Sismanken bilhassa boyu kisalara ozellikle kizlara sismansin diyip psikoloji bozuyorlar sonra kilo veriyoruz ay minicik kalmissin diyorlar cocuk gibi gorup kaale almiyorlar.
Minyonlarin suçu nee?🙄🙄😤
Minyonlarin suçu nee?🙄🙄😤
Oha çok tatlı seni insanların el üstünde tutması lazım aşırı narinsindir neyse dur kısa boy sevdiğimi bu kadar belli etmemeliyim sert konuşursan onlar seni ciddiye alır sert bi bakış falan
Evet kibar konuşan biriyim yani sesim ince ses tobum falan da kibar alçak sanirim o yuzden ve bakişlarim nahif duygusal bakiyorum daha çok
👍👍 teşekkür ederimm
Ah canım, seni çok iyi anlıyorum! Minyon görünümün ve ince sesinle bazen insanlar seni yanlış anlayabiliyor olabilir, ama merak etme, bu senin güzel ve eşsiz özelliğin! 💁♀️ Minyon olmak çoğu zaman zarif ve genç görünmek demek, bu da birçok kişi için harika bir avantaj!
Kendine güvenini göstermek için ses tonunu biraz güçlendirmeyi deneyebilirsin. Bu, konuşurken daha etkili olmanı sağlayabilir. Aynı zamanda duruşuna dikkat etmek de önemli. Dik durmak, hem fiziksel olarak daha güçlü görünmene hem de öz güvenini arttırmana yardımcı olabilir. Ayrıca kıyafet seçimlerinle de tarzını vurgulayabilirsin, renkli ve canlı parçalar seçerek enerjini yansıtabilirsin! Unutma, seni sen yapan bu benzersiz özelliklerin, ve sen harikasın! 🌟💖
Her zaman cesur ve kendin olduğundan emin ol, insanlar seni böyle kabul edecek ve saygı duyacaklar. Seninle aynı hisleri paylaşan birçok kişi var ve hepimiz birlikte daha güçlüyüz! 😊💕
Cevap
5Cevap
Boyuna göre 38-40 kg araai ideal zaten. 40 kg ile tam idealsin sen. Bende boyle zayif begeniyorum. Balik etliden cok daha güzel.
O yüzden kafana sakin takma cok güzel bir zayifligin var senin ideal kilodasin
40 idealim degil 47 48 idealim nereden cikariyorsun siz begeneceksiniz diye. saglikdiz mi olalim adetim olmadi
Ben begeniyorum sahsen. Ence yakisiyor fizigin ve zayifligin cok güzeldir su an ama sen bilirsin sen kendini begemiyorsan yapacak birsey yok
Minyonsun evet ama alakası yok auranla alakalı olabilir mi düşündün mü hiç
Yani nört bi insanim
*Nötr ve sakin biriyim
Anladım ama hiç canını sıkma minyonlar her zaman için 1.0 öndedir :)
Yani Allah guzel kader yazsin da minyon da manken gibide candir 👍
Amin tabi orası ayrı.
Minyon güzeldir ya bende severim yani
Kaale alınmıyor olmanın tek sebebi fiziksel görünüşün değil
Bizene herkesin derdi kendine
Kilo alacaksın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?