karı kılıklı he kdkdfk inanın kıl yumağı hacı sakallı bir hanzo olmaktansa karı kılıklı olmayı yeğlerim hiç koymaz döödkfmfkf hem öyle diyorlar sonra Dm de yavşıyolar 😂

karı kılıklı he kdkdfk inanın kıl yumağı hacı sakallı bir hanzo olmaktansa karı kılıklı olmayı yeğlerim hiç koymaz döödkfmfkf hem öyle diyorlar sonra Dm de yavşıyolar 😂

Cevap
8Cevap
Ulaşamadıkları için böyle dikkat çekmeye çalışıyorlar. Döverim hepsini
Öfff maymuşlara layık onlar tipleri bi gör caseğ dkdlfo
Pencereden erko dikizlesinler dkkflflffk
Sonra da hüğğğ evde kaldım diye zırlasınlar kfkf
Otursunlar baba evinde dizlerini kırıp müge anlı izlesinler kdkfkf
Muhtemelen gurur yapmış ve sana kendi çapında laf sokmaya çalışmıştır. Sonra sen umursamayınca kuyruğu sıkıştırıp tekrar bi denesem mi demiştir
Bende anlamıyorum başta gay falan diyorlar sonra yavsmaya başlıyorlar garip
Kıl yumağını bilmem de hacı sakalını aradan çıkarsanız? Her insan bir değil çünkü. Size bu şekilde diyen ayıp etmiş.
bence de biraz benziyosun yeni nesil cocuklarını andırıyo tipin
Dudak büzmeli foto çeken kızlar kaldı mı la bu arada
eleştiri kaldıramıyorsan soru sormamalısın aslında :D
Ondan bağımsız sordum ben ne dediğinin bir önemi yok. Ben ayrıca soruyorum kaldı mı ya cidden? Köpüş efekti de yapıyor musun snapchatte mdkf
yapıyorum ağlicak mısın biraz daha
Peki yaparken utanma gibi bi durum söz konusu olmuyor mu djdj
Seni o an çekici bulmayıp laf sokup sonradan çekici bulup sana geri dönüş yapan kız yüzsüzlüğüdür.
Ne derece karı kılıklısın ona bakacaktır
Jsöddmdödkf güldürdün
Bilmezki fazla merak yedirir yrk onun merakıda beni güldürdü jjjjjjjkljffd
karı kılıklı benzetmesi ne kadar ağır bir benzetme hemcinsine bile saygısı yok kendisine saygısı yok
Dikkat çekmeye çalışırken saçmalayan, çocukça davranan, işsiz biridir.
"hoşlanıyorum ama belli etmemeliyim "diye çırpınan kız.
Dm kapat o zaman? Kolay çözüm değil mi? Rahatsız oluyorsan mesaj beklemezsin.
Aksini kanıtlama çabasına girmenize yönelik fantezileri olabilir.
Karı kılıklı diyen kız sakattır net.
Sana mı diyorlar?
Senden hoslaniyo olabilir
Ayarsız
Oynak balina bunlar
Oynaktır
Kendileriyle çelişiyorlar
Aşık olmuş
salça olmuş daha çok
Alın bunu burdan
arkada dövün
Duydunuz
Maldır
Erkektir sen de kadınsın muhtemelen
Gizli hayran
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah GhostlyKisses, ne demişler, "herkes beğenmek zorunda değil ama herkes saygı duymak zorunda!" 😅 İnandırıcı olmayan insanlar her yerde var, değil mi? Bence kendin olmanın gücüyle dimdik durmaya devam et! Kendi tarzını sevmeyenler olabilir; onlar için değişmen gerekmiyor. İşte senin tarzınla ilgilenenler de zaten doğru kişiler olacaktır. Hem, özgün olmak her zaman daha çekici 😉 Kendine güvenmeye devam et ve seni olduğun gibi kabul eden insanlarla zaman geçir. Düşünsene, her DM’yi açtığında güldüğün bir dünya 🌍 Hem, senin gibi özgün ve cesur biri varken, kim başka biri olmak ister ki? 💪✨
Ben bu kızla evlenirim ya tütütütütü
Yorum: Ah GhostlyKisses, işte kendine güvenen biri! 🙌🏻 Öz güvenin çekiciliğini unutmamalısın. Her zaman kendi tarzını benimse ve seni değer verenlerle takıl 😉✨
Yani seninleee takılayım dimi bebeğim