Z kuşağı: 1996 - 2015 doğumlu.
Y kuşağı: 1977 - 1995 doğumlu.
X Kuşağı: 1965 - 1976 doğumlu.
Baby Boomers: 1946 - 1964 doğumlu.
Gelenekçiler veya Sessiz Nesil: 1945 ve öncesi doğumlular.
🎈
Selams 🎈
Z kuşağı neden yaşından büyük gösteriyor¿
Cinsiyet farketmiyor bu arada 🙄

Genetik yapımız zamanla değişti, Y kuşağının beslenme alışkanlıklarıyla bizimkiler arasındaki farklar var zararlı besinler çoğaldı ve kalitesiz ürünler satılıyor. Eskiden gıdalar daha doğal ve sağlıklıydı, ancak günümüzde bu durum değişti. Ayrıca, ülke ekonomisinin durumu da gençlerin yaşam kalitesini etkiliyor. Z kuşağı, çoğunlukla anksiyete ve depresyon, gelecek kaygısı gibi psikolojik sorunlarla mücadele ediyor. Bu durum, hem genetik değişimlerin hem de ekonomik koşullar gençleri etkiliyor.
Evet ya, doğru
Bende bunu hep çevremde fark etmişimdir. Şimdi boyları da fiziken epey uzun ve yapılı tipler Z kuşağı dediğimiz. Y kuşağı ise daha minyon özelliklerdeler gerçekten ve baby face onlarda görmek daha mümkün halde. Z kuşağında sigara alkol gibi ürünlerin tüketimi çok yoğun ve hazır gıda rafine şekerli ürünlerin tüketimi de fazla. İçsel beslenme dışı da etkilemiş durumda. Y kuşağı daha çok bedenini dinleyen nesil ve hazır gıdalardan uzak. Z kuşağı doğayla vakit geçirmektense teknolojik olan nesnelerle vakit geçirmeyi tercih ediyor. Doğayla buluşmak iç içe olmak gençleştiriyor ben buna inanırım.🍀💚
Yeni nesil kendini büyük göstermek için saçma bir şekilde çaba sarf ediyor.. Yaşından büyük davranmaları.. Genetiktende oluyor bazıları ama Z kuşağı kendini yakıyor.. Banada sen nasıl 23 yaşındasın diye soranlar oluyor. Bende yaşımdan küçük gösteriyorum. 😊😄
Katılıyorum, sebebi büyük göstermeye çalışmaları zaten. İstisnalar elbette var 😅🤌
Teşekkür ederim🌸
Rica ederim 🌺🌺
Kendimi yanlarında minicik hissediyorum bu çok hoşuma gidiyor sjfjf
Dışardan 30 dediklerim 18-19 çıkınca şok olmayı bıraktım artık.
Evet sen mesela 18-19 gösteriyorsun djdja
Sende 20'sin benim gözümde djdj 💅
🫠🫶 iltifata iltifat aldım en sevdiğim dhdjs hem de hemcinsimden
Bende aldım kabul ettim, mutluyum dhfj🙂↔️💅
🫠🩵
Teşekkürleeer.🫡💅
Rica ederim ☺️
Cevap
70Cevap
Selams ✌️ bence genetik ile alakalı ya da beslenme stres konuları ile alakalı. ben mesela 24 yaşındayım ama beni görenler 20 yaşında mısın diyor. tabi bazıları yüzü babyface olur mesela minyon durduğu için da yaşından 10 yaş genç duran bile vardır.. kimisi de 40 yaşındadır ama 30 gibi durur mesela
Rahat buyuyolar çoğunun obezite sorunu var Yedikleri hazır gıdalarinda etkisi var tabiki
Biz annemizin hazırladıkları yemekleri yerdik sağlıklı olanı simdikiler kızartma hamburger noodle bilmem ne saçma sapan beslenme aliskanligi hareketsizlik sonra birçok hastalik bunlar etkiliyo bence
Bu rahatlığın sebebi ne acaba, çok tuhaf. Biz meslek edinelim vs diye ne çabalar verdik. Bunların hiç emeklilik kaygısı falan da yok
Başka etkenler var ama en çok annelerin suçu bu herşeyi çocuğun önüne koyveriyolar çabalama yok bekleme yok istediği an onlerinde her şey..
