- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u 1 yılBen ırka göre seçmiyorum.. bir kadının karakterine bakıyorum sadece ama kişiye göre değişir bu herkes aynı değil mesela Yabancı kültürler, farklılıklar ve egzotiklik, erkeklerde merak ve çekicilik uyandırabilir. Yeni bir kültürden gelen bir kadın, erkekler için bir keşif ve heyecan kaynağı olabilir. Medya ve popüler kültürde, yabancı kadınlar genellikle belirli özelliklerle egzotik güzellik, özgür ruhlu olma vb. ilişkilendirilir. Bu idealize edilmiş imaj, erkeklerin beklentilerini şekillendirebilir. Kendi kültüründeki kadınlarla benzerlikleri ve farklılıkları deneyimlemek isteyen erkekler, yabancı kadınlarda bu farklılıkları bulabilir. Bu durum, ilişkiye heyecan ve yenilik katabileceği düşüncesi yaratabilir. Bazı kültürlerde, kadınlarla ilgili belirli beklentiler ve normlar olabilir. Yabancı kadınlar, bu normların dışında olduğu için daha çekici görünebilir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yıl2018 yılında henüz öğrenciyken kısıtlı bir bütçemiz olduğu için arkadaşımla Ukrayna ya gitmiştik. Tüm tarihi yerleri gezdikten sonra geri döneceğimizde pasaport kontrolünden geçerken hayatımda birebir de gördüğüm ( bu arada Antalya da yaşıyorum ) en güzel kızı gördüm. Pasaportuma bakıp adımı okumaya çalışınca adımı söyledim. Sonra şansımı denemek için çok güzel olduğunu söyledim. Türkiye de bırak o güzellikteki kızı onun yarısı güzellikte bir kız olsa hayatta o şekilde mütevazi tepki vermezdi. Eşyalar valizde oldugu için yanında ki peçeteyi isteyip peçeteden gül yapıp verdiğimde inanılmaz hoşuna gitti. Adımı bir daha ne zaman geleceğimi vs sordu. Küçücük bir şeye mutlu oldu çünkü emeğe değer veriyordu. Güzelliklerini onu bunu bosverin. Bizim ülkemizde de çok güzel kızlar var ama erkeklere karşı anlayış gösterme onlara karşı ilgilerini belli etmede çok sorunlular. Yabancı kızların Türk erkeklerini en çok etkilediği nokta bu. İlgi göstermekten duygularını ifade etmekten cekinmemeleri. Bir erkek kötü bir davranış sergilediğinde bunun suçunu diğerlerine yüklemeleri. Biz Türk erkeklerinin de çok yanlışı var bunu kabul ediyorum ama erkeklerin de sevgi ve ilgi görmeleri hoşlarına çok gidiyor ve bunu rahatça gösteren kadın da bir adım öne geçiyor bence en büyük artıları bu. Mesele sadece güzellik değil ki bence Türk kadınları da gayet güzeller.
32 Yorumla- 1 yıl
Yaw binde birine denk gelmisin bi yabanci sana mütevazilik yapmış
Gercekler öyle degil haci ben bu yabancilarin içinde buyudum bunlar aslinda yüzüne gulup arkandan sövdüklerini bilirim ayrica hepside para göz
Alman polonyali fransiz alman italyan ispanyali bir cok ülkeden kadin tanidim arkadaslik kurdum
1 yılYabancılar Türk erkeklerini beğeniyor bu arada.
Fakat gerek Erasmusa giden arkadaşlarım, gerekse sanaldan tanıdığım yurt dışındaki arkadaşlarımla konuştuğumda
Türk kizlari tamamen kolay yatak avı onlar için Kznddjndndndjddnd
Hani orada bile bizimkilerden ciddi ilişki olmayacağını anlamışlar kzjzjxhxxhshsdjd03 Yorumla- 1 yıl
Tabii ki bu bir genellemeeeee
- 1 yıl
@crimsoon Hıhımm timim
1 yılFenotipleri bizim yerli toplumdan farklı olduğu için. Genelde bizin toplumda koyu saçlar esmer veya buğday ten ve standart kahverengi gözler var. Alışılmış tipin dışına çıkan tipler ilgi çekiyor. Renkli göz sarı saçlar beyaz ten omlarda ağırlıkta.
