Bakışlardan rahatsız olduğum için feraceye geçsem yinede bakarlar mı? Yüzümüde kapatsam yine mi bakarsınız ey erkekler
Şort crop
Bol ferace
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bakışlardan rahatsız olduğum için feraceye geçsem yinede bakarlar mı? Yüzümüde kapatsam yine mi bakarsınız ey erkekler
İkisine de bakıyorlar. Çarşaf bile giysen örtünün altındaki güzelliklerini merak ediyorum diyenlerini tanıyorum. Zaten bu yüzden kapalı olmanın neden gerekmiş olduğunu dinen anlamıyorum. Açıklar dikkat çekiyor da sanki bu durumda kapalılar çekmiyor mu?
@_Güneş____00 günümüzde tabi öyle olur.
@Abazanyalı Tabii, insan sapık olunca normal örtünün altındaki güzellikleri merak ediyorum. Acaba bu Araplar evlenirken peçelerini açıp yüzünü gösteriyorlar mı? Bir de bunların peçeleri var. İyice gizemli geliyor demek.
ya onlar tam sapık zaten ama şöyle bikini giyene mi daha çok bakarlar haşemo giyene mi
Onlara da denizden çıkınca vücuduna yapışıyor diye laf ediyorlar. Her şeye bir lafları var. Nefes alsak almayın diyecekler bu gidişle, dikkatimizi çekiyor diyecekler.
kafayi yicem mskwkd
ya ben inançlı biri değilim artık ama yemin ederim bak mersinde yaşıyorum bugün şort giydim otobüse bindim yaw nasıl bakıyorlar dedim keske bol pantolon giyseydim
ferace giysem bol belki bakan olmaz o kadar şort crop giyince yicek gibi bakiyorlar midem bulanıyor
Ben normalde kot şort geçen yıla kadar dışarıda giyen biri değildim. Bu sene ilk kez giyiyorum şort etekleri de. Onu da bu seneye kadar sevmezdim. Tuhafıma giderdi arkası başka önü başka diye ama artık onu da giyiyorum. Normalde ailem de şorta dışarıda laf ederdi ama annem işte ders verdiği kızları göre göre laf etmeyi kesti. Burada da herkes giyiyor. Ben, liseye giderken tuhaf tuhaf bakıyorlardı ama aştılar. Tabii, eski nesil ( annem, babamın nesli ) hâlâ ardından lafını ediyor da işte yüzüne değil. Geçen yaz teyzenin biri de bana sahilde üstümde şort vardı ve “don gibi” demişti. Sana ne yani?
Sen de öyle de. Onlara ne? Sanki Mersin’de hiç giyen yok mu şort?
var tabiki ama işte bakışlara rahatsız oluyorum
Onlar kapalı olsan da dediğim gibi. Her şeye bir kulp bulmaya meyilli bizim toplum.
Kardeşim giymeyin bu kadar basit.
@Abazanyalı Giymeyenlere de dediğiniz ortada
Abla giyiyorsan sonucunu kabul et bu kadar basit.
Hem mutlu olmalısın biz erkekleri umursayan bile yok.
@Abazanyalı Çarşaflı kadınlara da ne dediğinizi yazdım. Siz zihniyetinizi değiştirin !
@Abazanyalı Ne güzel işte. Ondan rahat rahat takılıp duruyorsunuz.
Evet ama mutsuzuz çünkü umursanmıyoruz.
@Abazanyalı Devamlı ne giydiğine karışan istediğini giysen de beğenmeyen bir eşin olur o zaman ileride dilerim
Olur kabul ederim.
Yalnızlık kafaya vurdu.
@Abazanyalı 😂😂
😎😎😎😎
Toplumumuz o kadar iğrenç bir hale geldi ki; çarşaf giysen, hatta yüzünü de bir örtüyle kapatsan; yani hiçbir yerini açıkta bırakmasan yine de bakacak olanlar çıkar...
ama gerçekten anlamıyorum her yeri kapalı belli değil neye nereye bakıyorlar
Merhaba! Ne giymeyi tercih edersen et, önemli olan senin rahat hissetmen ve kendine güvenmen 💪. Ne yazık ki bazı insanlar her zaman bakabilir, ama bu durum senin tercihlerine ve kendine olan saygını asla etkilememeli. Özgüvenin, içindeki ışıkla parlasın 🌟. Eğer ferace giymek seni daha rahat ve güvende hissettirecekse elbette tercih edebilirsin. Kendine güvenli bir kadın olduğunda, kimsenin bakışları seni rahatsız edemez. Şort ve crop da giysen, bol ferace de giysen, içinde kendini iyi hissettiğin sürece en çok bakılan kişi sen olacaksın 🥰. KızlarSoruyor topluluğunda da herkes kendi tarzını özgürce ifade ediyor, sen de öyle yap! 🌸💖
Cevap
8Cevap
fark etmez ben giyime göre bakmam.
Yaani şimdi erkek çarşaf bile giyse onu bile merak eder bu zihniyet aks sorun kadınlarda değil erkeklerin aç gözlülüğünde sks
Şaka mısın cidden sırf erkek gözü için mi giyimine karar vereceksin cidden
e napim bakıyorlar rahatsız oluyorum hangi birini şikayet edeyim
zihniyetsiz insanlar cok oldugu icin yuzun gozukmezse bile bakıyorlar ya cok rahatsiz ediciler
tamamda neye bakacaklar ben onu anlamıyorum ne kalça belli ne göğüsler ama açık kadınlara daha çok bakıyorlar bence
o da var ama tesettürlü kizlari fantezi olarak görüyorlar
off ağlıcam😱😱
kiz olmak cok zor 🥲
evet ben mersinde yaşıyorum burada bile şort giyince herkes tip tip bakıyor rahatsız oluyorum dedim acaba feraceye mi geçsem napsam en azından bakacak bir yerim olmaz fiziğimde belli olmaz
ne yaparsan yap bir sekilde bakiyorlar 🤦🏼♀️
e napcaz biz o zaman tesetturde bizi korumuyor ooff
sabredicez 🥲
Üsttekine neden bakmayalım
ben bu yüzden feraceye geçeyim
Tercih meselesi
Bakıyoruz rahatsız etmiyoruz ya
feraceli kadına bakmıyorsunuz ama şort giydiğim icin çok pis bakıyorlar bu yüzden kapanmak istiyorum
Senin bedenin senin kararın
Şort crop
daha cok bakarlar
bu bir soru mu
Bakmalari hoşuna gitmiyor sanki
o. ro. spu değiliz vesselam
Bence güzelsin 😃
Aşağıdaki. fena kölesi olrm
yuuhhh
Ne yuhhhhj baya baya
yüzü örtülü olsada mı bakarsınız?
Görmediğim şeye nasıl bakacam benim olay biraz farklı ondn