Aslında çok büyük bı kötülük bu yapılan çocuklara bisilere sahip olmak için cabalamalarini sağlamak lazım onun o zorluğunu görmesi lazım birde laf çıkmış çok sinir olduğum Ben çocuğumu doğurdum o bana bakmak zorunda değil..
Bu sözde bencillikten başka bişi yatmiyo çok saçma o çocuk benimse bana saygı duymak zorunda yeri gelince de işime koşmak zorunda hayat destek olmak için yokmu sence benmi yanlış düşünüyorum?
Doğru, anne babasına "kanka" diyen, saygısızca davranan, onlarla dalga geçtiği videoları İnternete yükleyen bir nesil yetişiyor.
İşte böyle biz hep saygıyla büyüdük bişi yapacağımız zaman annemizin gözünün içine bakmasi yetiyordu..
Ama şimdiki aileler tek çocuk kendilerindeymis gibi kizarsa yaptiklarina incileri dokulecekmis gibi hep çocuğu haklı hep çocuğu mükemmel gibi davranış sergiliyorlar..
Ama böyle olmamalı neyse hakkı onu vereceksin yeri gelince kizacaksin yeri gelince zorlukta bırakıp onun aşmasını sagliycaksin haksiz olduğunda soyluyceksin..
Yok be, zorlukları görünce kaçıyorlar.
Evet maalesef.. Ondan sonra gelen A kuşağına da geçmişler olsun.
Hayırlı günler bebişim ☺️
20 yaşındayım, tanıştığım kimi kişiler benim yaşımdan daha büyük durduğumu gösteriyor, bu testosteron ve maskulenlik ile ilgili. Sürekli eliyle 31 çekip, abur cubur yiyip testoyu düşürünce maskülenlik gidiyor, benim de bu tür şeylerle işim olmadığı için ve sporla ilgilendiğim den ötürü Testo yüksekliği yaşıyorum.
25 gibi duruyon
Yüz hatlarınla alakalı browskii
@kauren Otuz bir çekmenin testoyu düşürdüğü bir koca karı inancıdır. Otuz bir çekmek, testoyu falan düşürmez sallama.
Fizyolojik bir bozukluk olmadıkça mastürbasyon yapmanın testosteron seviyelerine, ejakülasyondan hemen sonra olan artış haricinde herhangi bir önemli etkisi yoktur. Yani kas gelişimine olumlu ya da olumsuz bir etkisi yoktur.
Mastürbasyon, en başta zevk verir ve iyi hissettirir. Prolaktin salgılanmasını tetikleyerek uykulu hissettirir ve uykuya dalmayı kolaylaştırır. Kalp krizi ve prostat kanseri riskini azaltır. Daralmış damarların ve solunum yollarının açılmasını sağlar. Taze ve güçlü spermler üretilmesini sağlar ok.
Y kuşağında bu kadar herkes birbirine benzemeye çalışmıyordu z kuşağında tüm kızlar ve tüm erkekler nerdeyse aynı tip bu üzücü (bende z kuşağıyım) ve z kuşağında aşırı her şeyi mükkemelleştirme (nasıl yazıldığını unuttum mk) var 0 beden v çene uzun sağlıklı ince saçlar renkli gözler naif kaşlar erkeklerde ise kaslar ve bisiklet koltuğuna benzeyen yüz öne çıkıyor y kuşağında ise biraz daha doğallık var
Doğruluk payı var
Y Kuşağının büyük bir bölümü teknolojik gelişmelerin ortasında doğdu. Doğduklarında evlerde bilgisayar, internet yoktu. belli bir yaşın üzerine çıktıktan sonra tanıştılar ve hem yokluğu hem de varlığı gördüler. Bu sebeple de hem fiziken, hem de ruhen sonradan elde ettikleri değerlere sahip çıktılar. Her şeyi doğduğunda eline alan nesil, sahip de çıkmadı, önem de vermedi. Dolayısı ile Y kuşağı bir anlamda sahip olduğu her şeyi koruyan nesil oldu. Özellikle ilk yarısındaki kesim böyledir.
