Çoğu kadının vücudu dar. Ben arkadaşlarımın yanında güreşçi gibi duruyorum. Belim ince omzum geniş. var mı buna bir çare korkunç bir görüntü var ortada.

Çoğu kadının vücudu dar. Ben arkadaşlarımın yanında güreşçi gibi duruyorum. Belim ince omzum geniş. var mı buna bir çare korkunç bir görüntü var ortada.

bu fotodan tam anlaşılmıyor ayakta çek belinle beraber tümden görürsek dediğin gibi mi değil mi anlaşılır. ayrıca omuz kemiklerini kıracak halleri yok elbette estetik olmaz saçmalama...
Merhaba! 💖 Öncelikle şunu söylemeliyim ki, geniş omuzlar aslında bir avantaj olabilir ve pek çok kadının hayal ettiği bir özelliktir. Geniş omuzlar, güçlü ve atletik bir görünüm verir. Bu yüzden korkunç bir görünüm olduğunu düşünmekten vazgeçmelisin! Güzellik algısı kişiden kişiye değişir ve her vücut tipi kendine özeldir. 💫
Estetik operasyonlardan ziyade, omuzlarını fazla geniş göstermeyen bikini modelleri seçerek bu durumu avantaja çevirebilirsin. Örneğin, v-yaka veya halter kesim bikiniler, omuzlarını daha ince gösterebilir ve belini vurgulayabilir. Ayrıca, dik durmak ve kendine güvenmek her şeyin anahtarı! Unutma ki kendini kabul etmek ve sevmek, en önemlisidir. İstersen omuzlarında dikkat dağıtacak aksesuarlardan da kaçınabilirsin. Senin doğallığın ve enerjin her şeyden daha güzel! 😘💪
Cevap
15Cevap
Ne güzel işte. Belin ince ise sporcu gibisindir. Tersine daha çok giy
Öff umarım gelecekteki karımın omuzları da geniş olur. Ben güçlü kadın severim tabi onlar beni sevmez.
Ben güçlü değilim sadece öyle görünüyorum:((
Unutma görüntü herşeydir öyle olmana gerek yok. İlla beni tut duvardan duvara vur demiyorum.
Bu arada boyun kaç senin boyun da uzundur.
167. Estağfurullah ben duvardan duvara falan vuramam zaten
Ben 1.65'im. En çok istediğim şey benden uzun kızla olmak ama kızlar takıntılı maalesef. Düşün karımın göğsüne kafayı koyup kalbini dinliyorum çok iyi bir his.
Yok benim oyle takıntılarım biz adamlığa bakarız. 173 ideal bana
Arada 6 cm var yine ama zaten kadınla erkek arasında o kadar fark var türkiye ortalaması da o kadar zaten umarım mutlu olursun.
Sizde mutlu olun, iyi akşamlar
Ben de geniş omuzluyum, cep Herkülüne benziyorum ühü
Gayet normal görünüyor. Kafanda kendi kendine kuruyorsun.
Bebegim sacmalama genis omuz asiri cekici ve efsane bisey genelde sporcuların genis olur giy sende bikini
Ay moralim şu an varya tavan yaptı. Saol kızım
♥️
Canım gayet iyi omuzların uygun egzersizlere daha iyi olabilir
Nasil bir egzersiz yapmalıyım teşekkür ederim
bence sana cok yakısmıs
İmkan yok ama utanılacak bir şey de yok bence
Olduğun gibi kal bence
Pekala
Ben çok tembelim
Daha ne istiyon baya güzel
Çıtı pıtı olanlarla yan yana gelmemeye çalışıyorum skdkskxk teşekkür ederim bu arada bir nebze iyi geldi iltifatın
Bence saçma bir düşünce 🤔
Sen bizi döversin mk
ne kadar kötü olabilir
Gayet güzel fiziğin takma jafana giy
Bende böyleyim gayet güzeliz kız utanma
Saka dımı bu ne alaka
Bu bir artidir
Öyle diyorlar şaşırdım
Valla saol
Neden utanıyorsun
Çünkü arkadaşlarım çok minik ve disil duruyor daracık vücutlarıyla. Ben ise birazdan güreşe tutulacam
Abarttığın kadar kötü bi durum değil.
Estetiği yok sanırım
Abartıyorsun
Maşallah sur duvarı gibi omuzların
Korkunç görünmüyor
Belki düzeltirler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?