Kanka yalnız bazıları da dış görünüşten hariç zeki kadın sever ya da zeki erkek Sapyoseksüel diyolardi sanırım onlara hatta Çokta dış görünüşe takılma bence
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Terk edildim eski sevgilim hep zayıf sportif kızları takip ediyor ondan sordum bakalım geneli aynı mı diye 😐
Kalça göğüs büyük olan kadını bütün mahalle, gectigi cadde sokaktaki girdiği kafedeki restorandaki bütün erkekler evli bekar yaşlı genç farketmez hepsi bakar süzer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kanka yalnız bazıları da dış görünüşten hariç zeki kadın sever ya da zeki erkek Sapyoseksüel diyolardi sanırım onlara hatta
Çokta dış görünüşe takılma bence
Terk edildim eski sevgilim hep zayıf sportif kızları takip ediyor ondan sordum bakalım geneli aynı mı diye 😐
bir yorumu haklı buldum, sadece profilimde ilk sordugum soruya bakarak bu konudaki baskis açımı ogrnebilirsin
Kalça göğüs büyük olan kadını bütün mahalle, gectigi cadde sokaktaki girdiği kafedeki restorandaki bütün erkekler evli bekar yaşlı genç farketmez hepsi bakar süzer
Herkesin zevki ayni mi. Genel oran olarak büyük göğüs büyük kalçalı feminen kadın daha ilgi çekici
Spora başlıcam çok yakında. Fazla kilom yok 4 kilo fazlam var sence ne kadar sürede değişin başlar
Gideri olan kadın çekicidir her daim :)
Fizik olarak mesela ya da giyim kuşam?
Fizik kuşama pek bakılmıyor
Bence bakıyorlar
Sen öyle san
Sarisin dalgalı saçlı vs vs cok secenek var
Giyim fizik falan?
Erkeğinden erkeğinde değişir
Güzel fizikli kadınlar çeker. Minyon tipler
Sempatik kadınlar
Dış görünüş olarak?
İnce belli