Güzellik & Bakım Dudaklarınızı neyle nemlendiriyorsunuz? 0_Nyks_0 Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Yapay Zekaya Sor Kışın gelmesiyle kurumaya başladı bile benimkiler Burts beeslerin fiyatı şaka mı Dudaklarınızı neyle nemlendiriyorsunuz? Cevapla Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. şu an gerek duymuyorum çatlamıyor. 0 1 Yorumla 0_Nyks_0 1 yıl Bende uçuk çatlak ne desen car
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Burts Bees lere verilen paraya asla değmez bildiğin marka satıyor hiçbir marifeti yok. Hindistan cevizi yağı hârika bence.. 1 3 Yorumla 0_Nyks_0 1 yıl Bende aynı fikirdeyim Yorumla SheWolfWoman 1 yıl Hindistan cevizi yağı hârika ve ekonomik 😍 Yorumla 0_Nyks_0 1 yıl Cebimde taşicağım bişi lazım Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 989 cevap paylaştı. Decubal al bana kullandıkça teşekkür edersinGramı yüksek gramına göre fiyatı çok iyi nemlendirmesi hepsinin üstünden mükemmel 1 1 Yorumla 0_Nyks_0 1 yıl Bakayım bi Yorumla
Ausrine Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Bununla, sürekli cebimde çantamda hep. Mük bi lipbalm 1 0 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Çok kurumuyor kurursa balm falan 1 1 Yorumla 0_Nyks_0 1 yıl Renksiz mi Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Ortadakinin aynısını kullanıyorum knk aslında birazda vücudunun susuz kalmasıyla alakalı 1 9 Yorumla 0_Nyks_0 1 yıl Ne vucut varmış be Yorumla myd1oez 1 yıl Çok su tüketen biriysen aslında nemlendirme sağlıyorsun bazen istemsiz olarak ama az su olursa bu nemlendirme az olduğundan yetersiz kalabiliyor Yorumla 0_Nyks_0 1 yıl Bitki çayı da olur mu abi Yorumla myd1oez 1 yıl Olabilir ama onun fazlası zararlı Yorumla 0_Nyks_0 1 yıl Günde 2 bardak Yorumla myd1oez 1 yıl Mesela normal çay ağızda kuruluk hissi yapıyor diğer çaylarda olumsuz etkisi olabilir ana günlük 2 bardak normal sayılsa bile ekstradan su tüketimide olmalı mutlaka çünkü vücudun buna ekstradan ihtiyacı oluyor Yorumla 0_Nyks_0 1 yıl Bi düzelimde spora dönim Yorumla myd1oez 1 yıl Her kaybedilen zaman önemli aslında bu yüzden çok geç kalmamalısın Yorumla 0_Nyks_0 1 yıl Tamam teşekkür ederim Yorumla
Semih041 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 66% 1 yıl Ben dudakları kemiriyorum, daha yararlı kendiliğinden iyileşiyor hiçte catlama olmuyor 1 0 Yorumla
Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 823 cevap paylaştı. Sıradan bi dudak balmı iş görüyor. 2 3 Yorumla 0_Nyks_0 1 yıl Bana yetmiyor ya Yorumla Elleira 1 yıl Çok sık dudakların kuruyorsa sıradan dudak balmları işini görmez : ( bepanthol gibi iyi nemlendiren şeyler lazım Yorumla 0_Nyks_0 1 yıl Var evde onu süreyim Yorumla
Elifişko Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Şu anda fanta lip balmlaa 1 2 Yorumla 0_Nyks_0 1 yıl Nasıl memnun musun Yorumla Elifişko 1 yıl Evet çok tatlı tam fanta jsjx Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. öbüşerek nemlendiriyoz 😂😂 1 0 Yorumla
Dıablojoker Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Hiç bir şey kullanmıyorum ama hiç kurumuyor da çatlamıyor da 😂😂 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. dudak bakım yağı kullanıyorum sadece 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 992 cevap paylaştı. Ruj ya da dudak nemlendiricisi 1 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 440 cevap paylaştı. Benimde kurumaya başladı. Hametan kullanıyorum 1 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 859 cevap paylaştı. 3 litre su içiyorum günde 1 0 Yorumla
