1.64 boyundayım ama 1.68 falan olma takıntım var veya en az 1.70 sanki diğer türlü çocuk zannediliyormusum gibi geliyor ya da daha uzun boylu bir kız benden daha çekici bulunup benim önüme geçebilir endişesi fiziğim çok güzel kıvrıml8 ince bel biraz dolgun gögüs kalça güzel bacaklar falan ama bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Boy fark etmiyor eğer boyun uzun gözüküyorsa (bacak uzunluğu felan) yani daha doğrusu kalıbın güzelse boy çok fark etmiyor be
Evet bacak boyum belim vs iyi aslında
O zaman hem boyun uzun bir model gibi gözüküyordur neden bu kadar taktın ki? Bana sorarsan 1.60-1.68 ideal boy bir kadının o boylarda bacak boyutu uzunsa ve ince yapılıysa bence aşırı çekici takma bu kadar
Tesekkür ederim birazda sevgilim uzunları övünce iyicene kötü hissediyorum
Seven adam başka kadınları övmez kardeşim. Kendince bir sorgulamanı öneririm seni gerçekten sevdiğine inanıyorsan okey bunun için kafaya takma sen kendini güzel görüyorsan bitti sevgilin seni güzel görmüyorsa kapı orada seni güzel bulacak bir sürü adam vardır
Haklısın bende senin gibi düsünüyorum ama kendisi aynı zamanda benden de vazgeçemiyor vücudumu da beğeniyor ama gerçekten kafamı karıştırıyor arada güvensiz hissettirerek
Sen bi ilişkini sorgula
🙈
Kanka beni anlataman hiç hoş değil 😂benimde boyum 1.64 bu arada
Hm 😄😄😄
Uzun olmayabilirsin ama tr standartlarına Kısa sayılmazsın
Ortayım bencede ama daha uzun olma takıntım neden oluyor bilmiyorum benden uzun kızları görünce özgüvenim kırılıyor
Takılma buna olan oldu mutsuz etme kendini
Bilmiyorum :(
Boyun iyi
Fiziğindeki Daha iyi şeylere odaklan 😉
Fiziğim kıvrımlı ince bel biraz dolgun gögüs ve kalça baya iyi aslında ama bilmiyorum birileri benden uzun görünce çocuksu hissedebiliyorum kendimi sanki ciddiye alınmayacak gibi bir de 24 yasındayım 18-20 falan sanılmsk hosuma gitmiyor
Belirttiğin özellikler gayet iyi ince bel ve dolgun göğüs özellikle avantaj
Görmesem de Beğeneileceğşne eminim 😉
Dediğim hibi olumluları düşün
Çekim yasasında da olumlu tarafa odaklanmak önemliydi evet ama bilmiyorum takıntı işte :) illa mükemmelliyetcilik bir de sevgilim daha uzunları övünce hoşuma gitmedi
Takma işte!!! Onu diyoruz 😉
Doğru ama ister istemez oluyor birde dışarda kendimden uzunları da görünce
Onu anladık bundan sonra ne yapabilirsin onu söyledim zaten 😉
Bilmem :)
Bana göre ideal ben 1,87yim karşımdaki hanımefendi 1.65-1,75 arası olabilir
Hm neden kompleks yapıyprum acaba bilmiyorum
Bence kompleks yapman gereken bir durum yok
Hani görmedim seni bilemiyorum ama boy ile çocuk gibiyim gibi söylemlerin yanlış yani daha kısa ama aurası çok yüksek dişil enerjisi tavan insanlar var
Evet mesela ünlü kadınlardan scarlet johsonda baya kısa sonra Megan Fox ama hep çok çekici bulunan kadınlar ama minyon olmak pek istemiyorum bilmiyorum
Minyonların yeri her zaman farklıdır ✨☺️ hiçç takılma
24 yasındayım bazen 18-20 falan sanılabiliyorum oda sanki kücük görünüp dikkate alınmıyormuşum gibi hissetiriyor
Gerçekten çok merak ettim seni 😂 hiç ihtimal vermiyorum amaa böyle düşünmemelisinn
Düsünmek istemiyorum da bir şekilde yine düsündürtüyorlar :)
O zaman yanlış yerlerdesin hanımefendi ☺️✨
Nasıl yani 😊🙈
Değerin bilinmiyor demek istedim ☺️
Hm sevgilimde uzun birilerini övünce güvensiz hissettim kendisi de en az 1.74 vardır
Sevgilin kısa boylu olduğu için uzanamadıklarını övmüş 😅
Öyle mi diyorsun :)
