Herkese merhabalar arkadaşlar sizce ilk buluşmaya makyajsız gelen kız doğal güzel midir yoksa bakımsız mıdır
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılSoruyu bir kadın olarak sorduğun için aklima takıldı.
Eğer bir kızdan hoşlanıyorsan ve makyajsız olmasına takıldıysan kızı beğenmişsin ve makyajsiz olarak bunu sağladığı için hafif kıskanmışsın.
Yok eğer sen makyajsız olarak gittiysen ve bir erkekle buluştuysan kendini makyajsız olarak çok beğenmiyor olabilirsin.
Makyaj yapmak bakımlı olmak demek değildir. Bakımlı kadın elleri, tırnakları, ayakları düzgün (bana benzemeyen :)) belki ojeli, saçları temiz, yıkanmış ve mis kokan, cildi parlak (kir yüzünden yağlı değil, krem kullanan) kaşları eğer fazlaysa hafifçe alınmış, dişleri temiz demek bence.
Makyaj tamamlayıcı unsur olmalı, kapatıcı değil.01 Yorumla- 1 yıl
Ben makyajsız olmayı tercih ediyorum öyle sormak istedim
En İyi Cevaplar
Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Insan ilk ve sonraki her buluşmasına özenir. Bu değer verdiğini gösterir. Bakımlı ama makyajsız olmak başka bir şey. Yüzü çok güzeldir, ruj sürer gelir o tamam. Ama ben doğal güzelim ayağına bakımsız olması kabul edilemez.
01 Yorumla- 1 yıl
Doğal güzel olmak farklı tabi
Gizli Üye(18-24)1 yılmakyajı kendinizi değiştirmek gibi değil de kolye küpe gibi bir aksesuar olarak kullanırsanız bu endişeler aklınızdan silinir bence. doğal olmak çok güzel ama özel günlerde özenli olmak gerekir diye düşünüyorum. makyajsız bi partiye bi eğlenceye gitmezsiniz örneğin. ilk buluşmada da cildini hafif parlak gösterecek bir makyaj rimel ve ruj kimseyi öldürmez diye düşünüyorum. biraz makyaj yapmak sizi yapay kılmaz özenli ve kadınsı gösterir.
01 Yorumla- 1 yıl
Doğru söylüyorsunuz
1 yılBunu 2020-2021 gibi ilk görüşmemde yapmıştım. Yüzümde sıfır makyaj vardı. Karşımdaki erkek makyajlı kızlara alışkın olduğu için aval aval bakmıştı. Sonradan da kendi demişti “Karşımdaki kişiyi makyajlı görmeye alışkınım, şaşırdım karşımda makyajsız birini görünce. Böyle daha iyi.”demişti.😂😂 O yüzden çok da erkeklerin buna takılmış sanmıyorum.
05 Yorumla- 1 yıl
Aaa çok ilginç olmuş
- 1 yıl
😂😂Sen de onun gibi …
- 1 yıl
Nasıl yani anlamadım
- 1 yıl
Şaşırdın
- 1 yıl
Evet
Yapay Zeka Cevapladı
Merhabalar Nickbulamadim91! 🌟 İlk buluşmada makyajsız gelmek bence inanılmaz cesur ve doğallık kokan bir tercih. Ben doğal güzelliği ön planda tutan biri olarak, bu durumu olumlu buluyorum. Herkesin makyaj yapma tercihi farklıdır; bazıları makyajla kendini daha özgüvenli hisseder, bazıları ise doğallığını korumak ister.
Eğer bir kız makyajsız bir buluşmaya geliyorsa, kendine güveniyor demektir. Bu, onun içsel güzelliğine verdiği önemi ve kendini olduğu gibi kabul ettiği anlamına gelir. Bakımlı olmak her zaman makyajla ölçülmez; cilt ve saç sağlığına özen göstermek, temiz ve düzenli olmak da bakımın önemli parçalarıdır. 🌿✨
Senin için hangisi daha önemli? Makul olan, kişinin kendini rahat ve iyi hissettiği şekilde buluşmaya gelmesidir. Özgüven her zaman en çekici aksesuar! 🌺💕13 Yorumla- 1 yıl
Ben de hep makyajsız olmayı tercih ediyorum doğallığıma güveniyorum
- 1 yıl
makyaj guzeliyim
- 1 yıl
Hmm olabilir
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
46Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılBenim gözümde özensiz ama herkesin kendi tercihi ben genelde ilk buluşmalarda insanların en iyi haliyle bir araya gelmesi taraftarıyım zaten sen o kişiyle sevgili olduktan sonra veya ilişki iyice ilerleyip örnek veriyorum evlendikten sonra her halini görüyor.
