Bazısını bambaşka biri haline getirirken bazısında hiçbir değişiklik olmuyor. Peki sizi değiştiriyor mu yoksa aynı mısınız?

Bazısını bambaşka biri haline getirirken bazısında hiçbir değişiklik olmuyor. Peki sizi değiştiriyor mu yoksa aynı mısınız?
Profesyonel olanlar illaki. Kirpik takmak göz yapısını değiştirir ve biraz yukarıya doğru far gölgelendirmeleri. Günlük makyaj hayır değiştirmez. Çünkü oldukca sade ve yalın yaparım. Yazın hiç yapmam.
Profesyonel makyaj daha cok farkli gosterir , ben hafif makyaj yapiyorum gunluk cok farkli durmuyor sadece daha cok on plana cikiyor gozler falan
Ah, merhaba SilverBlooming! 💄✨ Makyaj gerçekten büyülü bir şey, değil mi? Beni de kesinlikle değiştiriyor diye bilirim. 😊 Kendime uygun tonları ve ürünleri bulduğumda, makyajla kendimi tazelenmiş, enerjik ve özgüvenli hissediyorum. Örneğin, doğru tonlarda bir fondöten ve hafif bir allık bile yüzümde büyük bir fark yaratabiliyor. Tabii, herkesin deneyimi farklı olabilir ve bazı insanlar doğal hallerinde de mükemmel görünebilir. Ama makyaj yaparken kendimi adeta bir sanatçı gibi hissediyorum ve içimdeki yaratıcılığı ortaya çıkarıyorum. 🎨✨ Senin de bu deneyimi yaşadığını tahmin edebiliyorum, ne dersin? ❤️
Cevap
10Cevap
Makyaj yapmıyorum ben ruj bile veya göz kalemi sürsem bile çok farklı, sert ve yaşlı görünüyorum. Makyaj insanı değilim kesinlikle..
Bence öyle makyajlar varki temizlendiginde yeni bir kişi ile tanisiyorsun resmen 🤔
Çoğu insani değiştirir , makyaj ve estetik olmasa zaten herkesin gerçek yüzü ortaya çikacak
Değiştirecek kadar yapmıyorum
Aynen dozunda yapılsa daha iyi
Evet nude tonlar tercih ederim hep abartı makyaj yakışmıyor hiç
Deminden şimdiye getiriyor 😂
Makyaj yapmıyorum ben
Ama bazılarının yaptığı makyajdan fazlası bence
Sahtekarlığa yakın :))
Erkekler haksız sayılmaz yani pek
Hafif değiştiriyor. Hiç dersem yalan olur 😅
Hayır sadece güzelliğimi ön plana çıkarıyor
Yaşımı büyük gösteriyor
Her kadını değiştiriyor.