Banyo lifi kullanmak zararlı değil. Ancak temizliğine dikkat etmelisin. Duşun bitince lifini güzelce yıka. Ardından duşa kabinin dışında bir yerde as ki kurusun. Duşa kabinin içinde kaldığı zaman bakteri üreye biliyor. :)
Banyo lifi kullanmak zararlı değil diye düşünüyorum. Sadece banyo lifinin uzun süre kullanılması konusuna ve saklanma koşullarına dikkat edilmeli.
Banyo lifi
Banyolarımız sürekli nemli ortamlar olduğundan banyo liflerinde bakteri oluşumu için uygun bir ortamdır. Bu nedenle banyo sonrası liflerin kuruması için daha uygun bir alanda saklanması doğru olacaktır. Bunun dışında banyo lifinin herhangi bir zararı olduğunu sanmıyorum.
hayır değil. doğal liflerden üretilenleri tercih et derim. sentetik olanlar ciltte mikro çizikler yaratıyor. Bir kaç ayda bir değiştir ayrıca. bakteri ürer çünkü
Değildir bence, ne zararı olabilir ki? Ama uzun süre kullanmak iyi değildir. Arada duş lifini değiştirmekte fayda var.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
valla annemin ve teyzelerimin yaptigimize lif var onları kullanıyorum sjsjjsjsjs Boyle abuk sabuk olanları degil resimlerde ki gibi degil yani bazıları var kıyafet şekilde olur skkssjsjjsjsjs