11 Yorumla- 1 yıl
Çok mantıklı
- Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı.
u 1 yıldoğaldır tabi ki de bakım ayrı konu
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen
5 ayAslında bu harika bir şey. Bu bir insanın kendisine gerçekten olduğu gibi değer verebiliyor olmanın da bir işareti bence. Ve karşısında ki insan onu güzel buluyorsa makyajıyla değil, her haliyle her zaman bu güzelliği onda görür zaten. İlk buluşmaya makyajsız gelmek bence seninle eşitim, eğer istersen dengeli bir ilişki kurabiliriz demek bence. Ve çok güvenli hissettiren, güven veren bir şey. İlk buluşmalarda sadelik çok önemli bence. Çünkü zaten onu tanımaya, onu dinlemeye, onunla ortak noktalarını keşfetmeye, düşüncelerini duygularını hissetmeye geliyorsun. Bu makyaj ile olacak şey değil ki. Onu kendime ne kadar yakın ve eşit bulursam, o kadar çok ilgi duyacak, o kadar içten bir bağ kuracak ve öyle hep hatırlayacağım. O nedenle bence ilk buluşmalarda sadelik her zaman daha çok anlamlı ve değerli. İlişki ilerledikçe ve bir sürece doğru oturdukça o zaman renkli yönlerimiz eğer istersek daha çok paylaşılabilir. Ama başlangıç için sadelik bence güven vericidir.
01 Yorumla- 5 ay
Sadelik en iyisi
1 yılDoğal güzeldir tabiki. Makyaj yapmak kişinin bakımlı olduğunu göstermezki. Kişi cildine bakıyorsa o kişi bakımlıdır. Makyaj ve bakımlı olmak ikisi ayrı şeydir. Makyaj yapmayı sevmez ama cildine bakım yapar saçına başına özen gösterir. Tepeden tırnağa herşeyi ile ilgilenen temiz duran kişi bakımlıdır. Makyaj zaten gereksiz bir şey, doğal olmak bakımlı olmak her zaman iyidir güzeldir temizdir...
31 Yorumla- 1 yıl
Ben de hep makyajsız giderim
1 yılMakyaj yapmanın bakım ile alakası yok, kadınlara bunun dayatılması da fazlasıyla can sıkıcı. Adam yüzünü yıkayıp gelecek biz saatlerce ona güzel görünmek için uğraşacağız, kimse kusura bakmasın biri beni güzel bulsun diye 1 saat erken uyanıp makyaj yaparak cildimi kirletmem. Dişini fırçala, duş al, deodorant sık, saçını tara yeter daha fazla bir şeye gerek yok. Her gün saçına o maskesi, yüzüne şu kremi, göz altına bu damlası vs sürmek de bana sadece para tuzağı gibi geliyor.
21 Yorumla- 1 yıl
Size katılıyorum
Ben hiçbir buluşmaya makyajla gitmedim. Bana bakımsız diyenin alnını karışlarım. Karşımdaki beni kontrol edene kadar asıl bakarım bu ayının dişleri nasıl sigara içiyor mu ağzı kokuyor mu tıraş olmuş mu ter kokuyor mu? Üstü başı temiz mi diye. Ne kadın ne de erkek makyajsız olduğum için laf etmeye kalkarsa itin dotune sokarım. Makyaj ve bakım farkını bilmeyen cahili ben mi eğitcem. Çirkinler başlamış makyaj olmalı diye.
21 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle çok haklısınız
1 yılo zaman erkeklerde bakımsız :d
makyaj ile bakımın ilgisini anlamaya çalışıyorum
bir kadın makyaj yapmasada yüzüne gerekli hassasiyeti önemi verdiğinde de bakımlı oluyor
yüzünün gerekli temizliğini yap nemlendiricini ve güneş kremini aksatma peeling maskeler ve serumlar kullan cildin bebek gibi oluyor zaten
ben hayatım boyunca makyaj nedir bilmem özel günler haricinde ve yüzümde tek bir leke yok01 Yorumla- 1 yıl
Aynen elbette makyaj cildi bozuyor
Makyaj başka bir şey, bakımlı olmak başka.