Öyle tabi sen aldırma bu şekil devam beğenmeyene kapıyı gösterebilirsin
Haklısın ama öyle yapıp vazgeçmiyor da benden o öyle diyince de as bunları o anlamda demedim takılma bunlara diyor insana ister istemez güvensiz hissettirebiliyor ama
Ama bırakmak istemiyosun ☺️
Evet 🙈
Sabırlar diliyorum hanımefendi umarım ziyan olmazsınız ☺️🙏🏻 kimler kimlerle birliktee 😂😂😂😂
Evet üzülmek istemiyorum 😊🙈 tesekkür ederim
Rica ederim ☺️ üzülme isterim
Evet bende üzülmek istemiyorum :)
🙏🏻😋☺️
😊🙈
☺️ günaydın
Günaydın 😊
Emin ol kısa kadınlar her zaman daha çekici oluyor. Bende 170 boyundayım fakat bazen kısa olsaydım daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum :/
Boyun benim istedigim boy 😄🙈 aslında ortayım galiba topukluylada en az o kadar olabiliyorum ama bilmiyorum erkekler model manken gibi kızları daha beğenir kopleksi takıntısı olabiliyor ya da otobüste vs benden uzunları görünce takıntı yapıyorum
Aynı şeyi otobüsteyken kısa kızları gördüğümde yaşayabiliyorum maalesef ama emin ol boyun çok ideal. Her ne kadar istisnalar olsada kısa ve vücut hatların iyiyse her zaman 1 adım öndesin
Evet vücudum hatlı kıvrımlı ve uzun gibi ama bilmiyorum birazda sevgilim sürekli uzunları övüyor gibi olunca iyicene takıntı yaptım
Erkeklere diyecek laf bulamıyorum gerçekten. Hadi ama senin gibi birini bulmuşken daha uzun kızları mı övüyor? Hiç hoş bir olay değil
Evet hoşuma gitmedi ona bunu söyleyince de hem benden kopamıyor hemde şey diyor as bunları takılma yanlış anladın falan ama gayette zoruma gidebiliyor
Kendini ona düzgünce açıklaman en iyisi olur. Hem bunun yanlış anlaşılması mı olurmuş?
Acıkladımda sanki ben sorun ediyormusum gibi yansıtıyor net bir şey demiyor
1.75 olabilir miyim ben dee
1.75 de güzel ama o fazla geliyor 1.70 daha ideal geliyor
Çekici olduğun belli işte
Twsekkür ederim 🙈 hala kompleks yapıyorum
Sakin oll takma kafana
Tesekkür ederim motiven için
Önemli olan şu an ki kilon
Kilom 46 falan
Ölcüler 83-60-90
O zaman iyisin
Çok iyi
Evetama hala niye kompleks yapıyprum anlamadım topukluylada biraz daha uzun olabiliyorum ama yine birileri beni otobüste vs geçtiğinde takıntı yapıyorum
Beni bir bulur musun. Yardımcı olayım sana
Tesekkür ederim
Rica ederim
Kısa boylu kızlar>>>>
Tatmin oluyorum böyle diyince ama daha çok ortayım herhalde şu an
Tam idealsin bence
Tesekkür ederim ama hala erkekler daha uzun bacaklı manken modelleri daha çok begenir gibi ya da kısa olanı çocuksu bulur kompleksi var
Sen kendin ol seni seven sen olduğun için sevsin
Doğru ama ben bir çok kişi beni begensin istiyorum bilmiyorum
Ne kadar kısa ise o kadar iyi
Peki neden
Madem uzun olmak erkekliğe has ve istenilen bir şey ise o zaman tersi olması gerekir kadında. Görünüş açısından da kilolu olmadığı sürece kısa olanlar daha iyi gözüküyor.
Evet bende bunu okumuştum kadın genelde daha kısa ve ortaysa daha kadınsı bulunuyor uzunluk erkeksi bulunuyor falan ama model manken kadınlarda hep uzun seçiliyor nedense
Ne bakıyorsun onlara maymuna benzeyenleri güzellik yarışmasında birinci seçiyorlar.
O doğruda birde kalçası olmayan gögsü olmayanları ama Victoria secrette de genelde uzun kişileri seçiyorlar
Orta boylu
Ortayım aslında ama biraz daha uzun olma takıntım var
Ben 189 um 2 olmak isterdim
Hm 🙈
Uzun boy iyidir
Hm :( kısalar ölsün o zaman
Kısa erkek çok sıkıntı yapma
Çok uzun erkekte istemiyorum kısada
Öyle de var 😀
Bilmiyorum kompleksim var herhalde
Kısa malbora
Nasıl malbora :)