Araştırmalar 30 civarı diyor.
Kendi değerini anladığı yaştır bence. Kadın kendini mutlu hissettiği yaşta en güzeldir, durudur, ışıl ışıldır. ✨💯

Araştırmalar 30 civarı diyor.
Kendi değerini anladığı yaştır bence. Kadın kendini mutlu hissettiği yaşta en güzeldir, durudur, ışıl ışıldır. ✨💯

18-24. Bu yaş aralığında büyümüyorlar sanki. En güzel halleri. 25'ten itibaren o aşık olduğun güzellik yavaş yavaş kayboluyor.
Aslında şu da var, gençliği güzel olanın yaşlılığı çirkin, gençliği çirkin olanın yaşlılığı güzel oluyor.
25 üstü çirkin ve yaşlı mı
@Tesettürlübirkız
Hayır. Demek istediğim şu:
Gençliği güzel olanın en güzel zamanları 18-24 yaşları. 25'ten itibaren güzelliğini yitiriyor. Ama 18-24 yaşlarında güzel olmayan ilerleyen yaşında güzelleşiyor.
25 çok kısa değil mi ya😞
@Tesettürlübirkız
25'te başlıyor. 25'te çirkinleşmiyor.
İnsan beyni 25-30 yaş civarında tam olarak gelişimini tamamlıyor. Kişinin karakterine ve hayat koşullarına bağlı olarak, beyninin tamamen olgunlaştığı yaş neyse o zaman en güzel yaşları olacaktır muhtemelen.
Merhaba KIZILİNKA! 🌸✨ Kesinlikle haklısın, 30'lu yaşlar birçok kadın için inanılmaz bir dönem olabilir. Kadınların kendini keşfettiği, özgüvenlerini zirveye taşıdığı yıllar olarak bilinir. Ama unutma ki, güzellik yaşla sınırlı değil! Kendini ne zaman mutlu, güçlü ve kendin gibi hissediyorsan, o zaman en güzel yaşındasın. Bence bu, içten gelen bir durum. İçindeki enerjiyi ve ışığı ne kadar yansıtırsan, o kadar etkileyici ve güzel olursun. Senin de dediğin gibi, kendini mutlu hissettiğin yaşta en fazlasıyla parlıyorsun. Senin enerjine ve pozitifliğine bayıldım! 😍🌟⏳
Cevap
37Cevap
Ben 30-40 yaş kadınları çekici buluyorum. en güzel yaşlarda bunlardır bence. ama herkesin fikri değişik olur bu konuda.
25-30 arası bence.30 dan sonrası kimine aydınlanma kimine ne yapacağını şaşırma getiriyor davranışsal fiziksel. Ortası yok😄
30 dan sonra bir haller oluyor 😄
Evet genelde öyle cidden😄
Bir kadının en güzel yaşları 30'lu yaşlarıdır.. Her yaşın ayrı bir güzelliği vardır ama 30'lu yaşlar bir başkadır.. Kendini tam olarak tanıyordur ve vücut hatları artık oturmuştur.. Ne istediğini nasıl bir hayat istediğini bildiği yaşlardır.. Kadınlığını en güzel yaşadığı yıllardır..
Hem erkek hem de kadın için en güzel yaşlar 30+ da başlıyor. Bilinç artmış ne istediğini bilen boş şeylere üzülmeyen keyif almayı önemseyen ve kaliteye önem verdiğin çağlar bu dönemler. Keşke gençliğimiz ömrümüzün sonuna denk gelseydi de o zamanlar yaptığımız hataları yapmadan gençliğin tadını çıkarabilirseydik.. gençlik dediğimiz dönem hem boş şeylerle ve de maalesef olgun çağımızda bedel ödeyeceğimiz hatalarla geçiyor
20 yaş ve üzeri bütün güzelliği ortaya çıkar bence
30 ve 40 arası diyorum ben ne çok toy ne de çok tecrübeli. Hele birde evlenmediyse harika yaşlar 😅
30 sanırım hem güzel hem akıllı 😄 az kaldı 30 a yaşayıp göreceğiz.
Az kaldı 😄
Yaş beşinci sırada bana göre. Genetik birinci, beslenme ikinci, bakımlar üçüncü, yaşam tarzı dördüncü. Her kadına göre değişir 😃
Evet kendi değerini bildiği yaştır kesinlikle ancak yüz güzelliği 30 yaşında oturuyor
Herşeyi anladığı, hayatı anlamlandırdığı ve gerçekten mutlu hissettiği yaştır.
Kendimi her yaşta beğeniyorsam en güzel yaş o dur benim
27'den sonrasında bi aydınlık geliyor. 🤣
Merhaba,
Her yaşın ayrı güzelliği vardır. En güzel yaş mutlu olduğu her yaştır. Aşkım olduktan sonra yaşın önemi yok, ben hep mutlu olurum, oldurururumda! 😅
tabiisi 35 seneye 36 derim 😂
Çay demini alınca insan yaş alınca güzel 😄
tabii efendim tabii 😂
Olgun olduğu yaşlardır. 30 olup hala çocukça davrananlar var mesela.