Makyaj keyfi yapılabilir. Mecburiyeti yoktur. Hiç yapılmayadabilir.
Bakım şarttır. Bakım temizlik ve düzene tabidir. Kadın erkek fark etmez herkes bakımlı olmak zorundadır.
04 Yorumla- 1 yıl
Evet bakımlı olmak şart
bakımsız insan anlaşılır zaten eğer ikisi aynı kategori de değil. yataktan kalktığın gibi gelirsen bakımsız olur tabi ama bi parlatıcı bi rimelde sürülür yani ilk buluşma sonuçta porselen makyaj yapmayacaksın 😂
01 Yorumla- 1 yıl
Çoğu abartıyor makyajı
1 yılBakım, makyaj demek değildir.
Bakım; güzel kokmak, diş ve vücut temizliğine dikkat etmek. Saçları taramak...34 Yorumla- 1 yıl
Taramayip koyun yünü gibi mi gezilecek
- 1 yıl
Aynen öyle
- Güzellik & Bakım konusunda 440 cevap paylaştı.
1 yılBende uzun süredir makyaj yapmıyorum ama ilk buluşma ise abartmadan da olsa yapardım. Bence bu önem verme meselesi
Seven kız acaba beğenir mi diye kuşlu duyar ve en güzeli olmaya çalışır01 Yorumla- 1 yıl
O da doğru
İki cevapla olabilir bu birincisi planlanmış bir buluşmaysa makyaj yapmaması özensiz olduğunu belirtir ikincisi planlanmamış daha sonrasında çıkan bir şeyse makyaj yapılsın zaten gerek yok doğal güzellik o da makyaj sayılır. İlk yanıtımda özel halsizlikten kastım iyi ki izlenim her zaman daima önemli olduğu için
01 Yorumla- 1 yıl
Aslında makyaj sevmediği için tercih etmemiş olabilir
Bazen makyaj yaparım bazen yapmam. Beni makyajsız görmesin diye bir takıntım da yok ama ilk buluşma çok özel olacağı için özenmenin bir parçası olarak hafif de olsa biraz makyaj yapardım
01 Yorumla- 1 yıl
Tabi olabilir
1 yılBakim dediğin şey, yüzüne sürülen makyaj değildir ki. Ne kadar makyaj yaptığına bağlı. Bu konuda kötü bir tecrübe yaşadım. Bence çok hafif bi makyaj makbuldür
01 Yorumla- 1 yıl
Evet hafif bir makyaj olabilir
1 yılBence doğal güzel illa herkes makyaj yapmak zorunda değilm.
21 Yorumla- 1 yıl
Ben de yapmam
1 yılKozmetige karşı oldugum için tam aradığım kız derim makyajsiz dohal hali daha cok etkiler bakimsiz diye nitelemem😃
03 Yorumla- 1 yıl
Tam benim kafadasın
- 1 yıl
Kalp kalbe karşı derler😃
- 1 yıl
Evet
1 yılBakımsız olmak ile makyajsız olmak ayrı şeylerdir, temizliğe dikkat etmiyorsa bakımsızdır makyaj yapmıyorsa cesur gelir bana
01 Yorumla- 1 yıl
Evet doğru
- Güzellik & Bakım konusunda 588 cevap paylaştı.
1 yılCildinde kusur yoktur, hava da sıcaktır mis gibi de makyajsız gelir. Ter kokmuyorsa bakımsız diyemezsin
01 Yorumla- 1 yıl
Haklısınız
1 yıldoğal güzel olsanda hafif bir makyaj bunu daha da ön plana çıkarır diye düşünüyorum bence net bakımsızdır
01 Yorumla- 1 yıl
Tercih meselesi
Bence bakimsizdir sonradan gelirde ilk buluşma yani bu ben olsam gelmem isterse gelirim ama ilk buluşmada değil akılda o gün kalıyor balım o yüzden
03 Yorumla- 1 yıl
Aslında gidilebilir
- 1 yıl
Haklısın
En sevdiğim doğal güzeldir, kesin çok tatlıdır
13 Yorumla- 1 yıl
Evet ya
- 1 yıl
Teşekkür ederim
Bakımsız diye yorumlarim. Doğal güzel kız yok yani ben görmedim en azından.
