Sıkı vücudum var ama kilodan ve boydan iri duruyorum daha yaşım 18 her soran şaşırıyor inanmıyor.30 diyen bile oldu

Sıkı vücudum var ama kilodan ve boydan iri duruyorum daha yaşım 18 her soran şaşırıyor inanmıyor.30 diyen bile oldu
Eskinin insanları senin gibileri daha çok beğenirmiş. At gibi derlermiş :)) At gibi kuvvetli anlamında. Valla bi tokat atsan 2.80 uzatırsın adamı :)) Ama bir erkek gözüyle baktığım zaman korkman gerekmiyor.
Vücut yapın gayet iyi aslında ya abartma. Sadece bacakları inceletirswn biraz çok değil he daha iyi olursun. Ama bunlar önemli değil ya boş ver yani sporunu yap yine tabi de takılma boş ver
İri vücudun olduğundan yaşın büyük görünüyor. İyi bir sporla vücudunu fit yaparsan daha gğzel durur. Bu kilo ile dar giyer isen bir yerlerin böyle fırlar sonra da itici durur.
Her insanın tek kalıp halinde olması gerektiğine inanmıyorum. Bedeninizi ve kendinizi beğeniyorsanız umursamayın. Fotoğraftaki sizseniz abartılı duran bir vücut göremiyorum.
Cevap
49Cevap
bakar spor yap
Kendine güvenleri yoktur onların. Kilo çok yok boyun uzun olduğu için öyle görünüyor. Bacak inceltme yap biraz, hem kilo verir hem sıkılaşırsın zor bişe değil
Böyle fotolar atmayın gençler... bir abin olarak söylüyorum gayet iyisin bütün samimiyetimle soyliyirum 👍
Bacakların falan bence gayet iyi iri bacak iyidir erkekler sever 👍
burada yorum yapanların çoğuna inanma sallarlar... dışarıda girse alayı asılır..
Teşekkür ederim evet daha moralim bozuldu yorumlardan
Rica ederim seni burada yine görmüştüm fotodan hatirladim... gayet iyisin bence kadın dediğin ele avuca gelecek biraz tabiri caizse ama yaşın küçük çok yorum yapamıyorum sen anlamissindir beni👍
Nası kimse bakmıyor bakmayanların gözümyoktur sen hayırdır gelmez ki bana böylesi evire çevire bi sevsem
sana 30 diyenlerin beyin loblarında sorun var galiba yüzün görünmüyor ama bu vücut en fazla 20-22 gösteriyor 30 neymiş
Biraz kilo ver yanliş anlamayın cok rahat olursun ve kendinide burada gösterme nazar degecek maşallah
Balık etlisin kilolu değil bazı kızlarda kemik iriliği olur ve sana tavsiyem spor yap çok iyi vücudun olur
Kilo insanı yaşından büyük gösterir ama vücut yapın kötü değil
Kim bakmıyor be. Bence gayet iyi. Zayıf kupkuru olmaktan iyidir 😂
1.90 ım ama yaşın çok küçük yoksa çok idealsin benim için
Bence çok iyi görünüyorsun, sana bakmayan bence ayna da kendine baksın
voleybol ya da basketbol falan oyna mutlaka gönlüne göre birini bulursun
Boyuna göre kilon iyi ama bakılmama sebebi başkadır
Kendine barışık olursan bence daha iyi olur her şey hayatında mutlu olan birinin yanında olmak isteyen daha çok olacaktır
Bacaklarını eritirsen biraz süper olur bence.
Eğer zamanın varsa spora başla yoksa iş olsun diye ara sıra dışarı çıkıp yürüyüş yap
Ben bakılmayan kadın görmedim bizim memlekette senin beğendiklerin bakmıyorsa ona bir şey diyemem
Bence acilen diyet ve spora başla
Neden kötü muyum
Bacakların çok kalın
Değişik bi genetigin var aşko
Neden
Ne neden xhshahha değişik işte iri kemikli balık et tarzı
Balık etli olmak değişik mi oluyo
Hasbinallah ya hxhzha kızım alt üst vücut proporsiyonun falan tytarsız ne alıngansın awk yaşn küçük ondan heralde
Etrafındakilerin göz zevki yok demekli
Ayıp etmişlerdir bi daha baksınlar
Bu sen değilsin
yeteri kadar ilgi çekmişsinizdir
Sana burada talip çok
yani soru neydi abla. (22 yaşındayım)
Her şey boy kilo değilmiş demek ki..
190 lıklarla takıl
Şehir? 😂
lütfen fotodaki kişi bizi yemesin lütfen :(
ikizlere bayildim ya
Zayıfla millet zayifliyo sende zayıfla
Senin kendini nasıl hissettiğin önemli
Kızlarda kısa boylu erkekleri tercih etmiyor
bellı olmuyor pek vucudun
boş ver ye gitsin
Bende 190 boy tam benliksin ama yaşın küçük.
Maşallah maşallah,
Çok kilolusun
ben bakarım sorun yok bence harıkasınnnn
Kaç kilosun
Fizik bomba gibi ama
Tam bana göresin benim boyum 188
Fake bu
At gibisin
Bence normal
Bu kim ln
artık herkesin gözü sende
tam güreşmelik kız