Yeme & İçme Tuzlu çekirdek sizin de dudaklarınızı uyuşturup dolgunlaştırıyor mu? GingerCookie Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bedavaya dolgu resmen. :DAma uyuşması çok kötü oluyor. Yine de verdiği dolgunluk bir harika. :D Tuzlu çekirdek sizin de dudaklarınızı uyuşturup dolgunlaştırıyor mu? Cevapla Dolgu Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
aphelionnn7 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Dolgunluk değil direkt pörtletiyor😂 soyuluyor dudaklarım fazla çekirdek yiyince 4 0 Yorumla
lnvection Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Benim dudağımı ve boğazımı aşırı yakıyor niye bilmiyorum😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Evet özellikle fazla tuzlu olursa dudaklar şişip yanabiliyor. Ama çok seveni var bu hissin ben pek tercih etmem. 0 0 Yorumla
aybükebrck Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yüze verdiği sivilcelerde kampanyasımı 2 0 Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 405 cevap paylaştı. Dolgunlaştırma, haykırdım ya 🤣 1 0 Yorumla
Mutsuzluktabirşey Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Hahah😂çok kaşındırmasa iyi de işte 0 0 Yorumla
İtalyanKürtt Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Evet, kuruyan dudakları öpende yok anasını satıyım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Dolgunluk değil direkt pörtletiyor😂 soyuluyor dudaklarım fazla çekirdek yiyince
Benim dudağımı ve boğazımı aşırı yakıyor niye bilmiyorum😂
Evet özellikle fazla tuzlu olursa dudaklar şişip yanabiliyor. Ama çok seveni var bu hissin ben pek tercih etmem.
Yüze verdiği sivilcelerde kampanyasımı
Dolgunlaştırma, haykırdım ya 🤣
Evet ya sonra da çatlıyor 😌
Hahah😂çok kaşındırmasa iyi de işte
tuzsuz tercih ediyorum 😉
Evet, kuruyan dudakları öpende yok anasını satıyım
Çekirdek yemeyeli yıllar oldu.
evet sjhdfhdsfhg
Çekirdek yemekten nefret etmemiin sebebi
evet evet sjdtrn
Ay evet hsdjnsna
kalınlaştırıyor ama geçici