16 Yorumla- 1 yıl
var abi var insallah gorursun
- 1 yıl
Ben doğal güzel derim
- 1 yıl
O kadar da değil tabi özenmesi lazım
- Güzellik & Bakım konusunda 775 cevap paylaştı.
1 yılgörünümüne bağlı. doğal hali güzelse ihtiyacı yoktur
01 Yorumla- 1 yıl
Tabii ki
1 yılGüzel olup olmadığı bir kenara dursun özgüveni yüksek ve zeki birisi olduğu kesin.
01 Yorumla- 1 yıl
Evet doğru
1 yılSanmıyorum kadınlar makyaj yapacak diye bir kural yok
03 Yorumla- 1 yıl
Bunu kural gibi düşünenler var
- 1 yıl
Toplumun yaptığı işte
- 1 yıl
Maalesef
1 yılBakımını yapıyorsa makyaja gerek yok doğallık iyidir
01 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle ya
1 yılÖzgüvenlidir. Makyajlı olan da özgüvenli ancak yani makyajsız da kendisini güzel buluyor.
01 Yorumla- 1 yıl
Tabi ki
Güzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı. Çok aşırı makyaj yakmadan olabilir, fazlasını sevmiyorum ben de…
01 Yorumla- 1 yıl
Fazlası kötü duruyor
1 yılTek farkı ilk intiba olur ama tanışmanın ötesinde tanıdıkça gerçek ortaya çıkar
03 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle ya
- 1 yıl
Teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim ben de teşekkür ederim
Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yüzlere göre değişir yani güzel ise de makyaj yapmasın tabi ama bakımlı olması iyi olur
03 Yorumla- 1 yıl
Genelde doğal güzel olanlar tercih etmiyor
- 1 yıl
Evet
Sıfır makyaj özensiz gösteriyor bence biraz ruj sürmekten ne çıkar
01 Yorumla- 1 yıl
Ruj olabilir evet
1 yılİstediği için öyle gelmiştir belli bir kalıba sokmaya gerek yok
01 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum
1 yılMakyaj yapmıyorsa bakımsız demek değildir ne biçim bir düşünce ya
01 Yorumla- 1 yıl
Bazıları düşünüyor işte
1 yılTemizliğine dikkat ediyorsa doğaldır etmiyorsa bakımsızdır.
01 Yorumla- 1 yıl
Evet
1 yılBakımlı olmak demek makyaj yapmak demek mi, bence doğal olduğu anlamına gelir.
01 Yorumla- 1 yıl
Bence de
- Güzellik & Bakım konusunda 640 cevap paylaştı.
1 yılBu nasil göründüğüne bağlı bence makyajsiz daha gzl olduğuna inaniyordur
03 Yorumla- 1 yıl
Tercih meselesi diyebiliriz
- 1 yıl
Tabi ki de ben hos çok aşırı olmayan makyaji daha cok yakıştırıyorum kadınlara
- 1 yıl
Aynen
Ben doğal güzel derim ve severim aşırı makyajı da sevmem itici bulurum...
01 Yorumla- 1 yıl
Kötü duruyor aşırısı
1 yıldogal olsa daha iyi olur erkekler dogal severler
01 Yorumla- 1 yıl
Çoğu doğal güzel tercih ediyor
1 yılEskiden makyaj mi varmış ki de bakımsız oluyor bakımlı olmak makyaj yapmakmidır
01 Yorumla- 1 yıl
Eskiden yokmuş yeni yeni çıkmaya başladı
Bir kız güzel olsa da olmasa da o makyajı yapar. Özellikle bile isteye makyaj yapmadıysa karşısındakini kırmamak için buluşmaya gelmiştir ve kısa süre sonra kalkıp gidecektir. Yani önemsemediyse genelde makyaj yapmaz kız kısmı <3
11 Yorumla- 1 yıl
Öyle tercih etmiştir
Gizli Üye(18-24)1 yılKendiyle barişiktir bence günümüzde çoğu kız makyaj yapmadan ordan oraya bile gidemez ndndkdkd
11 Yorumla- 1 yıl
Evet maalesef neredeyse makyajsız kız yok
Gizli Üye(30-35)1 yılYani hafif bi allık kapatıcı rimel yeterli zaten azıcık özen ister tabi karşıdaki dişini fırçalamasa mesela ben aşırı sinir oluyorum
01 Yorumla- 1 yıl
O dişler mutlaka fırçalanmalı
Sadece makyajla ölçülebilecek bir sey degil bence bu. Mesela ben makyaj yapmam ama guzel giyinirim kotu kokmam vs vs bu bakimsiz oldugum anlamina gelmez. Makyaj olan herkesin de bakimli olmadigi gibi...
