Güzellik & Bakım Cilt bakımını aksattığınız oluyor mu? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben bazen işlerim olduğu zaman aksatıyorum istemereyek :/ Peki sizinde aksattığınız günler oluyor mu? Cilt bakımını aksattığınız oluyor mu? Cevapla Cilt Soruları İş Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 372 cevap paylaştı. Hayır olmuyor 1 0 Yorumla
hepmeraktanyha Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Her hafta çilek bakımı yapıyorum kaçırdığım zamanlar da diğer hafta mutlaka aksatmadan yapıyorum çünkü cildimiz önemli 🥰 1 1 Yorumla hepmeraktanyha +1 yıl Çilek değil mutlaka yazdım😂 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl önceden pirinç suyu ile yüzümü yıkardım :D neredeyse 1 yıldır bunu yapmıyorum 1 4 Yorumla hepmeraktanyha +1 yıl Cilt rengini açtı mı? Yorumla lightOfMind +1 yıl @hepmeraktanyha pek sayılmaz aslında ama ciltte kremsi bir yüzey bırakıyor bi yumuşaklık hissi oluyor yani Yorumla hepmeraktanyha +1 yıl Evet yumuşaklık hissi veriyor gerçekten benn de denemiştim onun maskesini denedim o cilt tonunu hafif açıyor, aydınlık sağlıyor Yorumla lightOfMind +1 yıl @hepmeraktanyha bende cilt tonuna etki etmedi ama belki de uzun süre kullanmadığım için sürekli yapmıyordum çünkü Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Evet oluyor 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Evet bazen benimde oluyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır olmuyor
Her hafta çilek bakımı yapıyorum kaçırdığım zamanlar da diğer hafta mutlaka aksatmadan yapıyorum çünkü cildimiz önemli 🥰
Çilek değil mutlaka yazdım😂
önceden pirinç suyu ile yüzümü yıkardım :D neredeyse 1 yıldır bunu yapmıyorum
Cilt rengini açtı mı?
@hepmeraktanyha pek sayılmaz aslında ama ciltte kremsi bir yüzey bırakıyor bi yumuşaklık hissi oluyor yani
Evet yumuşaklık hissi veriyor gerçekten benn de denemiştim onun maskesini denedim o cilt tonunu hafif açıyor, aydınlık sağlıyor
@hepmeraktanyha bende cilt tonuna etki etmedi ama belki de uzun süre kullanmadığım için
sürekli yapmıyordum çünkü
Canim istemezse yapmam
Evet oluyor
Evet bazen benimde oluyor
Hayır hiç aksatmam