Zenginlik/para
Yakışıklılık/uzun boy
Ev/araba
Meslek/kariyer
Hepsi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kadından kadına göre değişiyor aslında lakin benim için en mühim unsur; merhametli olmasıdır bir erkeğin, bakışlarında , hareketlerinde o merhameti görüyor olmam, hissetmem öylesine ehemmiyet verdiğim bir detay ki. Her şeyin başı merhamet, şefkat bana göre. Merhameti olan bir insanın empati yapabildiğini, kıyamadığını, kadını bir obje olarak görmediğini düşünüyorum. Aslında huyunun yakışıklı olması, dış görünüşünün yakışıklı olmasından büyük bir önem teşkil ediyor. İnsafı olan kişi vicdanının sesini dinler, kadına kalkan ve liman olur, eziyet etmez, zalim olmaz, erkeğe merhamet ve şefkatle dolu bakışlar ayrı bir çekicilik katıyor. Kimsenin gazına gelmeden, önceliği kadına veren erkek sevilmeye de layıktır, öyle bir adam iyi bir insandır ve ondan liman da olur, sığınak da olur, baba da olur.
Bazıları paraya bakıyor yani bunu çevremdeki insanlarda görebiliyorum. Herhalde spor veya lüks bi aracım olsa peşimde koşarlar ama istemiyorum. Para avcıları ile işim olmaz. Be şunu fark ediyorum; kadınlar darbe (aldatma, yalan, kalp kırıklığı) yedikçe daha çok karaktere önem veriyorlar. Hepsi böyle değil ama bi kısmı böyle. Yaşanmışlıklar arttıkça daha çok karaktere önem gösteriyorlar. Benim cinsim genel olarak kafasız 😅 nefes alsın yeter kafasındalar. Valla en önemli şey karakter cidden. Para pul veya giydiğin kıyafet bindiğin araba değil. Saygılı olun karakterinizi bozmayın. Bi çok kızla konuşmak veya takılmak havalı değil aksine gözden düşüyorsunuz. Neyse konu çok dağıldı ama en önemli şey karakter unutmayın. Kendinizi bozmayın. Yakışıklı olmayabilirsin veya çok Süper bi vücudun yoktur ama adamlığın ve karakterin vardır. Diğer şeyler sadece dikkat çeker ama karşı taraf sizi tanıdıkça karakterinizi ve kişiliğinizi sevecektim emin olun. Saygılarımla sevgilerimle...
Karakter, zeka, çalışkan olması, tabi ki bana görünüş olarak da hitap etmesi.. Sıralama bu şekilde gidiyor. Hayatta her şey geçicidir. Güzellik mal mülk vs gibi unsurlar anlık değişkenlik gösterebilir ama karakterli bir insanın karakteri asla değişmez.. Geçici şeylere değer vermiyorum bu nedenle..
Kesinlikle.. ✨☺️
Teşekkürler 😄🤘🏻🥂✨️
@HeartofFire Rica ederim görmemişim :D ✌️🥂☺️
Olsun sorun yok ya 😄✨️
:D ✨
En çok zeka ve kişilik bunlar olmayınca istediği kadar zengin ve yakışıklı olsun umurumda olmaz
Haklısın kesinlikle 🌸
Teşekkürler ✌️
Rica ederim 🌺✌️
Cevap
32Cevap
Karakterine, merhametine bakıyorum, bunların ikisi yoksa fos benim için...😄
Basit düşünce yapısına sahip olanları sadece paraya ve görsele bakıyor, kaliteli olanları ise bu özelliklerin yanı sıra karakter, duruş, düşünce yapısı gibi kriterleri de değerlendiriyor..
Kadınları bilmem ben karaktere bakarım.
