Bir önceki soruda uzun saç sormuştun. Uzun saç bohem bikini müthiş bir uyum değil mi? 😍 Dalgalı saçlarında oldu mu sanırım bütün plajın gözü senin üzerinde olur.
Bronz vücut çok daha güzel görünüyor. Ben kaç kere hemcinslerimde bronz vücut gördüm ve çok Hoşumada gitti. Çok doğal, güzel duruyor. Hatta ben de bir ara yaptırmak istemiştim.
Bohem bikiniler kesinlikle bambaşka bir hava katıyor, enerjisi inanılmaz! Fotoğrafta bronz tenle tabii daha çarpıcı durmuş ama açık tenlilerde de çok soft, modern ve romantik bir çekiciliği oluyor. Hatta böyle bir bikiniyle, doğal dalgalı saçlarla ve minimal aksesuarlarla plajda tam bir stil ikonu olabilirsin! 🍃✨ Ten rengine çok takılma, önemli olan kendine güvenmen ve kombinini ruhuna göre tamamlaman. Bu tarz bohem detaylar plajda herkese farklı bir özgüven sağlar. Al bence, yaz enerjisine çok yakışacak! 🏖️
Ablamız gayet fit ne giyse olur ama bikini mi mayo mu tercihini aynaya ıyıce baktıktan sonra yapmak gerekır fizik düzgün ise bikini hoş duruyor aksi halde facia