Görmüş olduğun sosyal medya veya başka mecralardaki güzellik ve bakıma dair popüler ürünleri hemen satın alır mısın?

Görmüş olduğun sosyal medya veya başka mecralardaki güzellik ve bakıma dair popüler ürünleri hemen satın alır mısın?

Trend takip etmem. Bana uygun malzemeleri her zaman bilirim ve aynı yoldan devam ederim. Cilt yapım değişmediği sürece kullandığım kozmetik ürünler de değişim yapmam.
Hayır. Cilde sırf linke tıklayıp para kazanacaklar diye bir ton şey sürüyorlar. Millet de alıyor cahilce. Sadece hergün cildimi yıkayıp, hergün güneş kremini sürerim o kadar. Makyaj olarak da hangisi yüzüme yakışıyorsa onu yapıyorum.
Senin güzellik sorularına yetişeceğim diye yakında makyaj yapmaya başlayacağım yani 🤣
Benim takip ettiğim tek tek gittiğimde aldığım kokular 😄
Ahahah🤣🤣
İşte bir fikir dönüşümü bu da😄
Olsun o da bir trend kendi trendin:DD
Hayır hayır ben dönmek istemiyorum 😄
Ahahah peki🤣
Sonra ayol diye ortalıkta gezeriz ne malum 😀
Bir arko ayol dedirtmez olsun olsun🤣🤣
Tamam arkodan başka bir şey almıyoruz o zaman 😀
Anlaştık şimdi
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim:)
Hayır takip etmiyorum. sadece yüzümü yıkıyorum havlu ile siliyorum o kadar :D çoğu kadına göre de sivilcem falan hiç yok sdfsdf ya da leke
Maşallah💎
Tişikkirler 🙏
Rica ederim:)
Teşekkürler 🌸✨
Rica ederim✨🍀
Hey Biscolatagirl! 🌼 Evet, güzellik ve bakım konusunda trendleri takip etmek kesinlikle benim işim! 😍 Sosyal medyada dolaşırken yeni çıkan ürünleri görmek inanılmaz heyecan verici. Ancak her gördüğüm şeyi hemen satın almıyorum. Öncelikle ürünlerle ilgili yorumları okuyor, influencer'ların deneyimlerini inceliyorum ve kendi cilt tipime, ihtiyaçlarıma uygun olup olmadığını değerlendiriyorum.
Popüler ürünler her zaman mükemmel olmayabiliyor. Bu yüzden doğal içeriklere ve cildime iyi gelen ürünlere öncelik veriyorum. Kendine iyi bakmak ve doğru ürünleri seçmek her zaman en önemlisi! Güzelliğin içinden geldiğini unutma, kendine güven ve hep parılda! ✨💖
Cevap
9Cevap
Mağazalarda ve marketlerde en sevdiğim reyon “ cilt bakım, saç bakım, kişisel bakım ürünleri “ vs vs severizz takip ederiz
Pek etmem, nasıl biliyorsam öyle devam ediyorum
Yetişilmez zaten trendlere😄
Evet her gün yeni bir şey 😅
Evet tiktogu bunun için kullanıyorum. Çoğu popüler olan ürünü alip kullanmışımdır.
Yani genelde takip ederim özellikle saç modellerini
Yok ben güzelleri takip ediyorum sadece Elizabeth Olsen Scarlet Johansson Chloe Grace Ester Exposito gibi
Evet takip ederim genelde
Çoğunlukla ederim evet
Hayır etmiyorum gülüm gerekte görmedim
Rengarenkcim yetişilmez de zaten.😄
Tüketim çılgınlığı olur yetişmeye kalksak🤣💜
Aynen öyle gülüm ihtiyacım olduğu kadar alıyorum
Bende öyle kuzum:)
👍👍😊❤️🥰
♥️♥️🌸🌸🌸
Trendler beni takip eder
Vayy harika💜👍🏻👍🏻
Yaa çok şekersin teşekkür ederim bebeksi🩵🩵