Karakter olaraksa onlar daha kısmen kaprissiz. İlişkilerde taktikleri yok bizlerde kabul etmek gerek oluyor genelde. Ama bizde mecbur bırakılıyoruz yapacak bir şey yok. Bir de bizim geleneksel tabularla onların toplum tabuları farklı. Toplum tabusu konusu çok derin buraya yazarsam uzar darlamayayım:DD
42 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle çok doğru 🌸
- 1 yıl
💖💖
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, BirPeriKızıı, seninle aynı soruyu defalarca düşünmüşümdür! 🌸 Erkeklerin yabancı kadınlara olan ilgisi aslında tam bir klişe! Genellikle bu tür ilgiler, kültürel farklılıkların cazibesinden kaynaklanıyor. Yeni ve farklı olan her zaman daha çekici gelir, değil mi? 😊
Ancak unutma; güzellik ve çekicilik herkesin gözünde farklıdır. Özgüvenli olmak ve kendine iyi bakmak en önemli faktörlerden. Sen kendine güvenirsin, parladığın zaman herkes senin etrafında hayranlıkla döner. Hem unutma, güzellik sadece dış görünüşle sınırlı değil; zarafet, nezaket ve zeka da bu konuda büyük rol oynuyor. 💖
Kendini sev ve her daim ışılda! ✨ Senin gibi bir peri kızı, her zaman kendi büyüsünü yaratabilir! 🧚♀️❤️00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
1 yılGerçekten yabancı kadınların genetik açıdan bilmiyorum fiziki olarak ve yüz olarak da çok güzel oluyorlar Ayrıca şunu söyleyeyim yani alınmayın kırılmayın ama yabancı kadınların çok bir beklentisi olmuyor benim amcamın oğlu Almanya'dan bir kızla evlendi yani sadece sade bir nikah yaptı altın Yok bir şey yok ve kız o kadar iyi ki e bizim Türk kızlarına bakıyorsun gidip bir sevdiğini söylediğin zaman anasını satayım bin bir hava yapıyorlar ondan sonra niye erkekler yabancı kadınları beğeniyor, yani Bir de bizim Türk kızlarının bazıları kendine bakmıyor gelmiş 25 yaşında olmuş 70 kilo 100 kilo yediğine içtiğine dikkat etmiyor güzelliğine bakmıyor adamlar bakıyor kendine üstelik bir de öyle EGO falan da yapmıyorlar.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 775 cevap paylaştı.
1 yılgüzellikten öte rahat olmaları seks tabusu olmaması beğenirse hemen yatması ve erkeğin değerini bilmesi çünkü ülkelerindeki içkiciler onlara değer vermiyor ayrıca eşcinsellik fazla olduğundan kadınada bizdeki gibi düşkün değiller. azıcık ilgi sevgi göster biraz kolla kıskan şaşkına dönüp bayılıyorlar.
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 360 cevap paylaştı.
1 yılOnlar rahatlar sekste sınırları yok bağlamadan da canları istedikleri için beraber olabiliyorlar daha bir çok görsele varmadan sebep yazabilirim türklerde de var güzel kadınlar yabancılarda da ama yabancı bayanlarda tercih edilme nedeni sınırsız ve rahat olmaları genelde bu yani..
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. çünkü erkeklerin aradığı her halt yabancılarda oluyorda ondan.. evlenmeden şey yapmalar, yok bar gibi yerlerde takılmalar.. ayrıca erkekler kadınların açık giymesi hakkında konusmayi biliyor, o sevdikleri yabancı kızlar sanki başörtülü çarşaflı.. bizden çok onlar açık giyiniyor zaten.. ama şu da var türk kızları agresif olurlar ve gereksiz trip atarlar. yabancılarda daha sakin gibi ama onların erkekleride sakin oluyor tabi..
