AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Seni seven olduğu gibi sever kusurlarınla sever seni seven insan her detayına hayranlık duymalı bu yüzden sen kendini sev ki karşında ki de seni sevsin bunun için canını sıkma sen kusurlarınla güzelsin
şöyle 😂😂
Evlenecek olduğun erkeğin her yeri pürüzsüz sanıyorsan büyük yanılıyorsun. Onda da tonla kusur olacak ve emin ol umurunda bile olmayacak.
Hayır yok beni seven her seyimle sever zaten olduğum gibi kabul de eder asla bunları düşünmem
Tüm vücudunu kallayacak değil ya. Çatlaklar ile ilgili doktora başvurabilirsin. Eğer bir tedavisi falan yoksa hiç kafaya takma. Evlilik vücuttan ibaret degil. Ben de de var ama aksine ben seviyorum şekilli sukuullu gözüküyor 😂
Fotoğrafını çek ve sevgiline göster.
Ayriyeten cübbeliye göre evlenmeden önce birbirinizin penisine/vajinasına bakması günah değil.
Yok artık
Allah'ın günah kıldığı şeye sen günah değil diyerek dinden çıkıyorsun haberin olsun Allah boşuna mı örtünün dedi
@böyleolmasıgerekiyor birincisi ateistim. İkincisi diyanetin kitabında eşlerin birbirinin mahrem yerlerine evlenmeden fikir sahibi olmak için bakabilecekleri söyleniyor.
Yürü git be dini gelmiş diyanetin lafına bakarak anlatıyor git kuranı kerimi aç oku bak bakayım ne anlatıyor müslüman değilsende dinle ilgili fetva verme grrkzlı mal
Allah sizleri o kıyamet gününe saklıyor siz iyi Allah adına iftira atıyorsunuz o gün gelsin senin cehennemde yanmanı izlicem
Şimdi diyanetin açıklamasına baktım bakamıyorlarmış ters anlamışım. Zaten İslam gibi bir dinden de böyle mant8klı şey beklememek lazım.
allah yok bu arada ama şunu da söylemek isterim yaşadığın hayatın sevdiğin insanların değerlerinin namusunun şerefinin karakterinin hiçbir değeri yok ve hayatın boşuna.
Yazık gerçekten Allah hidayet versin sana ne diyim
Aşkım de çok ihtiyaç duyduğum bir şey.
Neden utanıyorsun ki? Ayriyeten hoş duruyorlar bence
Bazı erkekler çatlak seviyo
Milletin kafası çatlak 🤪
senin vücudundaki çatlaklar pekte mühim değil bence 🙃
Sen ona sevgi ver sadakat ver erkek olduğunu hissettir. Çatlakmış kararmaymış hiç umrunda olmaz seninle olduğuna mutlu olsun yeter. Ama onun seni mutlu olmasını da önemse lütfen…
2 yıl az bir zamn değil. Bu süre içerisinde çok rahatsız olduğun yerleri tedavi edebilirsin. Ne gibi çatlaklar olduğunu bilmediğim için genel anlamda fikrimi yazdım
Normal bir durum bence hemen hemen her kadında olan seyler bunlar kafana takmamalisin
Evlenmeyi beklemeden açıkla durumu, evlendikten sonraya bırakma
Bence utanılacak bir şey yok ama bakım kremleri kullanabilirsin çatlak kremleri gizlemek için yeterli olacaktır bu konuda uzmanlığım var ulaşabilirsin:))
Sen önce kocayı bul da onu düşünmen eksik kalsın
Sevgilini sen daha iyi bilirsin görücü usülü değil ki bu adam nasıl karşılayacak derdin olsun
Utanmana gerek yok seven adam zaten her halinle kabul edecektir sen bakımlı ol yeter kişisel bakım önemli
Dert etme bende yeni evliyim ama esim hic dert etmedi cunku normal seyler bunlar ayrıca öyle cok buyuk bi kusur degil
O çatlakların olması vücut açılması yani büyümesinden kaynaklı güzel bir spor ve scout yapmanız durumunda hiçbir şey kalmaz
Spor yapanlarında çatlak oluyor abey
Yanılıyorsunuz ben hiç farketmedim yıllarca vücut geliştirme fitness gidiyorum ya da bana hiç denk gelmedi
@moses35 çatlak derinin altındaki tabakaların hızlı büyümesi ve derinin bu büyümeye yetişememesinden olur. Sporla falan fazla alakası yok yani, çok hızlı kas kazanırsanız da çatlaklar yaşarsınız ve çatlaklar geçici değildir. Sadece bir süreye ten rengine yakın bir renk alırlar.
Kası sen neyle kazanıyorsun peki o catlaklar nasıl gidecek sayın eflinw05 hocam mi desem acaba 🤔
@moses35 kütleyi sadece kastan alırsanız kas yavaş alındığı ve kg başında daha az yer kapladığı için naturel şekilde kas alırsan büyük ihtimalle çatlak oluşmaz zaten. Ama steroid kullananlarda mesela mutlaka çatlak vardır.
