Ben 21 yaşındayım 18 yaşındaki halime göre yüz hatlarim çok iyi oturmuş durumda ve çok daha güzelim merak ediyorum bunlar en güzel zamanlarım mi yoksa bir kaç yıl sonra daha güzel olabilir miyim 😂
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Kendini yeniliyor ve bakımlıysan olduğun her yaş güzelsindir. Bana her aldığım yaşla daha bir güzelleştim gibi geliyor...
Aynen
Arkadaşlar benim seviye yetmediği için mesaj atamıyorum bana mesaj atar mısınız birşey soracağım
Güzel kadın iki defa ölür; birisi güzelliği solduğu zaman, öbürü ise herkes gibi ölerek. Güzelliğinizin uzun yıllar sizle beraber olması dileklerimle 🙏 Kendine iyi bak güzellik ☺️ Takma kafayı böyle şeylere:)
şu an tazesin bedensel olarakmama en güzel olduğun yaş denemez.
Ben de öyle düşünüyorum hâlâ yüzüm çocuk gibi elim kolum bile bana buyumemisim gibi hissettiriyor😂25 li yaşlarda çok iyi olur gibi hissediyorum çünkü yaşlanmayan ama zamanla guzellesen biri olucam gibi geliyo
Hayat yorgunluğu çöktüğünde üzerine o düşünce de kaybolmaya başlar :) ruhunu diri tutmaya bak sen
Normalde kadınların yazması gerekir. Abazalar toplanmis4her zamanki gibi. 20-24 yaşlar. Bakımlı olduğu sürece daha da uzar.
Bence her yaşın ayrı güzelliği vardır gençken güzelliğin yaşlanınca olgunluğun bilgeliğin ama her ikisinde de naifliğin ayrı bir havası vardır.
5 senen var uzun uzun bak aynaya 😂
Benim bir ablam var kız benim yaşımdayken benden çirkinmis şu an 29 yaşında abartmıyorum ekrandaki bir çok oyuncudan güzel evet eskiden de aynı dolgun dudağa 178 boya 55 kiloya beyaz tene sahipmiş ama eskisiyle alakası yok şu an ve sıfır estetik tek yaptığı saç renginde giyimde kusamda kendini bulmak ve zamanın ona iyi gelmesi o yüzden umudum var 😂
Kendimi aşşağılanmış hissettirdin allah razı olsun ya 🤦🏼
Bence 35 yaşa kadar kadinlara bir güzellik geliyor eğer kendine iyi bakmissa ve 35 den sonra kendini ihmal etmiyorsa 45 e kadar gerçekten 20 li yaşlardaki kızlardan güzel olan kadınlar biliyorum umarım onlardan olurum 😂
Merak etmem normalmi 🙄
şu an bana psikolojik baskı yapıyorsun 😂😂
Beni mi
Yes bro 🤦🏼
25 yaş tam oturmuş cukka yaşıs
Bence de en güzel olduğu zaman 21 yaşındaki zaman
Her yasin ayrı güzelligi vardir
İdare et işte daha fazla güzelleşme :D
bakımlı kadın her yaşta güzeldir
Resmini görmeden karar veremem 🤦🤦
Daha güzel olursun ilerde
30-35 arası
Peki şu an 28 yaşında olup gercekten çirkin olan ve şu an bile 35 görünen bir kadın tanıyorum dişleri bile 50 yaş insanlardan kötü yüzü aşırı çökmüş durumda cildi lekeli burnu fazla büyük bir kadın bu kadının ileride 30 lu yaşların ortasında mucize eseri güzelleşme şansı var mı sence?
Hayır tabi ki yok ama genelde çoğu kadının kendini bulduğu keşfettiği ve kadınligini bildiği yas aralığı bu. Belkide o kadın senin gözünde öyle, belkide başkaları güzel çekici buluyor
30-40 yaslar
Peki şu an 28 yaşında olup gercekten çirkin olan ve şu an bile 35 görünen bir kadın tanıyorum dişleri bile 50 yaş insanlardan kötü yüzü aşırı çökmüş durumda cildi lekeli burnu fazla büyük bir kadın bu kadının ileride 30 lu yaşların ortasında mucize eseri güzelleşme şansı var mı sence?
Genel soyledik Şu an sa guEldir. Dedihim yaslarda kadinlar hem olgunlasmanin verisgi guEllik hem o guven kaynakli durus hemde daha tecrube etmelerinnedeninile en guzel yaslari
30-35
25 tam genc su gibi zamanlar
25 35 arası
28 30
30 yaşdır
Zaman gosterir
Aynısını bende düşündüm geçen sjsjsj
20-35 arası
Yirmi dört
Olgunlaşır insan
23 tür bence
24/30 araaı