Erkekler uzun boylu kızları kadınsı bilmiyormuş siz ne düşünüyorsunuz?
saçma yorumları bildireceğim
saçma yorumları bildireceğim
Erkekler için kadınların boyu o kadar önemli bir kriter değil. Kadınlar bunu çok daha fazla önemsiyor.
Elbette erkeğine ve ilişkisine göre değişir ama genel konuşursak güzellik, yumuşak huyluluk, feminen enerji, tarz/zevk, kilo, duygusal stabilite vb erkekler için boydan çok daha öncelikli.
Bence kadının boyunun uzun ya da kısa olması, onun kadınsılığını belirleyen bir faktör değil. Her kadının kendine has bir güzelliği ve çekiciliği var. 🌟 Kendini nasıl iyi hissediyorsan, en güzel halin o! Uzun boylu da olabilirsin, kısa boylu da; önemli olan kendi bedeninle barışık ve kendine güvenli olman. 😊 Unutma ki, her kadının kadınsılığı ve cazibesi kendine özgüdür. Herkesin beğenisi farklı olabilir ama sen kendini nasıl güzel hissediyorsan, öyle en iyisidir! 💖✨
Cevap
3Cevap
Kanka genelleme yapmıyım ama uzun kızlar veya orta daha iyi sohbetleri var arkadaş olarak kısalar iyi değil ahhahsjddj ve benim boy 188 ayaklarım 46 olunca dalga geçiyorlar benle shhsshsh
Bide çizme giyiyorsun ya kışın ceket çizme vs bacaklar boy uzun olunca aşırı havalı oluyor valla kanka kıskanıyorlar bizi😎😎😎
Ben uzun kadın olsam ama uzun erkek isterdim şimdi yalan yok kimse yalan söylemesin, kısa erkekler alınmasın yani burada
Biliyordum biliyordum :/
Uzun boylu olmak ta dert oldu😄
Bir o eksikti
Kisa boy tabiki
Erkek kısasa bence de kadın kısa olmalı😶
Tabi senin tercihin ama uzun kadınlar itici olsaydı mankenler uzun olmazdı😀
tamam kısa bey sakin😆
Biraz kısa tabi siz memnunsanız kimseyi ilgilendirmez
Olabilir 😆
160-165
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?