Güzellik & Bakım Banyonu güzellik merkezine çeviren detaylar neler? (Sayfa 3) Duru Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2924 Banyonu güzellik merkezine çeviren detaylar neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 53 kişi beğendi
gamsız-kedersiz46 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık 0 0 Yorumla
Ruhsar00 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Duru çok hoş kokuyor. Ben duş Jelini seviyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl bakım ürünleri tabikide banyodan çıktıktan sonra gelen yenilenmis his 0 0 Yorumla
YıldızKaşifi Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Güzel ve modern bir tasarım iş görür. 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 968 cevap paylaştı. Teşekkürler. Güzel bilgilendirme... Tavsiye edeim. 0 0 Yorumla
prens_x Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 45% 1 yıl 3 senedir kullanıyorum, iyi hoş kullanılır. 0 0 Yorumla
mefrel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 34% 1 yıl Daha kullanmadm hiç merak ediyorum kullanıcam 0 0 Yorumla
The_metehan Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 94% 1 yıl Duru duş jelleri harika kokusunu seviyorum 0 0 Yorumla
Birkadınıngunlugu06 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 91% 1 yıl Temizligi başkasına yaptiriyorum 0 0 Yorumla
Alikonakaıp Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% 1 yıl banyonun temiz olması ve marka şampuanlar 0 0 Yorumla
0_Nyks_0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Pembe simlisi varsa hayır demem durucumm 0 0 Yorumla
Ssensizolmaz Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 92% 1 yıl Miss gibi kokuları beni benden aliyor 0 0 Yorumla
Handealtinkaya Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 94% 1 yıl Seviyorum duru vücut şampuanlarını 0 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% 1 yıl Duru duş jelleri harika festival gibi 0 0 Yorumla
Huzurluhuzursuzz Takip Et Guru Yaş: 73 , eic 62% 1 yıl Duş jeli. olmadan asla kokuları muhteşem 0 0 Yorumla
konuşabilenadam Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 33% 1 yıl Kokuların olması lazım renkli sabun 0 0 Yorumla
kalbimhaylaz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 89% 1 yıl Misss kokusuuu yok muu harika gerçekten 0 0 Yorumla
Dertlikız42 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 389 cevap paylaştı. Duş jelleri şampuanlar kremler 0 0 Yorumla
GeceKusu46 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Su 😁 olmazsa olmazım.. Ve daha çok su. 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 438 cevap paylaştı. Cok guzel urunler duru kalitesi malum 0 0 Yorumla
RichieRich34 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Temiz ayna, genis duşkabin ve güzel duş jeli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl yıllardır kullandığım marka duru kalitesi ayri icerigi ayri guzel 0 0 Yorumla
Hakkınınhakkından Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Sonuna kadar Duru! Türk markası 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Duru ile banyo yapmak harika 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Duru olmadan duş keyfi asla olmaz 0 0 Yorumla
ArcticMonkeysfan Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl Duru duş jelleri müthiş ya cok seviyorum 0 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 452 cevap paylaştı. Hoş kokulardır tabii ki ve saç bakım ürünlerimm 0 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 765 cevap paylaştı. Kremler, şampuanlar, parfüm, duş jeli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
232Cevap
Traş setimdir benim için 🙂
Durunun kolonyasıni aldim cok iyi
Güzel bir paylaşım olmuş elinize sağlık
Duru çok hoş kokuyor. Ben duş Jelini seviyorum.
bakım ürünleri tabikide banyodan çıktıktan sonra gelen yenilenmis his
Saç boyalarım kesinlikle ahahaha
Güzel kokular güzel jeller
Beyaz sabun kokusu kesinlikle
Güzel ve modern bir tasarım iş görür.
Duru mis gibi teşekkürler
Teşekkürler. Güzel bilgilendirme... Tavsiye edeim.
3 senedir kullanıyorum, iyi hoş kullanılır.
Sarı olanindan almıştım güzeldi
Benim de her zaman favorim Duru.
Daha kullanmadm hiç merak ediyorum kullanıcam
Güzel kokan şampuan ve duş Jeli
Duru duş jelleri harika kokusunu seviyorum
Temizligi başkasına yaptiriyorum
banyonun temiz olması ve marka şampuanlar
Pembe simlisi varsa hayır demem durucumm
Duru kullanıyorum. Teşekkürler
Pırıltılar tenimizde kalsa keske
İkisini de kullanıyorum. Kokuları şahane ve çok kalıcı.
Miss gibi kokuları beni benden aliyor
Seviyorum duru vücut şampuanlarını
Duru duş jelleri harika festival gibi
Body Scrub Crystal çıktı duş kaderime
Bayilirimmmmm 💗💗💗💗💗💗💗
Su tabiki başka ne olacak
Şampuana önem gösteririm kesinlikle
Duş jeli. olmadan asla kokuları muhteşem
Duru, hep yerli yerinde duruuu! 😉😂
Kese kullanılan banyo iyidir
küvet ve banyo topları kendinizi şımartmanıza yardım edicektir
Duru duş Jeli çeşitleri gerçekten de güzel teşekkürler