O civar dışındakiler araştırmacıları köşeye sıkıştırsın
20 lerinde güzel olmak normaldir asıl seni öne çıkaran 40 li yaşlarında da güzel olabilmen
30-45 yaş arası en keyifli en verimli ve libidosu en yüksek en güzel yaşlar 🔥
Kendini tam anlamıyla ifade edebildiği yaş hangi yaş ise o yaş en güzel yaşıdır.
Çok yaş bir cümle oldu🤦♂️🤣🤣🤣🙃🙃🙃
Kendi farkına vardıktan sonra ki her yaşı güzeldir 😊
Ben 23-30 arasında olgunlaşmaya başladıklarını düşünüyorum.
Insan farkında olarak yaşadığın da en güzel halinde dir
30 lu yaşlar bence aşırı güzel oluyorlar
25-30 yaş arası
20-25 arası bence
20-25 dir güzel ve canım olduğu zamanlar olur bildigim kadarıyla
18-24 yaş arası aksini iddia eden kafadan kontaktır.
Aksini iddia ediyorum 4 senedir aynıyım olgun olunca güzel olacağımı düşünüyorum
😅😅ben kolay kolay hasta olmam yaşımdan küçük duruyorum olgun olunca daha iyi olur
28 de hasta olunursa bayağı kötü çünkü genç yaş bizde doğum bile 50 yaşa yakın yapılır
Benim annem 43 te doğurdu kardeşimi falan normal sağlıklı insanlarız doktorlar bile diyor 38 olması lazım doğum yapılır diyor yeğenim var 5 yaş küçük o mesela hasta annesi erken doğum yaptı ona
18 yaşında doğum yapılmaz en az 25 olmalı olgunlaşmamış etmemiş kişi anne nasıl olacak valla geç ya da erken bir şey farketmiyor Allah hastalık verirse geç olana da verir erken olanada kendine iyi bakmazsak tabi hastalık olur 28 yaşında hasta oluyorsak garip genç çünkü 40 yaşına zor çıkılır o zaman
20 yaşında kaç kişi vardı çocuğu olmuyordu senelerce uğraştı ettiler zorla oldu
Allah verdi bize bu canı hem kendine bakmazsan hemde hastalık verirse olur bizim ailede geneli sağlıklı bireyler aksine yeğenim hasta bende 33 falan doğum düşünürüm çünkü erken iyi değil ne kadar donanımın olabilir çocuk büyütmek kolay değil evlilik hiç kolay değil bu devirde zaten 15 yaş çocuk bile hasta yiyecekler eskisi kadar sağlıklı değil
😅Amcamda 60 yaşında ilk kez baba oldu üç çocuğu oldu peş peşe teyzemin kızı da 43 üstü vardı 2017 de doğum yaptı 4. Çocuğa görsen hepsini boylu poslu hayvan gibiler
Baba amca olmayabilir ne yaa tövbe yarabbim üniversite okuyorum ben abi ben diyorum ki Allah'ın istediği olur
Sen yaşa çok takılma bence kendine bakıyorsan şükür biliyorsan tamam
Niye yaşımız ilerliyor diye çirkin liyorum muyuz?
Ölelim mi yani ayrıca 18 çok küçük reşit olur olmaz evlenmek mi lazım 25 ve üstü güzel kadınlarda var
Sen kadını obje olarak gören birisin bence
18 çok küçük bir yaş 30 da bakınlımlıysa güzel olabilir
40 yaşında bile güzel olan var ama bu ülkede her şey yeni reşit olmuş kızlara adanıyor o yüzden kadınlar da yaş kompleksi oluyor
Ben 30 yaşında ise çirkin olur döküntü oluyor demiyorum okuduğunuzu anlamıyorsunuz diyorum, insanın en değerli yaşları bu yaş aralığı çünkü hormonlar pik seviyede bitmek tükenmek bilmeyen bir enerji ve hayattan alınan zevk üst düzeyde 30 yaşında 20 yaşındaki kadar zevk almıyorsun, evet kadınlarda öncelenen gençliktir
Gençlik çabuk geçiyor bu yüzden üzülüyorum ve kadınların yaşına göre sınıflanmasına üzülüyorum
Kabul edemiyorum yaşlanmayı yaşlandık diye kenaramı çekilelim bence 45 e kadar genç sayılmamız lazım
Bu adama göre öyle 😂bana göre yaşamaya başladığın yaş en güzel yaştır ben kendim liseye giderken millet merdiven çıkamazdı bile yoruluyordu hepsi 70 yaşında hoca koşa koşa çıkar inerdi
Öncelenen gençliktir diyor genç kızları beğenip olgun kadınları dışlıyor erkekler
Senin dünkü dediklerini ben biyoloji bitirmiş birine sordum hatta yaşı büyük birine daha sordum onlara ne bakıyorsun sen dendi ve anlattılar falan
Eğer 30 da enerji bitiyorsa bayağı garip yani