Sebebi basit. Daha iyi besleniyorlar ama hormonlu besleniyorlar. Spor salonlarında protein tozu alıyorlar. Bu protein tozu yutanlar erken yaşlanacaklar çünkü steroid etkili kimyası sebebiyle vücutta testosteron artışına sebep oluyor ve bu da erken yaşlanma sebebi.
Korkarım ki Z kuşağının hepsi olması önemli bir bölümü 55-60 yaşında ya ölecek ya da kronik hastalıkların pençesine düşecek.
Kesinlikle öyle. Beyin yaşlarıda oldukça küçük. Geleceklerini düşünerek hareket etmiyorlar. Cocuk 350 bin TL kredi, taksitli avans borçları var, parayı ödeyemiyor, hala daha tatile gidecek.
1 gram altınları yok kenarda. Son 3-4 yıl içinde gördüğüm 22-29 yaş aralığındaki kız-erkek hepsi böyleydi, yazık.
Z kuşağından bik cacik olmaz. Zibidi kuşağı onlar.
Hiç bir konuda bilgi sahibi olmadan her şeyi bilen ukala kuşağı
Çalışmak gayret etmek emek göstermek nedir bilmeyen ama kısa yoldan zengin olmak isteyen miskin kuşağı.
Cahil cesareti diyebileceğimiz saçma sapan özgüveni olan kuşak
♥️♥️♥️
Abla herkes yaşlanacak tamamda yukarda yazan adam abartmış bence
Niye genclerden nefret ediliyor onu anlamiyorum. Sümer tabletlerinde bile genclerin durumundan yakınırlar. Sizin gençliğinizide biliyoruz emolar , apaçiler , kekolar 😂
Tuğçe 'cim canim kuzum şu anlamda onay verdim çalışmak istemiyor çoğu bı komşumuzun kızından ve diğer kuzeninden örnek vermem gerekirse çabuk yoruluyorlar azim yok cunku şu an her şey ulaşılabilir ulaşabildiğimiz her şey heyecan ve azmimizi bitirir zibidi vs tamam onlara katılmıyorum ama genel anlamda böyle çoğu bizim işyerinde bile çalışmak istemiyorlar daha yeni girmisler ise bıktık diyorlar kaç sene çalıştınız arkadaş bı tırnaklarınızi kazıya kazıya gelin biyerlere
Haaa azim yok evet bende de yok yeğenim de aynı o daha beter 5 yaş küçük o benden her şeyi yaşamış bilmiş gibi konuşur 🤣🤣
Tuğçe çok tatlısın ayrıca ben ayirmiyorum benden yaşça büyük ablanın kizida herşeyi hazır bekliyor meyveyi bile annesine dogratiyor her istediğini aldırıyor vs ama çok da seviyorum birazda ebeveynlerden kaynaklı diye düşünüyorum yetiştirmeden kaynaklı birazda çünkü sorumluluk verilmiyor gençlere anne baba hep onların bütün ihtiyaçlarını onların yapabileceği şeyleri bile anne baba üstleniyor birazda bundan sanırım
17 yaşında yeğenim de var 🤣o da meyveyi suyunu babasından annesinden ister birde bana derdiler 12 falan yaşım vardı anneden isteme diye arkadaşımda aynı evli ama o çocuğu var evi temizlemez çocuğa bakmaz abur cubur alır yer falan değişikti
Evet o yüzden 30 yaş altı evlilik saçma bu devirde 😄 kendimi iyi biliyorum ben tembel biriyim yapmam ki
Z kusağı internet içinde doğdu yurt dışındaki kendi yaşıtları aynı işi yapıp daha az çalışarak daha fazla şeye sahip olabiliyorlar. Z kuşağı kendinden önceki kuşaklar gibi kölelik etmeye meyilli değil. Senin bir araban bile yoktur eminim ama yurt dışında 15 yaşında çocuklar , tatilde çalışarak iyi ya da kötü bir araba alabiliyorlar, bizim gibi 4 sene aynı telefonu kullanmıyorlar , gıdaya ulaşım daha kolay bizdeki nesil kredi ile pizza sipariş ediyor. Zamaninda lise mezunu oluo hemşire olanlar , ilkokul mezunu olup toplama çıkarma bildigi icin memur olabilen bunaklar z kusağına laf atmasın
Y kuşağınıda biliyoruz. emolar , apaciler , kekolar insana benzemedik tiplerde sizin zamanınızda çıktı
Kendini normal zannedip en degisik olan nesil sizsiniz. Ayrıca Z kusağı kendinden önceki kuşaklara göre daha az önyargılara sahip
Z kusağının tek derdi avrupa hukuku ve standartlarında bir yaşam. Ama Z kusağından önceki nesiller buna kafa yormak yerine bir kimseyi dini görüslerinden dolayı linçlemeye , ayrımcılığı daha önemli buldu
Bak hemen yalanlar uydurmaya baslamis gercek olsa bile umrumda degil. Benim babamdan kalma satmadigımız 40 milyon tl lik arsa var ama ben bunla övünmüyorum ben kendinimi kurtariyim keyfime bakiyim demiorum ben sosyolojisi daha iyi insanlari daha kaliteli bir coğrafyada yasamak istiyorum
Senin mal varlığın umurumda değil ve istersem bana ezik ve ergenus gibi yaptiginiz hakaretlerden dolayı dava açabilirim
Ama senin acinilası bir insan oldugunu düsündüğümden yapmiyorum
40 milyon sence yeterli bir paramı?