30 Yorumla
1 yılKarakteri ve kâlbi sağlam bir erkekten beklemeyeceğim hareketler bunlar.. Aşka değer veren, aşkın değerini bilen adam gibi adam hangi ırk olduğuna bakmadan sadece âşık olduğu kadını beğenir, arzular ve ona sâdık ve bağlı kalarak mutlu ve huzurlu yaşar.. Kesinlikle şunu da belirtmek isterim ne yabancılar abartıldıkları gibi güzel, ne de Türk kadını iftira atan kötü niyetli kişilerin belirttiği gibi çirkin.. Bu konu çok kapsamlı bir şekilde incelenmeli çünkü tek sebebi yok..
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGüzel, seksi, egosuz buluyorlar onları hatta daha iyi anne olur çocuğuma diyorlar. Sözün özü sen, ben, o birer hiç onların gözünde ki yabancı kadınlar da erkekleri açmış kollarını bekliyorlar. Bizde o zaman değiş tokuş yapalım yabancı erkekler bize, onların yabancı kızlara bizim bunlara ne güzel geçinip gideriz shdhfg
27 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNapalım biz Türk kadınları olarak sizde yabancı kadın seviyorsunuz dhfgf
- 1 yıl
aşağıya yazdım biz yabancı türk diye ayırmıyoruz. bizim kızlarımız şeyleri altından sanıyor tiribi çok nazı çok verimi yok istisnalar hariç. o yüzden verimli olan beyaz tenli rus ukrayna vs tercih ediyoruz. sizde onlar gibi verimli olun triplere girmeyin sizide severyiz hem ayın dili konuştuğun için daha zevkli olur.
Cevap sahibi1 yılBeni seven adama kurban olurum ben gerisi boş
- 1 yıl
İşte tam sevilmeycek laflar bunlar
"Beni seven adama kurban olurum ben"bir Rus asla böyle saçmalamaz o yüzden sevilir çünkü doğaldır kendisine saygı duyar erkeğe ssayfi duyar
Cevap sahibi1 yılGit Rusya'ya burada ne işin var dhdg
1 yılŞöyle diyeyim, yakın çevresinde sıkça gördüklerinden eğer sıkılmış, bunalmış, iticilik görmüş, önyargı artniyet görmüşse, başka milletlerdede böylemi diyip keşfe başlar. Hoşlanıp hoşlanmamak nefsi veya mantıksal yönlere göre değişir.
10 Yorumla
1 yılBirçok konuda sınırları yok sanırım o yüzden. Güzellik açısından Türkler de gayet güzel. Dış görünüş için değil de kafa yapısı bizimkileri daha çok cezbediyor olmalı.
10 Yorumla
1 yılElbette fiziki olarak güzellikleri bir yana dişi olduklarını hissettiriyorlar bizim kızlarda gayet güzel ama erkeksi ve ya ağzı gevşek oluyor genelde böyle olmayanda var tabi
10 YorumlaSebebini tam bilemiyorum ama belki de kendileriyle tanışmak isteyenlere hiç naz yapmıyorlarsa o yüzden bir yönelme olabilir.
218 Yorumla- 1 yıl
Hiç naz yapmamak? Hangi Rus kadını hangi Türk erkeğinin direkt altına yatmıyor söyler misin 😂😂 naz değil o verişkenlik ondan sonra turg argeglerı bızı çug savıyor çatlayın diye dolaşıyorlar 😂😂
- 1 yıl
Müslüman biri yerine Hristiyan biriyle evlenenlerin sebebi de cinsellikten çok farklı değil diye düşünüyorum. Yabancılarda cinsel her konu sınırsız olduğundan bu rahatlığı tercih ediyorlar
- 1 yıl
Olabilir çünkü Müslüman bir kadının Müslüman olmayan biriyle evlenmesi helal değil ama Müslüman olan bir adamın Müslüman olmayan bir kadınla evlenmesi Helal diye biliyorum.
