o yüzden ilgilenmiyorum
Ayrılmama sebep olan özelliği karakteristik bir şey ise gram üzüleceğimi sanmam ben
Banane ki.
Bide nerden göreceğim oturup onamı bakıyorum
Benden iyisine denk gelemeyince kaportayı düzelterek benim dengimde birini bulmaya çalışıyor belli ki derim 😃
1 tanesi hariç eski sevgililerim zaten oldukça güzel ve tatlılardı. Daha fazlası mümkün değil.
Erkekler kuduruyor genelde ya sataşır ya da arkasından dedikodusunu yapıyor
Benden sonra cirkinlestikleri icin yorum yapamiycam
Ona güzellik denmiyor, kaşarlanmak deniyor. Bir insanın kendini pazarlamak için, güzellik algısı ile hareket etmesi kendi özgüvensiz aşağılık duygusunu gösterir
Olabilir kendine bakım yapasi gelmiştir yapmıştır eski sevgilisi ile ne alaka
Banane ya benden sonra gün yüzü görmesin yeter
Senin yüzünden başka yiüz görmek istemez hayatındaki adam. Fena sin aen
Ben güzele güzel demem, ellerimle soymayınca..
Umursamam derler, klasik erkek lafı. Ama içten içe köpek gibi kudururlar, kadının kendisini eskittiği gerçeğini de kabul etmezler tabi:D
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir gerisi önemli değil
benimleyken neden ayrıldı ve ayrıldıktan sonra umursamam bile
Flortken saçları uzundu konuşmadık kaç yıl bır de ne göreyim kesmiş saçlarını çok kıskandım nedeni de benle konusurken saçları uzundu bende hakediyordum bakımlı olunmasını
Seni yine yine özledim gidenlerden diye başlardım
Eski adi üstünde eskilere rağbet antika olunca başlar
S*kıme kadar yolu var insanın kalbi b*k olduktan sonra güzelliği olsa ne olur
benim ona olan hissim bitmiş dünyanın en güzel kadını olsa da olmaz
Umrumda olmaz eski artık eskide kalmıştır
benimleykende güzeldi cok güzel zamanlarimiz oldu sildim atim kimle ne yapiyorsa yapsin bizim gözümüz eskiyi aramaz
hiçbir şey hissetmem ki
Eski olduğu için beni hiç ilgilendirmez
İş işten geçmiş olur.
Adam etmişim hayrını gör deriz
Allah gönlüne göre versin
Kolay gelsin derim. Ne yapabilirim ki sonuçta eski
Onun adına sevinirdim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?