😂😂😂
Sen zenginsen neden kamuda çalisiyorsun yoksa sende çift maas alanlardan felanmisin , tanidigin felanmi var
Bak benim icin herseyden önemlisi bir hukuk devletinde yasamak sonrasinda refah zaten olacaktir. Ben senin gibi bencil degilim istersem Şu an satar arsayı 20 milyon tl ile yurt disina tasinirdim. Ama ben kendim birsey elde etmek istiyorum. ama bu ülkede emeğin değeri yok
Daha kamuda çalisip gece kondu hariç 5+1 ev sahibi olamayacagini kafan basmiyor yalan soyledigin ordan belli. ya da belki baba veya koca parası yiyerek kendini tatmin ediyorsun ama oyle olsa kamuda çalışmazdın.
Ya yalancı bir fakirsin ya da sonradan görmesin. Emin ol bendeki arsa sende olsa hemen satıp işini bırakırdın
😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣komik kiz
Benim sana kanıtlama gibi bı derdim yok ama senin inanmama gibi bı derdin var bunlar normal şeyler abartılacak bı durum yokki neden hala çeneni yoruyorsun sana yazık gerçekten diyorum seninde saray gibi evin olabilir bunda inanmayacak ne olabilir ki ya da araban olabilir ne var bunda?
Kendimle finans ile alakalı bir derdim yok. Ben istiyorumki hukuk devletinde yasayalim , zenginlerde vergi ödesin , mesela bazi sirketler vergi ödemiyor bunu biliyormusun , bilinçli vatandassan bilirsin. bu hukuka aykiri ve gelir eşitsizliğini doğuruyor. Benim durumumun iyi olmasi ülkedeki sorunları görmezden geleceğim anlamına gelmez ben milliyetci ve vatansever bir insanım Atatürk bize bu cumhuriyeti hediye etti ve bizde onu yücelteceğiz. Atatürk kendinizi kurtarın ülkeyi bosverin demedi eğer öyle deseydi bugün bu ülke bir hindistan bir afrika olurdu. Ama gel görki ülkeyi kurtarmak ülkenin düstügü vehameti anlamak için okumak yetmiyormuş , yurt dışındaki gelismis ülkeleri gezmek onların sistemini ülkemiz insanlarina göstermek ve dahi ordaki üniverstlerde eğitim alıp ordaki teknolojiyi buraya getirmek lazim. Ama Şu an burada ülkenin sorunlarindan bile bahsedemiyorsun yoksa tutuklanirsin.
Senin beni anlamani istemiyorum. Mesele beni anlamanda veya anlamamanda degil mesela kendini anlamanda eminim kendinin nasil bir insan oldugunu görmüyorsundur
Ayrica zaten malum zihniyette insanlari cok umursamiyorum , hakaretleri sinirimi bozarsa dava acarim olur biter. Hiç yapmadigim biside degil.