Ve o çatlaklar gitmez, zamanla kırmızımsı renkten ten rengine gelirler sadece. 😅
Sen nerden biliyorsun belki evleneceğin adamın küçük şeyi vardır herkesin kusuru var ama itiraf edeyim biz Türk erkeklerinin biraz küçük 😂
Bacım bi zahmet ona da takılma bu kadar. Çatlaklar hepimizde var hatta geçen bi yerde okudum çatlaklar vücudu çekici gösteriyormuş
Bence bunları sorun etme vücudunla barışık ol benimde var çok seviyorum dövme gibi görüyorum onları bana has olduklarını benim için olduklarını biliyorum. Ama maddi açıdan durumun iyiyse bunlar için işlemde yaptırabilirsin
İnsansız, olmasaydı saçma olurdu
Eğer eşin gerçekten seni severek evleniyorsa bunları problem etmez
Seni sen olduğun için seven birisi ise eğer
Simartilmak istiyorsun dedi. Ne demek istedi?
Rahat ol sıkıntı etme. Karşı tarafta sorun etmez
Bu soruya cevap vermistim yine vereyim. Dert etmeyin.!
Bende evliyim bende de çok var önemli değil hiç ya da çok takıyorsan lazere git
çatlak utanılacak bir şey değil ki, doğallık daha çekici
plastik bebek değilsin insansın sen
Ben olsam bnde sorun yaparım özel bolgen kaymak gibi olması gerekiyor ve dudaklı
Sen olayı çok yanlış anlamışsın kız ondan bahsetmiyor
Ondan bahsediyor kara diyor🤢
Seni seven vücudunu sevmez yüreğini ve vicdanını sever ve
Silikon tabancası iş gorur catlakların arasına arasına sık
Vallaha vücudunda çatlak olan kadın beni kendinden soğuturdu. O ne ya öyle
Afedersiniz de vücudun yapısı böyleyse bizim yapabileceğimiz ne var? Hem siz mükemmel misiniz? Sizin gibi erkekler yüzünden insan kendinden utanıyor, yazık size
Dedi saçı sakalı birleşik kapkara yırtık çorabıyla afgan melezi çocuk
Belkide hiç görmeyecek bile görse bile önemsemicek
Onu dert etme ya zaten evlenirken gece yapılır dikat çekmez erkek onu zevkteb aklına gelmez
Bende de var çekiciliğimden zerre bir şey eksiltmiyor bence. Kalçan sıkı olsun squat bas, tüylerini al fıstık gibi görünürsün 👍
Seviyorsa öyle şeylere takilmaz
Utanilacak bisey yok bunda
Doktora gittin mi çatlaklar için
Var ama benim umrumda değil
Dogallik gostergesi
Gayet normal karşılar
Çatlağı olmayan kadın yok
ben de yok böyle genellemeniz yok mu 19kilo verdim doğum yaptım yıllar önce ama çatlağım yok
@ezoolsaydım_30 doğumdan sonra hiç çatlağın olmadı mı? Nasıl başardın
21kilo aldım hem de doğuma kadar olmadı bilmiyorum kimisin de olmuyor
@ezoolsaydım_30 nasıl ama ya benim eşimin aldığı kilolar hala duruyor çatlatlar da aynı sen nasıl başardın
ben iki ayda verdim kiloyu üstünden 12 yıl geçti
@ezoolsaydım_30 kaç yaşında hamile kaldın ki
Erkekler ona bakmaz rahat olun
Biooil kullan ve dermatolojiye görün
Berbat bir durum git doktora
Çatlaklara neden bu kadar önem veriyorsunuz ki
Biz kadınların estetik algısı yüksek bi de kadınlar arasında hep bi rekabet var hepimiz diğerini mükemmel sanıyoruz kimse kusurunu söylemediği için
Bu yüzden hiç bir kadın memnun olamıyor işte
Aynn öyle o yüzden herşeyiyle kendini sevebilmeli insan bizi diğerlerinden özel kılan farklılıklarımız hem güzellik çok çok geçici
Bide bunun farkına varsalar hayattan daha fazla haz alacaklar ama
Bu biraz derin bi olgu çok küçükken işliyorlar bunu kafamıza o yüzden kusursuz olmalıyız herşeyi yapabilmeliyiz erkeğe iyi görünmezsek bizi aldatır bırakır mantığıyla büyütülüyoruz aldatılan bi kadına bile arkasından ee ama o da çok saldı kendine hiç bakmıyordu deniliyor bundan ötesi var mı nasıl bu kadar çabuk değişelim bu inanç çok derin
Evet haklısın bu durum biraz zor bizim erkek yetişmesi gibi ben anlattım artık umarım sizlerde atlatırsınız
Haklısın toplumda erkek olarak yetiştirilmekte oldukça zor o yüzden insan belli bi yaştan sonra kendini geliştirmeli kendini bulmalı farkına varmalı ve mümkünse kendi değerini bilmeden kendini bulmadan da evlenmemeli
Umudumuz gelecek nesildeki anne babalara
Bakiyim bi gitmesi lazım ama
Ay erkekler bi önce kendilerine baksa keşke ✍🏼
Seven kişi kusurlarını ile sever
hamilelikte daha çok olacak boşversene 😂
Abla valla bence hoş duruyor ya
Benimde öyle ya. Lazere falan gittin mi sen bari o anlamda iyileştirebilirsin
Kremleri var onun çatlaklar geçer
Spor yapıp sonradan bırakmıştım bende de olmuştu
Hiç bir şey olmaz rahat ol
Hiç bakım kremi kullanmıyor musun
Sorun olmaz bence.