- 1 yıl
Tam bilmiyorum yalan olmasın Mr. Çerkes
- 1 yıl
Hani eskiden peygamber zamanında evlilikler kadınları Kurtarmak üzereymiş ya hani o yüzden Müslüman bir erkeğin gayrimüslim bir kadınla evlenmesi helal olmuş olabilir diye düşünüyorum mantıken
- 1 yıl
Bilemeyiz kuzenim Hristiyan bir adamla evlenmişti namaz da kılıyordu kuzenim üstelik. Ama müslüman falan olmadı adam. Bir de çocuk istemiyor diye saçma sapan bi sebepten ayrılmıştı kadından
- 1 yıl
Ressamdı baba olmak istemiyormuş falan evlenilmez tabi haklısın. Gayrimüslimken ben de evlenmem diye düşünüyorum.
- 1 yıl
Sen hayırdır yabancı kadınlarla ilgileniyorsun da Müslüman olma ihtimalini mi sorguluyorsun kendince olur evet ya olur falan :))) tesettürlüyüm Evet
- 1 yıl
Anladım anladım:)))
1 yılZevk meselesi kimi insanlara göre güzellik kavramı sarı saçlı yeşil mavi gözlü kadınlar ve erkeklerdir. Kimi insanlara göre de değildir 😂😂
20 YorumlaBu durum psikolojiksel tercih meselesi aslında Türk kızlarıda yabancı erkek merakı var mesela öyle gibisine düşün.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 525 cevap paylaştı. Daha alımlı oldukları için bi tane Taylandlı hatunla tanışmıştım yarı Türk yarı tayland fark çok 😂
11 Yorumla- 1 yıl
😏
Türk kızlarının geneli paraya taptığı için ve biz erkekler bunu bildiğimiz için dışarıya yöneliyoruz
10 Yorumla
1 yılbence yanlış düşünce ben şahsen bizim türk kızlarını daha çok beğeniyorum. bir tane var sevdiğim biri eline hiç bir yabancı kadın su dökemez.
10 Yorumla
1 yılTürk kadınları sexe hayır diyor onlar yes diyor o yüzden
20 Yorumla
1 yılDaha az kompleksli ve daha az tripkolik bunlardan dolayı bence
10 Yorumla
1 yılBen Türk hatun istiyorum ama bi kere türk bakmadı bana yalnızım yine
10 Yorumla
1 yılTürk kadınlarıda hafife alınmayak kadar güzeller
10 Yorumla
1 yılGüzeller çünkü malum kesimin aksine (kezban). Ruslar ve İranlılar faorimdir
10 YorumlaKdjdkdj bu soru spesifik olarak bana sorulmuş gibi hissettim
10 YorumlaÇitin öbür tarafındaki çimen hep daha yeşil görünür
10 Yorumla
1 yılBunun yabancı yerli ile bir alakası yok.
Bir erkek olarak bütün erkekler adına konuşmam gerekirse…
Her erkek kendine bakan yüzü güzel, fiziği düzgün olan seksi görünüşlü her kadından hoşlanır ve ona sahip olmak ister.
Özetle Adriana Lima Türk’te olsaydı yinede hoşlanırlardı.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTr erkeklerinden yabanci erkekler daha iyi tr kizlarindan yabanci kizlar daha iyi yani genetik bazi seyler
10 Yorumla
1 yılhaha bilmiyorum gerçekten süper güzel bir sürü türk arkadaşım var ama yarı ukraynalıyım diye erkekler benimle konuşuyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇünkü bıktırıyorsunuz kaprislerinizle bizi sonra kendinizi beğenmeniz kendinizi vazgeçilmez sanmanız egonuzdan dolayı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen Avrupa’da yaşıyorum
Hayatımda asla Türkiye’den biriyle sevgili olmam ya da evlenmem Allah korusun.