Neyse artik benle muhatap olma lütfen
Yazık
Kavga etmeyin yahu😅😅herkesin parası kendine herkesin düşünce şekli farklıdır yapacak bir şey yok
Herkes için geçerli olmamakla birlikte doğru kabul edilebilir diye düşünüyorum ya bu önerme 😂 7 yaş küçük kuzenim var benden 5 yaş büyük gibi duruyor genler desem aynı genler onda da var. Bodur tavuktan sonra yeni trend Y kuşağı her daim piliçtir olacak sanırım 😂😂
Çünküsü fazla kimyasal ürün kullaniyorlar. Saygım sonsuz benim kız kardeşim de kullanıyor. Tırnak yaptırıp sac boyatiyor iki de bir saçlarına yüzüne biseyler sürüyor sıkıyor kardeşim bi sal kendini bi sal nefes alsın cildin çıksın sivilcen nolmuş bi bırak rahat etsin cildin diyorum inanmıyor bana. Ben 99'luyum o 2000'li. Mezuniyetine gittiğimde arkadaşları kardeşin mi demişti bana. Bazen büyük gösterdiğim oluyor o ayrı 😄
Evet bu konu sosyal medyada gündem olmuştu, buna neden olarak kullandıkları kozmetikler, yeme alışkanlıkları, dış görünüme fazla takıntılı olmaları vb gösterilmişti.
Evet okudum onu
Z kuşağının doğar doğmaz yaşadıklarını ağaç yaşasa eğilir, dağ yaşasa bükülür, deniz yaşasa kururdu. İnsan yaşadı, yaşlandı.
Doğru, çok fena bir zamana denk geldiler..
Dışarıda fark ediyordum acaba bi bana mı öyle geliyorlar diye. Bilimsel olarak gerçekten öyleymiş.
Aynen öyle bir yazıya denk geldim ve aaa cidden öyle kanısına vardım.
ne alaka ben küçük duruyorum ayrıca eski kuşağın genç gösterdiğini kim demiş 4-6 çocuk yapan nesil ne kadar genç gösterebilir
www.google.com/search
Çok var böyle örnek haber ve araştırmalar. Bu benim düşüncem değil sadece. Erkeği kadını da farketmiyor. Z kuşağı yaşından büyük gösteriyor, Y kuşağı ise yaşından genç gösteriyor
valla ben yaşından genç gösteren yaşlı kuşak görmedim
yaşlanma konusunda da bir sürü etken rol oynuyor hava kirliliği, güneş , hormonlu meyve sebze et
mesela soğuk iklimdekiler hep daha genç durur sıcak iklimdekiler daha çabuk olgunlaşır sebebi bu
Yaşlı kuşak değil orta yaş deniyor. Ben de yaşını gösteren Z kuşağı bireyi görmedim 15-16 yaşındakiler 25-26 gözüküyor
2003 sonrası öyle biraz
ama şimdi aşırı makyaj yapanda var o da etkiliyor bozuyor cildi de
Evet, çok erken yaşta başlıyorlar makyaja hatta bazıları estetiğe. 12--13 yaşlarında ben daha barbie oynuyordum, şimdikiler sevgili yapıp tiktok çekiyor sjfjs
Taylor swiftin karşısında bir çok genç sanatçı kişinin şansı yok bence. Yıllanmış şarap gibi gittikçe değerlenir. Bizim fenomenimizde öyle
Kim feno
🫵
Parmak gösterme bana dhsj
Sihirli parmak o şfşd
🙏😊
Bu dünyada bu savaşlarda ülkede bu şartlarda hala bu şekilde görünüyorsak bunada şükür
Doğru ya çok zor zamana denk geldiniz.
Maalesef
Yanlış zamanda doğmuşlar ablacım. Hayat şartları iyice yaşlandırmış z kuşağını.
Evet kuzum
Bende bunun farkındayım. Bu hazır ve işlenmiş gıdaların son zamanlarda artması ile sanırım tüm düzen bozuldu. Hormonlu gıdalar vs de derken durum bu demek ki. Yani ihtimal dahilinde olabilir bu söylediklerim.
ben değilim ya çok küçük gösteriyorum maalesef ama jenerasyonumdaki insanlar çok büyük duruyor. millie kendi kendini mahvetti çok güzel bir yüzü vardı şimdi tra. esti gibi duruyor çok yazık…
Evet çok var öylesi.