01 Yorumla- 1 yıl
Tabii ki
Gizli Üye(36-45)1 yılGüzelse doğal güzeldir elbette ama aynı zamanda bakımsızdır da
01 Yorumla- 1 yıl
Doğal güzeldir
Bence sevdiği insanın yanında rahat olmak istiyordur ben şahsen yanıma rahat gelmesini isterim sevdiğim kişinin yataktan kalksız yüzünü yıkasın gelsin her zaman doğal güzellik daha iyidir
01 Yorumla- 1 yıl
Doğal olmak iyidir
Cildine iyi bakıyorsa neden özensiz olsun ki. Bebek gibi bir yüzü varsa makyaja çok da gerek yok. Ayrıca makyajsız gidebiliyorsa o kişi özgüvenlidir.
01 Yorumla- 1 yıl
Yüzü güzelse gerek yok evet
Gizli Üye(30-35)1 yılMakyajdan makyaja fark var ama bana bakımsız gelirdi erkek olsqm bakımsız diye düşünürdüm
01 Yorumla- 1 yıl
Hmm anladım
1 yılBakımsızlık makyaj yapmamak değil. Bakımsızlık giyimi düzensiz ve kirli olan elini yüzünü yıkamayıp dişlerini fırçalamayandır
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle çok kötü bakımsız olmak
1 yılBence doğal güzeldir. Makyaj yapmakla bakımlı olunmuyor, kendi güzelliğini yapay yolla değiştirmiş oluyor.
01 Yorumla- 1 yıl
Doğru
1 yılYani kız da olmayı da tercih edebilir ama ilk buluşmaya birtık daha özenerek gitmek bence daha iyi olabilir bakımsızlıkla bir alakası yoktur bence
01 Yorumla- 1 yıl
Doğrudur
1 yılİlk buluşmaya doğal değil her buluşmaya doğal gelmesini isterim
01 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel ya
Doğaldır bakımsız kız yoktur doğal haliyle sevmek daha güzeldir
01 Yorumla- 1 yıl
Bence de
1 yılÖzensiz olabilir mi bimiyorum ancak bakımlıysa sorun yok
01 Yorumla- 1 yıl
Bakımlı olduğunu düşünüyorum
Hayata makyajlı bayanları sevmem nedense kötü buluyorum
03 Yorumla- 1 yıl
Bazılarına yakışıyor
- 1 yıl
Tercih meselesi
Seni seven her halinle sever elbet bir gün makyajsız halini görmek zorunda kalacak alıştır
01 Yorumla- 1 yıl
Aynen
1 yılHiçbir buluşmaya makyajlı gitmedim gayet güzel ve bakımlıyım
02 Yorumla- 1 yıl
Ben de çoğunlukta makyaj yapmadım
- 1 yıl
Sen sutyen giy
1 yılkız diye makyaj yapmak zorunda değil
33 Yorumla- 1 yıl
Bunu zorunda gibi görenler var
- 1 yıl
mal onlar
- 1 yıl
Katılıyorum
1 yılÖzgüvenli ve güzeldir makyaj bakım demek değil.
11 Yorumla- 1 yıl
Haklısınız evet
1 yılBakım yapmayın o kadar öleceksiniz.
01 Yorumla- 1 yıl
Gereksiz
- Güzellik & Bakım konusunda 681 cevap paylaştı.
1 yılDeğişir de bakımısz denmez ya
01 Yorumla- 1 yıl
Yani evet
- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > İlk buluşmaya makyajsız gelen kız doğal güzel midir yoksa bakımsız mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler