Dudak, çene yamukluğu?

Arkadaslar, bu durum hayatimi baya etkiliyor. Dusunsenize arkadaslarinizla, tanidiklarinizla rahatca fotograf cekilemiyosunuz :( Cok aci veriyor bana. Geleceğimi kotu yonden etkilemesinden korkuyorum. Bi' gelecegim var mi onu da bilmiyorum gerci. Fotograflarda, videolarda genelde hep dudagim yamuk cikiyor. Bunun nedeninin dudak mi cene yamuklugu oldugunu bilmiyorum. Belki ikisidir :( Lutfen benim icin bir cikis yolu, bir isik goruyorsaniz lutfen belirtin. Lisede okuyorum. Daha ne kadar omrum var bilmiyorum. En azindan kalan omrumu korkularla gecirmek istemiyorum. Belki birgun duzelir umudu var icimde, bir sabah kalkmisim ve dusunsenize duzelmisim. Normalim. Bu umut az da olsa var icimde. Kimseye de acamiyorum bunu, rezil olmak kucumsenmek, dislanmak istemiyorum. Acimalarini istemiyorum. Tabii insanlar da hakli belki hayatlarinda hic boyle birisiyle karsilasmadilar. Ya da boyle bir seye olanak vermediler. Sizlere danismak istedim. Sizlere actim sıkıntımı. Lutfen benim icin bir ışık, çıkış yolu gorebiliyorsaniz belirtin. Cok sagolun. Hayirlisi neyse o olsun hepimiz icin...
Dudak, çene yamukluğu?