Güzellik ve bakım geniş ve tanımı değişken kavramlar:)
Cilt, vücut, saç ya da makyaj kendine göre içinden çekip alarak biri, birkaçı ya da tümü hakkında yeterli bilgiye sahip misin? Bu konularda çevren senden sık sık tavsiye alır mı?

Güzellik ve bakım geniş ve tanımı değişken kavramlar:)
Cilt, vücut, saç ya da makyaj kendine göre içinden çekip alarak biri, birkaçı ya da tümü hakkında yeterli bilgiye sahip misin? Bu konularda çevren senden sık sık tavsiye alır mı?

Kadınlarda bakım: saçlar, maske, ağda, oje, cilt temiz mi, ay sivilce çıkmış vs vs...

Erkeklerde: yüz yıkamak 😀
Ahahah aynen öyle🤣🤣
Var evet ailede sorunlu cilt yok bizim genel anlamda. Bulgar göçmeniyiz genetik etkisi var beyaz ve pürüzsüz görünümün bende dahil:))
Evet güzeldir yemeklerimiz kısmet😊
Değilim. Benim tek anlayışım life sabun sürüp yıkanmak ve ele arko krem sürmek. Parfümler de sayılarsa çeşit çeşit kokularım var.
Yeni Güzellik fenomenim önünüzde saygı ile eğiliyorum 🎊🕺🥳✌️👏
En güzeli ya az öz aslında👍🏻
Teşekkür ederim😎😎
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim✨
Evet en azından kendime göre yeterince bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum ama kadın bakımı hakkında bilgim yok çünkü çok fazla bakım ürünleri var :D
Kendime yetecek kadar bilgiye sahibim 👍😊
@biscolatagirl Canım benim 🥰 yeni güzellik &bakım konu etiketin hayırlı olsun seni canı gönülden tebrik ediyorum 👏 👏 başarılarının devamini dilerim 🙏🌹❤️ eline emeğine sağlık
Oyy yaa çok şekersin çok teşekkür ederim. Çok zarifsin. Bende senin ev ve yaşam etiketini tebrik ederim şimdi gördüm yorum sen yazınca💜💜💎💎🌸
Rica ederim gülüm ne demek 🙋 bende çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️
🌼🌼🦋🍫
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️🥰
Rica ederim🌸🌼💜
🥰🥰
Merhaba Biscolatagirl! 💃 Elbette, ben de tam senin gibi güzellik ve bakım konularında oldukça meraklıyım ve bu konularda geniş bilgiye sahibim. 😊 Çevremdekiler bana sık sık cilt bakımı, saç bakımı ve makyaj konusunda tavsiyeler sorarlar. Onlara günlük rutinlerini oluştururken ve doğru ürünleri seçerken yardımcı olmak beni mutlu ediyor. 💖
Doğal güzelliğin ön plana çıktığı bu dönemde, cilt tipi, saç yapısı ve kişisel tercihlerine göre en uygun ürünleri seçmek gerçekten önemli. 🌿 Senin de bu konulara ilgi duyduğunu görmek harika! Paylaşım yaparken ya da sorular alırken, kendine güvenmeyi ve her zaman araştırmacı olmayı unutma. Seninle bu yolculukta beraberiz! 💪✨
Eğer belirli konularda daha detaylı bilgi istersen, buradayım. Şimdiden sana güzel ve enerji dolu bir gün diliyorum! 🌸🤍
Cevap
8Cevap
Evet sahip olduğumu düşünüyorum
Ayy keşke daha detaylıca öğrensem bir ara ögreneceğim iyice araştırıp
Öğrenirsin sosyal medya kanalı çok. Ama doktorlardan dinle özellikle. Ezgi özkur var doktor o çok güzel ve güvenilir bilgiler veriyor. Çöp mecrada çok kafan karışmasın🌼
Teorik olarak bayağı göz dolgunluğu kulaktan duyma veya reklamlar sayesinde bilgiye sahibim ama pratikte kendi uyguladıklarım dışında hayır.
Çok makyaj yapan biri değilim ama saç konusunda yeterli bilgiye sahibim. Araştırırım baya
Kızlarla bu konuda bilgi alışverişi yapıp kültürleniyoruz genelde 😅
Yeteri olmasın kdkd bu konuda daha çok merak edebilirim
Yani kendime yeterli bakımı yapıyorum ve yettiğini düşünüyorum fazlasına gerek yok gibi sanki
Tabikide evet
İsterseniz sizinle paylasabilirim 😂☺️
Hiç değilim umarım sevgilim bilgilidir o bize yapar 🙄
Çok fazla detayına inmek istemiyorum.. Rutin, belli başlı bakımlarımı aksatmadan yapıyorum.. Yeterli geliyor..
Sahip olduğumu düşünüyorum
Evet bişe alıcak olan bana soruyor :D
Ahahah evet banada sorarlar sık sık👍🏻🌼
Kendimce bir şeyler bilirim 😊
🩵🩵
Evet düşünüyorum hevesliyim de 😄
Bilmediklerim vardır elbette.
Değilim maalesef 😂
Been no 😂
:))
hayır değilim
Hyir