Güzellik & Bakım Banyodan sonra su içmek zararlı mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Değilmiş dostlar rahatlıkla içebiliriz Banyodan sonra su içmek zararlı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. Evet zararlı diyorlar ama ben hep içerim 0 0 Yorumla
Nureddinakmn Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Hayır hatta bir doktor söylemişti duşa girmeden bir bardak su içersen kalp krizini engeller diye 0 0 Yorumla
fenerlihüso Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% 1 yıl Valla zararı faydayı bilmiyorum ama ben herseferinde içiyorum özellikle dolaptaki sudan içerim 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,1b cevap paylaştı. Hayr ferahlarsn 0 0 Yorumla
Dikeydüşüş Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Organlar yaşlanır diye bir şey duymuştum 0 0 Yorumla
hakunamatata_ Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Zarar lımı bilmemde çok tatlı oluyor 0 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Acilen instagramda gezmeyi azaltmalısın. 0 0 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 601 cevap paylaştı. Yoo ne alaka 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet zararlı diyorlar ama ben hep içerim
Hayır hatta bir doktor söylemişti duşa girmeden bir bardak su içersen kalp krizini engeller diye
Valla zararı faydayı bilmiyorum ama ben herseferinde içiyorum özellikle dolaptaki sudan içerim
Evet ilk 5-10 dakika içme
Hayr ferahlarsn
Organlar yaşlanır diye bir şey duymuştum
Zarar lımı bilmemde çok tatlı oluyor
Acilen instagramda gezmeyi azaltmalısın.
Hayır kim uyduruyir bunları
hayır bolca iç 2 lt falan
Yoo ne alaka
kim uyduruyor boyle seyleri
Önce iç