Şimdi bu kızlara göre değişiyor bazısı paraya önem vermez yakışıklı olsun güzel olsun der bazısı zengin olsun parası olsun hiçbir şeyin önemi yok der bazısı mesleğe çok önem verir üniformaya çok önem verir bu değişiyor yani şimdi her Kadının her erkeğin düşüncesi bir değil ama şöyle bakıldığında parasız da olmaz nasıl geçineceksin kendine yetebilecek kadar bir maddi gelirin olursa aynı dili aynı frekansı paylaştığın biriyle de hayatı paylaşırsan en büyük zenginlik Bence bu bana göre tabi
Hepsi 😂 yalan değil tamam Mükemmel olmaya bilir hiç kimse bu dünyada Mükemmel değildir Ferit korhan hiç değildir 😁 gerçeği ferit korhan bile Mükemmel değil demem şu ki ilk görüşte aşka inanmam ama ilk görüşte yakişikliliği önem veririm beğenirim elektirik almam şart biri hoşuma gitmiyorsa neden konuşmak isteyeyim? Karakter olmassa olmaz Adam gibi Adam olmali karakteri oturmuş
Biri olmali miymiy korkak biri değil sevgiyi aşkiyi inandiran eğlenmesini bilen biri
Işi gücü olacak şimdi işi gücü olmayan biriyle yapamazdim ben geçim sikintisi olurdu sorumluluk yapamazdi bende nasil olsa bebek bekcisi değilim yani her şey önemli
Genel-geçer olarak herkes güzelliğe-yakışıklılığa bakar, tamamen doğal ve içgüdüsel bir tercih bu.
Ama tek başına güzellik-yakışıklılık yetmiyor. Hayatlarında en çok ne eksikse ona bakıyorlar. Parası olmayan Zenginliğe, Sıkıcı hayatı olanlar Espritüel ve Maceracı kişiliklere, Toplumda görünmez olanlar kendilerini görünür kılacak kişilere. Çok göz önünde olanlar sükunete ve sakinliğe bakar... şeklinde uzayıp gider
Herkes dis gorunuse bakmiyor bazi erkekler dengine bakar kadinlara bak hep 150 olup 190 pesindeler veya cirkin olsalar bile denklerini istemiyor yani kadinlar her seyin en iyisini en guzelini istiyor her kadin boyle
Hepsi için geçerli değil ama kadınların %90, ının ilgilendiği erkek profili serseri tipli erkeklere ağzı laf yapan erkeklere ilgi duyuyorlar, görüntü, ses tonu, para bunlar önemli gerisi bir şey ifade etmiyor. Tipini beğenir ama ağzın laf yapmaz o zamanda bir şey ifade etmiyor. Ama ağzın laf yapıyor söylediklerinin %70, i yalan olsun hiç önemli değil birazda serseri isen tipin iyi değilse bile bu önemli değil
Kadınların hiç bir sözüne inanma yalan konuşuyor hepsi söylediklerine değil yaptıklarına bak😆
Çok basit buna:
Ahdhshdjsjjd ıy
Bunu bekliyordum işte sdfsdf
😅😅
Parayı seçen erkekler kendini kandırıyor. Kadınlar çoğu zaman dış görünüşe paradan daha çok önem verir. Yani eğer kadınlar tarafından istenmiyorsanız bunun sebebi muhtemelen zengin olmamanız değil. Ya aşık olmuyorlar (bu tamamen çekim meselesi. Tip, para ya da herhangi bir şeyle alakalı değil), ya da beğenmiyorlar.
Diğer kriterlerden daha çok kariyer ve meslek önemli bence.
Bunu bilmek zor ama bildiğim bir şey varsa aşk konusunda kadınlar zeki adamlara aşık olur.
Karakter merhamet diyen kadınlara sesleniyorum ilk görüşte tipine dikkat etmeseniz tipi size hoş gelmese karakterini tanicak fırsatınız merhametini
Öğrenicek vaktinizi vermezsiniz kendinizi kandırmayın
Isleri gucleri yalan iste
Sapyoseksüel biriyim, bu kelimeyi de yeni öğrendim hsjhs Zekaya, akla ve entellektüel donanıma hayran oluyorum ben <3 Ama kadınlar genel olarak ilk olarak dış görünüşe sonra da cebe bakıyor...
Şimdiki "çoğu" kadınlar zenginlik ve yakışıklılık isterler. Şahsen benim için para ve yüz güzelliği gelip geçici ve hiç...