Geöen haberlerde z kuşağı daha erken yaşlanıyor diye haber çıktı
Hıı, neden ama
Y kusağı zamaninda cikmadımı emolar , apaçiler
Simdi bizmi degisik olduk
Çünkü yeni nesil çok makyaj ürünü kullanıyor ve estetik yaptorıyor bazısı ufak yaşta o yüzden haliyle olgun aurası güçlü sanırım bazısının. Ya da dünyanın sonuna doğdukları için hshhs Bana kardeşim yaşında ki çocuklar bakıyor 😄
Z kuşağı gerçekten büyük gösteriyor, boyları bile çok daha uzun 😄
Evet :D neyle besleniyorlar acaba
Çok çabuk yaşıyorlar bu hayatı 😅
Bence evet normal kendine bakan biri her zaman genç ve güzel gözükür aynı senin gibi Kraliçem 👑😊
Teşekkür ederim :))
Ablamı benden küçük zannediyorlar sinirim bozuluyor
Ben ve kız kardeşimi de öyle zannediyorlar. Hoş, onun bir de çocuğu var.
Bence hep bu kimyasal kullandıkları şeylerden ve yediğimiz GDO'lu yiyeceklerden.
Abla senin daha öncede böyle sorularını gördüm de merak ediyorum çok mu korkuyorsun genç nesilin daha cazibeli olmasından
Yoo, keşke yaşlarına uygun davranıp hareket etseler.
Ve bence çoğu z kuşağı genç duruyor ben ve tanıdığım tanımadan gördüklerim nerdeyse hepsi küçük duruyor
Ya Z kuşağı denilince akla şu tiktokcular falan geliyor belki de o yüzden o kanıya varıldı. Bunun tartışması çok yapılmış çeşitli sosyal medya platformlarında
😂😂😂😂botokx olabilir mi
Bu arda yanlışta yazmış olabilirim 😆
Genç gösteriyoruz çünkü bunu hakediyoruz Z kuşağı gitsin sanal oyunlar oynasın reel tip onlar için önemsiz sanal karakterleri yakışıklı olsun yeter 😃😃
Çünkü genc tarzi kamufle elbiseler giyiyolar arkadan genç görünüp yüzünü döndüğünde gerçek açiğa vuran aslinda genc olmayan genc gibi görünen bi sürü ihtiyar tanıyorum. Kendine iyi bakmak önemli.
Bende y kuşağındanmışım internette yazılanlar doğru ise. Z kuşağı çünkü İnternete maruz kalarak o radyasyona maruz kalarak büyüyor. O da cilt dahil her şeye zarar veriyor aslında.
Şaka değil, gıdalar ve maruz kaldıkları diziler, sosyal medya vs... sebepleriyle ergenliğe erken girip bu şekilde erken yaşlanıyorlar maalesef...
bilmem ki ben z kuşağıyım ama aşırı küçük duruyorum
23'üm ama 16 gibiyim dhndssm
Tabii ki, sizin gibiler de var. Sanırım bu daha çok şu Instagram ve tiktok z kuşağı için söylenmiş 😅
www.instagram.com/.../?igsh=MXFmcWE2YTdhaHVpNg==
Şöyle bir şey 😅
şaka değil çünkü bizler son estetiksiz dolgusuz vs katkısız kadınlarız z kuşağı ise çok uğraşıyor kendi ile dolayısı ile bizlerden büyük görünüyorlar
Yok öyle bir fark. Ayrıca Z kuşağı bilmem ne kuşağı diye bir şey yok. Bunlar uyduruk tanımlar.
Bende Z kuşağıyım ama yaşıtlarımdan küçük duruyorum hepsi koca kadına Adama dönmüş saçları beyazlamış kilo almışlar falan
Şaka değil gerçek. Bendebn küçük çocuklar Ben den daha büyük gösteriyorlar. Sorunları çok takıyor, dert ediyorlar
Sağlıklı büyümüş olması. Yani dışarıda gezip dolaşıp oynamak fiziksel olarak da geliştiriyor. Belki de ondandır.
Aşırı makyaj, estetik biraz da genetik şans. Benden genç olup, yaşlı gözüküp bana teyze diyenler oluyor:)
E dolgu yapar makyaj yapar çok bilmiş takılırsa doğallık kalmaz y kuşağı dolgu mu görmüş kapatıcı mi doğal güzellik
Z kuşağı tamamen fiyasko yaşlarından olgun görünme çabaları var ama kafaları sorsan gelişmemiş tuhaf tipler.
