Dilimi deldirmek istiyorum. Hadi o anı geçtim acısını filan uyuştururlar zaten büyük ihtimalle. Ama sonrası beni korkutuyor biraz. Baya şişenler filan varmış. Mikrop kapanlar vs. Dilini deldiren var mı? Bir anlatın bakalım acıyor mu neler oluyor :) Çok istiyorum. Siz dil piercingi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ben deldirdim delerken acımıyo uyuşturolar peltek konuşursun ve şişiyo ama geçiyo 1 hafta sürekli gargara yap zaten birşeyler yiyemiceksin çorba falan içersin
Bence hiç yapma çünkü yemek yiyemezsin dilini rahat hareket ettiremezsin insanların gözünde düşersin sana söyliyim bence böyle daha güzel daha tatlısın
Sana ne Ya, insanlar bunu güzel görsün şunu görmesin şu şöyle olsun diye diye kendi istediklerimizi unuttuk. Sa-na-ne? Ona güzel geliyorsa gider yaptırır insanların gözünden düşer ne? Nesiniz siz yüce falan mı
Sürekli disini fircalican ama macun kalintisi delikte kalmayacak oda iltihap yapiyor bende su anda delikten eser kalmadi izide yok bir daha yaptirmicam yani
Ben önceden kaşımı , alt dudağımı , burnumu üç kez deldirmiş bir insan olarak korkulacak bir şey olmadığını düşünüyorum. Üst dudağım delik mesela şu an. Korkma yani :D Gel birlikte dilimizi deldirelim :D Ben acıması konusunda değilde sonrasından korkuyorum biraz..
Yok reis Allah korusun. Dilimi deldirsem Evlatlıktan reddedilir, arkadaş ortamında dalga geçilir ve kendime yakıştıramam. :D Ayrıca korkmamak elde değil.
En İyi Cevaplar