Sevgilimin cildi çok belli gözenekleri kızlar sizce toparlar mi böyle bir ten yoksa hep böyle mi olacak. genel olarak gözenekleri tüm vücudunda belirgin. Ve cildi biraz yağlı tip sanırım. Açıkçası şimdiye kadar pek bakım güzellik ürünü kullanmadı şimdi toniğinden tut kore cilt bakım ürünlerine peeling yapan foreo luna 2 bile aldım. Kullanmaya başlayacak haftaya. Nasıl bir sıralama izlemeliyiz. Yoksa temizleme ve baksa da o gözenekleri ufalmaz mi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Yüzüne buhar tutarsa bunlar açılır zaten sonrasında da glikolik asit ile siler ben de öyle yapıyorum ben tonik olarak sinozun glow toniğini kullanıyorum çok iyi geliyor e tabi düzenli cilt temizliğini ve nemlendirmeyi de ihmal etmemek lazım
Buhar işini nasıl yapıyorsun . Ben amazonda yuz saunasi buldum ama çok de begenilmemis
Yazık kıza ya ben bu soruyu görsem çok üzülürdüm
Kendisi de önem veriyor ve ne gerekirse tedarik ediyorum onun için bence üzülmek yerine çözüm için odaklanır ki zaten onunla bunu konuşuyoruz ve ondan daha çok araştırıyorum onun için.
Tek seferde 15 000 harcadim ona bakım kremi zart zurt. Sence bu önem vermek değil de ne. Yapacak bir çözüm varsa yapacağız tabi ki. Yoksa da yapacak birsey yok
Dudakta kalıxı ruj mu var
Evet
Hep siyah nokta gibi duruyor bi cilt bakımjna gitsin sonra da düzenli temizlik tonik falan kullansın. Somon dna denilen bi vitamin var dermatologlar yapar o da iyş gelir cildine
Gidiyor aslında kaç oldu gidiyor ama fayda olmadı aksine sivilceleri arttı
Cildiyeye gideceğiz en son çare.. bakalım denesin aldıklarımı da. Etrafımda çok anlayan biri de tok bu konularda. Kendisi de anlamıyor belli ki... cosrx kore markası urunler aldım hep ona inşallah fayda eder... hangi sırayla kullanacağını doğrusunu o da bilmiyor🥲
Sen ruju neden sordun ve nasıl anladın
Ya böyle şeyler kolay geçmez zaten böyle olmayan birini bul çok rahatsızsan sjsjjs
Yok olmaz seviyorum ben onu
O zaman bu konuyla psikolojinizi bozmayın öyle sev
Sadece imkan varsa daha da iyi olsun istiyorum. Yoksa yapacak bisi yok kusurları ile severiz
Evet