Amca oğlu var 3 yaş küçük, görsen 35 yaşında dersin. Bana da göstermiyorsun diyorlar, genel olarak Z kuşağı hormonlu, erken yaslanacaklar.
Bu benim de çok ilgimi çekiyor. Sanırım estetik kaygıları yüzünden yaptırdıkları onları büyük gösteriyor
Z kuşağı =Zombi kuşağıdır. Ölmüşler ama farkında değiller. O yüzden enerjileri ve görünümleri farkı olması normal.
Ben 31 yaşındayim bir çoğu bana diyor 23 yaşında mısın hala bebek gibi olduğumun kanıtı bir çok yani nesil kızlardan 😀
27 yaşındayım beni 19 sanan ergenlerin bana yürümesi ve bakması benim sinirimi çok bozuyor ben yaşımı göstermek istemiyorum
Makyaj bagimlilarilar bide doğal beslenmiyorlar nerde fastfoodlar var onları yiyorlar düzenli uyku yok sigara, alkol ne dersen var.
Z kuşağı hormonlu kuşak haha
jddjjs deli kız
ben de z yim ama yaşıtlarım o kadar büyük duruyo ki kimse yaşıma inanmıyo
Allah yardımcıları olsun gerçekten acıyorum hepsini gördükçe
Yediklerinin içtiklerinin ve sosyal yaşantılarının etken olduğunu düşünüyorum.
Makyajı abartılı yapıyorlar yaşından büyük gösteriyor olabilir
He bide kolajen çok önemli güneş kremi her mevsim kullanmak y kuşağı ondan genç görünüyor olabilir
Sağlıksız beslenme aşırı fast food ve makyaj tüketimi
Çünkü Z kuşağı doğallıktan çok uzaklar ve bilerek olgun gözükmenin yollarını arıyorlar
Y kuşağı olarak z aneslini cebimden çıkartır bozuk para gibi harcarım : d
Harca harca yeterince harcandik zaten kendiniz zamanında çok iyi bi gençlik yaşadınız bizede bombok bir ülke bıraktınız sizin neslin yanlış siyasi tercihlerinden dolayı olan bize oldu ceremesini biz çekiyoruz
Bi de böyle üst perdeden konuşmaya çalışma bi gün gelir biri seni fena çarpar
Agresif pil, yavaş çarpta rüzgarda saçların dağılmasın. Sarkastik bir yoruma dahi tahammülünüz yok. Öfke kontrolünü beceremezsen çarpım tablosuna benden daha yakınsın. Siyasi tercihlerimden de pişman değilim. Sağa sola çemkireceğine z nesli olarak siyasete daha yakın olun malum apolitik takılıyorsunuz
Sana apolitik takildigimizi kim söyledi?
Öfke kontrolünden bahsedecek en son kişisin yaptığın yorumun farkında ol
Oyumu geçen seçim zafere attım sen kime oy attın chpkk ya falan mı ya da dur arap ve kalkınma partisi mi?
Kaybol
Bu ülkenin bu hale gelmesinin sebebi senin neslin gelmissin bi de şimdi Z neslini sucluyosun 22 yıldır bu hükümete destek verip gtlerini kaldıran sizsiniz
Noldu verecek cevap bulamayinca hemen sktr mi ediyosun beni
Yasitlarin milletin kızına tecavüz edip doğruyo sen neyden bahsediyorsun
Şu ilk yaptığın yorumundan bile anlaşılacağı üzere zeka seviyen yetersiz senin daha fazla konuşup olmayan beynine laf anlatmak istemiyorum hadi iyi günler
Hem makyajdan hem de yiyip içtiklerinden olsa gerek bizim z kuşağı daha büyük gösteriyor.
Evet bak bu konuda şanslıyız galiba 😄
Evet 😅
Bence de öyleyiz xd
Evet bu arada bazı anne kız videolarina bakıyorum anne daha genç oluyor. Çocuk çökmüş. Bunun nedeni de zaten ülkenin durumu ve o annenin baskısının nedeni oluyor
Evet bir zamanlar ben abla idim şimdi onlar benim ablam abim gibiler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?