Benim baktıklarım karakter gönül zenginliği zeka iyilik vesaire ama listede sadece uzun boy var 😃
Kendi adıma ben seveceğim erkekte her daim kişilik ve kâlbe bakıyorum. Bir erkek âşık olabildiysem bakılası erkektir benim için. Tüm kriterlerin olduğu anlamsız çoğunluğa bakamıyorsam varsın bu da benim saflığım olsun🖤
İlk karakter önemli benim için tabiki her kız maddi durumuna önem verir geçinmek çok zor fiziksel olarakta kendimle uyumlu aynı güzellikte birisi olsa yeterli
Tr kızının Çıta yüksek. Çok şey istemeye devam ediyolar. Çoğu için dünya ya da ülke şartları önemli değil.
-Kıza soruyolar erkekten ne istersin? Beklentin talebin neler evlenebilmek sevmek için..
kız sayıyo 6-7 tane şey.
İş. İyi gelir sadakat, şuna buna karışmaması faln..
-Sonra yine soruyolar erkek sizden ne istemeli beklentileri ne olmalı beklentisini nası karşılayabileceksiniz?
-kız diyoki " e ben güzel bi kadınım" konu bukadar arkdaşlar.🖐
Benim için bir erkeğin karakteri daha önemli, bana çok önem versin, herşeyimle ilgilensin, beni ben den çok sevsin😊 en önemlisi bu gerisi hallolur
Karkaterine bakrım herkes böylemi bilem ama bana önmli olan karakterdir bide gülüşne bakarım gülen adam cocuk gibidir.
Hepsi diyen epey çok olmuş. Bu zamanda eşler ve aileler evlenirken ince eleyip sık dokuyorlar benden söylemesi!
Kadınlar kendilerini güldüren erkekleri severler, onları ağlatanlara ise aşık olurlar, kadınları anlamak gerçekten güç.
Yazdıklarının hepsine bakarlar ama önemli karakter, para her zaman geliyor ama karakter haysiyet şeref bulunmuyor en önemliside bu
Bence kızlar yakışıklılığa ve zenginliğe bakıyor ama öyle olmamalı bir erkekte öncelikle önemli olan karakteridir
Dış görünüş ve kariyerine bakılıyor bence en çok
Fikrim olmamakla birlikte hepsi diyorum en mantıklısı
Ben karakteristik özelliklerini dikkate alırım. Gerisi gelip geçici şeyler.
Genelde hepsine bakarlar ama en önemli kavram karekteridir👍🏻
Bence kariyer, karakter varsa hepsi olur ya hiç bir şeye gerek yok
Güven, destek, anlaşılmak. En azından benim için. Diğerleri için değişir.
Kadınları bilemem, benim için zeka en büyük kriter
Hepsi var lakin para yoksa oranda azalış olur diye düşünmekteyim
Kadından kadına değişiyor. Hepsinin isteği bir değil ki. Erkek içinde bu durum böyle.
Önce görsel , sonra para sonra ters döner önce para sonra görsele Döner
Tip boy para bu 3unden biri burada ise karakterle ilgi seyler yazmislar koptum ahhshdjdjdj
Güc’e bakıyoruz.
Bu devirde özellikle de böyle bir ekonomide zenginlik ve paraya bakıyorlar.
Özgüvene bakar. Özgüvemli kendini bilen cool bir erkeğin red yediğini gördünüzmü
Hepsine bakar aksini iddia eden etmesin
düşünce tarzı , düşünce tarzı çok önemli
karakter ve biraz da dış görünüş bana göre
Her sey
Hepsine bakarlar bence.
Bu hepsi şıkkı niye az çıkmış?
Yalnız olmayı seviyorum artık
Bu maddelerin hepsine bakıyoruz
Akla konuşma ve diksiyon
Gözdür her şeye bakar.
Doğru kadınlar güvenilirliğe bakar kask
Bence daha çok şu zaman da parasına bakılıyor.
Karektere abisi
çoğu hepsine bakıyor gibi.. karaktere bakanda var
Sadakat ve güven
Boy ve tip
bence sosyal statüsüne bakıyorlar
Hakkında çıkab soruyu gördün mü
İyi iletişim 🔥👌
meslek, kariyer
Hepsinin ortalaması bence
Bence bu bi bütün…
Herşeye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?