Yehjelwşwşdkdk Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Ayakların çok güzell 😋😋😋😋😋😍😍😍😍 1 6 Yorumla 0_Nyks_0 1 yıl Bide çorapsız gör Yorumla Yehjelwşwşdkdk 1 yıl Offfff keşkeee😋😋🥵🥵🥵🥵🥵 ohhhhhh Yorumla 0_Nyks_0 1 yıl Kapat gözünü Yorumla Yehjelwşwşdkdk 1 yıl Kapiyorum ablaa 😍😍😍😍😍 Yorumla 0_Nyks_0 1 yıl Heh şimdi uyu bakalım anca rüyanda 😂😂😂 Yorumla Yehjelwşwşdkdk 1 yıl Azdırıp niye birakiyon ablaa Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl yalayarak :d 1 3 Yorumla вуηαяcσѕ 1 yıl Bu ben kjjj Yorumla Boavistaa 1 yıl :D Yorumla 0_Nyks_0 1 yıl Daha çok kuruyor öyle Yorumla
mamibabayineburda Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Hicbiseyle 1 4 Yorumla 0_Nyks_0 1 yıl Çatlar ama Yorumla mamibabayineburda 1 yıl Yooo Yorumla 0_Nyks_0 1 yıl Benim dudak şimdiden çatlak uçuk ne desen var Yorumla mamibabayineburda 1 yıl Geçmiş olsun Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dilimle yalayarak 🤣🤣 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. hiç kullanmadım 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Blistex 1 0 Yorumla
VAHŞET_1 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Tükürüğümle 1 3 Yorumla VAHŞET_1 1 yıl Fazla açık sözlülük iyidir hahdhs Yorumla 0_Nyks_0 1 yıl Daha da kurutur Yorumla VAHŞET_1 1 yıl Bilemiyorum Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Vazelin 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
şu an gerek duymuyorum çatlamıyor.
Bende uçuk çatlak ne desen car
Burts Bees lere verilen paraya asla değmez bildiğin marka satıyor hiçbir marifeti yok. Hindistan cevizi yağı hârika bence..
Bende aynı fikirdeyim
Hindistan cevizi yağı hârika ve ekonomik 😍
Cebimde taşicağım bişi lazım
Decubal al bana kullandıkça teşekkür edersin
Gramı yüksek gramına göre fiyatı çok iyi nemlendirmesi hepsinin üstünden mükemmel
Bakayım bi
Bununla
Bununla, sürekli cebimde çantamda hep. Mük bi lipbalm
Çok kurumuyor kurursa balm falan
Renksiz mi
Ortadakinin aynısını kullanıyorum knk aslında birazda vücudunun susuz kalmasıyla alakalı
Ne vucut varmış be
Çok su tüketen biriysen aslında nemlendirme sağlıyorsun bazen istemsiz olarak ama az su olursa bu nemlendirme az olduğundan yetersiz kalabiliyor
Bitki çayı da olur mu abi
Olabilir ama onun fazlası zararlı
Günde 2 bardak
Mesela normal çay ağızda kuruluk hissi yapıyor diğer çaylarda olumsuz etkisi olabilir ana günlük 2 bardak normal sayılsa bile ekstradan su tüketimide olmalı mutlaka çünkü vücudun buna ekstradan ihtiyacı oluyor
Bi düzelimde spora dönim
Her kaybedilen zaman önemli aslında bu yüzden çok geç kalmamalısın
Tamam teşekkür ederim
Ben dudakları kemiriyorum, daha yararlı kendiliğinden iyileşiyor hiçte catlama olmuyor
Sıradan bi dudak balmı iş görüyor.
Bana yetmiyor ya
Çok sık dudakların kuruyorsa sıradan dudak balmları işini görmez : ( bepanthol gibi iyi nemlendiren şeyler lazım
Var evde onu süreyim
Şu anda fanta lip balmlaa
Nasıl memnun musun
Evet çok tatlı tam fanta jsjx
öbüşerek nemlendiriyoz 😂😂
Hiç bir şey kullanmıyorum ama hiç kurumuyor da çatlamıyor da 😂😂
Dilimdeki nem ile :D
Nemlendiricimle.
dudak bakım yağı kullanıyorum sadece
Yves rocher balmını kullanıyorum
Kız arkadaşıma oral yaparak 😋😝
Ruj ya da dudak nemlendiricisi