Evet güzelim ama aynıı zamanda bakım yaparak bu güzelliğimi korumam gerektiğini düşünüyorum.
Yaptığım pek bişey yok aslında ama her gün düzenli nemlendirici kullanırım. Günde bir kere tonik birde göz altında ki koyu halkalar için aydınlatıcı kullanıyorum.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bir bakım yapmıyorum güzelliğim yetiyor, yalnızca sık duş ve saçlarım yanlış şampuan kullanmaktan yıprandıysa krem kullanıyorum. Bir de botoks, ama migren için, kırışık aldırma falan yok, sadece tüpte kaldıysa yani ziyan mı olsun 🙄
10 YorumlaEşeğe altın semer vursan yine eşektir felsefesinden yola çıkarak istediğim kadar bakım yapsam da bir şey değişmeyeceğini bildiğimden kasmıyom pek fazla mksdfjk
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)11 ay
aslına bakılırsa bebek gibi cildim var ama kışın soğukta aşırı kuruyabiliyor kuruyunca mat donuk oluyor gerilip kabuklanıyor ben de nemlensin diye hayalüronik asitli nemlendiricilere yöneliyorum normalde yüzüme krem bile sürmem
00 Yorumla u
11 ayÇift aşamalı temizlik , serumlar, göz kremi, cilt tipime uygun nemlendirici
00 Yorumla- 11 ay
Evet kese kağıdı geçiriyorum suratıma
10 Yorumla Günde 5 defa soğuk şu ile yüzümü yıkamak
10 Yorumlam
11 ayÇirkinliğimle çok mutluyum
10 Yorumla- 11 ay
Sabah yuzumu yikarim unutmazsam
00 Yorumla - 11 ay
Dalinle yıkıyorum çokta güzel oluyor 😄
00 Yorumla - 11 ay
Temizlik nemlendirici ve doğal şeyler.
00 Yorumla u
11 ayDuymam. ama spor yaparım düzenli
00 YorumlaHayır ihtiyaç duymuyorum başka birşeye
00 YorumlaHayir yok zaten bakim yapmasamda bakimli gibiyim
10 Yorumla- 11 ay
Hayır spor yetiyor
00 Yorumla Sadece soğuk su
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)11 ay
Hayır
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)11 ay
Sabun, su
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)11 ay
Keske gozenek ve siyah noktaya net bi çözüm bulsak
02 Yorumla- 11 ay
Beyaz kil alacaksın. Su ile karıştırıp yüzüne süreceksin kuruyunca soğuk su ile yıkayacaksın.
- 11 ay
Dene ve gör.
Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Duymuyorum
00 Yorumla- 11 ay
Tabiki
20 Yorumla Herkes yapabilir
00 YorumlaYok ki
00 YorumlaSoğuk su
00 Yorumla
Detaylı bilgi