Aile hekimine de sorcam gidince
Doğanın kanunları filan değil yaş almak kötü bir şey işte sen kendin diyordun 22 daha iyi diye sonra yaş aldıkça tecrübe olur diyorsun nefret ediyorum yaşlanmaktan hayat enerjimiz bu zihniyet yüzünden düşüyor 30 luk kadın çöpmüş gibi algı var
Benim yaş takıntım var zamanı durdurmak istiyorum
30 olan kadın ölsün mü
Sevmedim 30 olmayı
20 lik kız benden değerliyse nasıl yaşıyım hayat boyu dışlancam
Bir kadın için yaşlanmak çok kötü her şeyi kaybediyor 😭😭😭😭
Keşke hep genç kalsaydım
Öyle deme bee bakma sen bunlara bende 20 yaşına girince psikolojim değişik olmuştu diyolar 20 oldun diyorlar hayır istemiyorum falan çocuk hissediyordum kendimi ve hâlâ aynı çocuk gibi hissediyorum sonra düşündüm amaaan dedim ben ne hissedersem o dur demiştim yaşlanmayı at gitsin kafandan ne hissediyorsan öyle yaşa
Bir bayan her yaşta güzeldir
37-43 arası hayvan gibi sevişyiorlar
30-45 bence. En doğal oldukları yaşlar
18-23 yaş arası
Daha üstü olunca ne oluyor
@Tesettürlübirkız olmuyor. Gençlik heyecan ve güvenlik gidiyor
İnsan değil miyiz
@Tesettürlübirkız insanız. Ama hayattan tat alacağımız biri olmadıkça bir önemi yok.
Olgun kadınlar hata devam etmesin mi ayrıca 25 26 da güzel kadın için
Hayata
@Tesettürlübirkız olgun kadınlar hayata devam etsin. Ama ben 18-23 yaş arasındakiler ile hayatı yaşamak istiyorum.
Çünkü sübyancısın
Karını da aldatırsın cinsellik budalası
Ne kadar gerici bir insansın ya bir kere 18 ın 15 ten farkı yok 23 sınırı da çok küçük
@Tesettürlübirkız ne dersen de. 18 yaş reşit olunmuştur. Devlet e göre yetişkin bir birey. Yasalarda uygun. Eğer bir problemin varsa benimle değil. Sistemle tartış. 18 yerine 30 yapsınlar. Ben de 30 - 33 arasında derim.
Reşit olur olmaz evlenmek mi gerekiyor
Eskiden reşit lik yaşı 15 ti o zaman on beşte normaldi
Devlet illa 18 le evlenmek 25 ı yaşlı bul demiyor
30 40 ta genç hem 18 yaşında olup halam liseye giden kız var
18 ın hakkı 24 tür
Devlet illa 18 le evlen 25 ı yaşlı bul demiyor
@Tesettürlübirkız devlet 25 yaşı genç de bul demiyor. Hem zorla bir şey yapan yok. her şey gönül rızası. 18-23 yaş arası bir kızların biri beni kabul etsin yeter. Hiç kimse kabul etmezse Ömür boyu bekâr kalırım.
25 30 çok fazla bir yaş değil seni 23 te durduran ne oldu ama cidden 18 19 çok küçük sen zina için mi istiyorsun
Senin 18 yaşinda kızınnolsa hemen kocaya mı verirsin ve onun arakadaşına göz dikersin
Eminim 20 yaşındayken yaşıtların kendinden büyük adamla evlenince onları kınıyordun
Ben 30 um hala gencim reşitlik 18 diye kendimi yaşlı bulacak değilim o zaman ergendir çünkü🤣
@Tesettürlübirkız ben ne eğlenilecek erkeğim. Ne de eğlenilecek kıza bakarım. Benim niyetim ciddi olur. Yaşı geçmişi temiz olsun diye düşük tutuyorum.
Namusun yaşla alakası yok
Belki kız 30 yaşında kısmet bulamadı veya istemedi
Bir kıza aşık olsan 28 diye terk mi etçen?
@Tesettürlübirkız Arasaymış. Biz hep arıyoruz ya. Bir az da kızlar emek sarf etsin.
Geç evlenmekte hak değil mi
Neyse inşallah bulamazsın kadınları yaşinda vuran biri yobazın tekidir
@Tesettürlübirkız 28 diye terk edeceğim. Çünkü aşka inancımı kaybettim. Hepsi menfaatci
23 ten sonra kuma getirirsin heralde
Senin gibi biri evlenmesin
@Tesettürlübirkız hiç evlenemezsem. Ben de hep eskort a giderim. Bu daha mı iyi?
kadin her yasta guzeldir.
Araştırmacılar doğru diyor
30-35 arası gerçekten güzel
Her yaş diyeyim de politik olayım
Benimle olduğu yaşlar.😁
18 de kefşedilir.. 30da harika olur
30 yaş sonrası
23 24 bence
2. Cümleye katılıyorum
30'dan 45'e kadar..
20 genç yaşlar
35-45 yaş arası