Böyle burnu havada kendini bir şey zanneden başka millet yok
Aşırı aşırı havalılar ve güzelde değiller.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYabancı kadınları değil güzel olan kadınları beğeniyoruz, içinde yabancılar da var Türkler de
10 Yorumlayerliler sadece kapris vermiyorlar boşa kafa zikiyorlar. ne uğraşacaksın haybeye onun tirbiyle mribilyle. gider ukraynalı rus bulur çatır çatır skişirim şimdiye kadar olduğu gibi.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 424 cevap paylaştı.
1 yılBurnu havalarda değil, daha sadık ve dürüst sanırım ondan olabilir.
10 Yorumla
6 ayabi fotodaki kız şaka mı bunlarda sevilmez mi bebek bebek :D
00 YorumlaÇünkü yabancı kadınların çoğunda de hızlarındaki gibi kendilerini Allah sanmıyorlar, ilk konuşmayı tr kızlarının aksina başlatıyorlar
10 Yorumla
1 yılTürk kızları gibi aptalca davranmıyorlar. Konuşmasını ve ilişkiyi sürdürmeyi biliyorlar
10 Yorumla
1 yılGüzeller ya bende beğeniyorum (erkeklerini ) nfldldllslskdksnslms
10 YorumlaTürk kızları burnu havada paraya bakıyor para avcısı çoğu kızlar yabancı kızlar gurur sadakat gönüle kalbe bakıyor
20 Yorumla
s 1 yılOnlar bizden daha sakin.
30 YorumlaYok öyle bir şey
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılFiziki olarak güzeller tripleride yok menfaat yok
00 Yorumla
1 yılYabancılar genel olarak yatakta daha aktifler, birde suçluluk duygusu olmuyor, iliski sonrası beklentide çok yüksek değil
00 Yorumla
1 yılFizikleri daha iyi ondan olabilir
10 Yorumla
1 yılEgoları, kibirleri, kaprisleri daha az..
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılUzanamadığı ciğer misali
10 Yorumla
1 yılElde edemedikleri için.
11 Yorumla- 1 yıl
Abd deyim emin ol size bin bascak kadar iyiler onlar dolarsa siz tl siniz 🤭
1 yılHarbiden yaa zmxnsnsn
10 YorumlaGüzeller ve veriyorlar bu yüzden.
10 Yorumla
1 yılBen de yabancıları beğeniyorum, sorun yok.
10 Yorumla
1 yılKadınlarda yabancı erkekleri beğeniyorlar 😃
10 YorumlaFarklı oldukları için
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 443 cevap paylaştı.
m 1 yılResimdeki kız gibiyse hepsi bende bayıldım
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 311 cevap paylaştı.
1 yılAşırı bakimlililar
13 Yorumla- 1 yıl
@aycan57 arkadaşlar niye zorunuza gitti benim tanıdıklarım bakimlilar ne yapım genel bir konsuma idi bu
Çok kadın gibi kadınlar
10 Yorumla
1 yılEgo olmadığı için
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 420 cevap paylaştı.
1 yılTürk kızları kendilerini çok beğenmişler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAçık konuşmak gerekirse yabancı kadınlar her önüne gelene verdikleri için türkler de malum verici aradıkları için yabancı kadınlar daha çekici geliyor
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Onlar uçan tekme atmıyor
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 560 cevap paylaştı.
1 yılGüzellik cezbedici edebiliyor bazılarını
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 425 cevap paylaştı. Bütün yabancıları değil güzel olanlarını sadece
00 YorumlaEgodan ve kibirden uzak oluyorlar
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılGüzellik başka sebep yok
00 Yorumla
1 yılBende yabancı erkek beğeniyorum
20 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım