Yüzüme ve göz altlarıma uyumadan önce nemlendirici krem sürüyorum. Vücudumu vitamin ve minerallerden mahrum bırakmamak için sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum. Duştan sonra yine tüm vücuduma Yves Rocher’den aldığım argan yağlı ve gül aromalı vücut losyonundan sürüyorum. Çatlayan, kuruyan el ve ayaklarım içinse Nivea’nın senelerdir üretimde olan meşhur koyu mavi kapaklı yoğun nemlendiricili kreminden sürüyorum.2-3 ayda bir cildimin ölü deriden arınması için kendime kese yapıyorum. Diş macunu olarak Gratis’ten aldığım Splat White Plus’ı kullanıyorum. Dişleri beyazlatmakta birebir. Kesinlikle tavsiye ederim.
Vallahi artık bir şey yapmamaya karar verdim çünkü çok yapıyorum yani hizmet söyledim almadım bakım ürünü bakım malzemesi neredeyse kalmadı ama yüzüm şu anda hiç temiz değil gerçekten hatta kötü durumdayım bir de kardeşime filan bakıyorum onlar hiç bakın filan yapıyorlar ama yüzleri tertemiz artık ben de hiçbir şey yapmayacağım.🥲 #reda
haftanın 3 gunu spor ve yuz yogası yapıyorum (yogunluk sevıyeme gore degısıyor), saclarima ozen gosteriyorum, hijyen onemli. cildime ise genetik olarak sivilcelenmeye, lekelenmeye ve ya tuylenmeye musait olmadigi icin nemlendirici kremlerden baska birsey surmuyorum. sac, kas ve kirpik bakimi icin badem yagi ve aloe vera yagi kullaniyorum cok memnunum size de oneririm.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yüzüme ve göz altlarıma uyumadan önce nemlendirici krem sürüyorum. Vücudumu vitamin ve minerallerden mahrum bırakmamak için sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum. Duştan sonra yine tüm vücuduma Yves Rocher’den aldığım argan yağlı ve gül aromalı vücut losyonundan sürüyorum. Çatlayan, kuruyan el ve ayaklarım içinse Nivea’nın senelerdir üretimde olan meşhur koyu mavi kapaklı yoğun nemlendiricili kreminden sürüyorum.2-3 ayda bir cildimin ölü deriden arınması için kendime kese yapıyorum. Diş macunu olarak Gratis’ten aldığım Splat White Plus’ı kullanıyorum. Dişleri beyazlatmakta birebir. Kesinlikle tavsiye ederim.
Vallahi artık bir şey yapmamaya karar verdim çünkü çok yapıyorum yani hizmet söyledim almadım bakım ürünü bakım malzemesi neredeyse kalmadı ama yüzüm şu anda hiç temiz değil gerçekten hatta kötü durumdayım bir de kardeşime filan bakıyorum onlar hiç bakın filan yapıyorlar ama yüzleri tertemiz artık ben de hiçbir şey yapmayacağım.🥲
#reda
yüzümü yıkıyorum hemde sabunlan :D
https://www.youtube.com/embed/a1dC2xJG4R0:D :D
Hahahshsh
haftanın 3 gunu spor ve yuz yogası yapıyorum (yogunluk sevıyeme gore degısıyor), saclarima ozen gosteriyorum, hijyen onemli. cildime ise genetik olarak sivilcelenmeye, lekelenmeye ve ya tuylenmeye musait olmadigi icin nemlendirici kremlerden baska birsey surmuyorum. sac, kas ve kirpik bakimi icin badem yagi ve aloe vera yagi kullaniyorum cok memnunum size de oneririm.
Günlük duş alır elimi yüzümü yıkarım. Bir de siyah nokta maskem var. Hafta bir yapıyorum, güzelliğimin sırrını ona borçluyum.
Cok güzelsin maşallah
Tü tü demeyi unuttun.
Tamam :))
•Cilt bakımı
•Sağlıklı beslenme
•Spor
•Bol su tüketimi
Kendimi yakışıklı bulurum vax kullanırım. Parfümde seçiciyim.
Sadece dişlerimi yaptırmak istiyorum ben. Yani tel, ofis tipi diş beyazlatma gibi
Spor, kişisel bakım, saç bakımı, sağlıklı beslenme, nemlendirici kremler.
Peeling, maske, sivilce ve temizleme jelleri, gece gündüz kremi kullanırım. 🙂
Cilt bakımı (özellikle gece hiç aksatmam) , spor , sağlıklı beslenme, günde en az 2,5 litre su içiyorum , erken uyuyorum , sigarayı bıraktım
Mutlu olun bence güzelliğin şifresi bu yaptıgınız bakımları serumlar jeller kremler VS bence bir miktar etki ediyor gerisi plesebo etkisi
Düzgün besleniyorum
Saç ektiriyorum
Doğal bakımlar :)
Filtre 🙈🙈🙈
Yapmıyorum
Sakal birakiyorum kaslarimi aliyorum
hiçbir şey 😏
Cilt bakimi
Krem sürüyorum
Kas ortami aliyorum